Διακοπές Σαββατοκύριακου: Abe Martin Lodge - Νάσβιλ, Ιντιάνα

Απολαύστε το εσωτερικό πάρκο νερού και τις όμορφες εγκαταστάσεις του κρατικού πάρκου

Τα εσωτερικά υδάτινα πάρκα είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν τα παιδιά έχουν συνεργαστεί σε εσωτερικούς χώρους για εβδομάδες στο τέλος. Υπάρχουν αρκετές επιλογές εντός της περιοχής οδήγησης της Ινδιανάπολης να εξετάσει. Όταν έψαχνα εσωτερικά πάρκα νερού μέσα σε λίγες ώρες με το αυτοκίνητο της Ινδιανάπολης, μπήκα στο Abe Martin Lodge. Το κατάλυμα διαθέτει ένα μικρό εσωτερικό πάρκο νερού ως μία από τις ανέσεις του.

Πρόσφατα έμεινα στο Abe Martin Lodge και κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι μια από τις καλύτερες διαπραγματεύσεις. Η πρόσφατη επίσκεψή μου κοστίζει περίπου 125 δολάρια τη νύχτα και περιλαμβάνει τα wristbands του πάρκου νερού.

Το κύριο κατάλυμα διαθέτει 30 δωμάτια, ένα μοναδικό κατάστημα δώρων με δύο άνετα λόμπι και ένα εστιατόριο . Τα δωμάτια του Lodge περιλαμβάνουν δύο queen size κρεβάτια και τέσσερα wristbands για το πάρκο νερού. Υπάρχουν 54 δωμάτια στο κτήριο του παραρτήματος, μαζί με 20 καμπίνες και 56 καμπίνες χειροτεχνίας στις εγκαταστάσεις. Οι τιμές των δωματίων ποικίλλουν ανά ημέρα της εβδομάδας και της σεζόν, αλλά είναι πάντα μια συμφωνία, σε σύγκριση με άλλα ξενοδοχεία. Τα δωμάτια είναι καθαρά και το προσωπικό, φιλικό.

Το εσωτερικό πάρκο νερού είναι ιδανικό για οικογένειες. Δεν είναι τεράστιο, αλλά διαθέτει μια αρκετά μεγάλη διαφάνεια (και γρήγορη), μια ζώνη μηδενικής εισόδου για τους μικρούς, μια περιοχή με ζεστό μπανιέρα, ένα τεμπέλης ποταμό και μια περιοχή βόλεϊ και μπάσκετ. Αυτό που μου άρεσε πολύ για το υδάτινο κέντρο ήταν ότι θα μπορούσα να τα δω όλα μαζί.

Θα μπορούσα να επιπλέω τον τεμπέλικο ποταμό με το μικρό μου παιδί και να παρακολουθώ ακόμα το πεντάχρονο μου καθώς πήγε κάτω από τη διαφάνεια (ξανά και ξανά). Ήταν άνετα και κράτησε τα παιδιά διασκέδασε.

Εάν μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας έξω από την πισίνα, Brown County State Park έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες του, ανάλογα με τον καιρό.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ένα κέντρο φύσης, ιππασία, ψάρεμα, ψάρεμα με πάγο, μονοπάτια πεζοπορίας, μονοπάτια για ποδήλατα βουνού, γήπεδα τένις, ανοιχτά χωράφια, χώρους για πικ-νικ, εξοπλισμό παιδικής χαράς και πισίνα. Οι λάτρεις της φύσης θα απολαύσουν τους υπέροχους λόφους, την άγρια ​​φύση και το φύλλωμα.

Αν όλα αυτά που κολυμπούν αισθάνεστε φρεσκάδα, το καταφύγιο έχει το δικό του εστιατόριο που ειδικεύεται σε σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα. Τα σαββατοκύριακα, το εστιατόριο προσφέρει μπουφέ και μερικές φορές ακόμη, ζωντανή ψυχαγωγία.

Ώρες εστιατορίου

Πρωινό: 7:00 - 10:00 π.μ.
Μεσημεριανό: 11:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
Δείπνο: 5:00 - 9:00 μ.μ.

Το Abe Martin Lodge βρίσκεται στις παρυφές του Νάσβιλ, στην Ιντιάνα - μια μικρή πόλη γνωστή για τα μικρά μπουτίκ της, τις αποικίες των καλλιτεχνών και τον τουρισμό. Περάστε το απόγευμα ψώνια στο Νάσβιλ ή απολαύστε ένα γεύμα σε ένα από τα μοναδικά εστιατόρια της πόλης.

Συστήνω ιδιαίτερα το Abe Martin Lodge για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Ενώ Indianapolis έχει τους τόνους να προσφέρει, μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να φτάσετε έξω από την πόλη. Αυτό το ταξίδι είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για μια ακριβή οικογενειακές διακοπές και είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει την οικογένεια.