Σεπτέμβριος Καιρός στην Ισπανία: Ζεστό αλλά ευχάριστο

Sunny, Ζεστές μέρες λιώνουν σε δροσερές νύχτες

Μετά την έντονη θερμότητα του καλοκαιριού, η κανονική ζωή αρχίζει να επαναλαμβάνεται στην Ισπανία και οι πόλεις αρχίζουν να αναπαλαιώνονται μετά την καλοκαιρινή έξοδο. Αλλά αν περιμένετε δροσερό αύριο φρεσκάδας, πιθανότατα θα είστε απογοητευμένοι. Ο καλοκαιρινός καιρός διαρκεί πολύ καλά τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία. Εάν προτιμάτε ήπιο καιρό όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να αναβάλλετε ένα ταξίδι στην Ισπανία μέχρι τον Οκτώβριο, όταν το καλοκαίρι έχει κάνει έξοδο.

Ο Σεπτέμβριος είναι γενικά ηλιόλουστος σε ολόκληρη τη χώρα. Έτσι αν κατευθυνθείτε προς τον αστικό ενθουσιασμό της Μαδρίτης, τις παραλίες και τα τάπας της Βαρκελώνης. την ιστορία της Ανδαλουσίας. ή τη χώρα του κρασιού, τη περιοχή των Βάσκων ή τον ένδοξο Σαν Σεμπαστιάν της Βόρειας Ισπανίας, θα βρείτε αξιόπιστα καλό καιρό σε ολόκληρο τον Σεπτέμβριο.

Καιρός στη Μαδρίτη το Σεπτέμβριο

Το καλοκαίρι στη Μαδρίτη μπορεί να είναι άβολα ζεστό, και αν η καυτή περίοδος ξεπεράσει την υποδοχή του, ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι ακόμα λίγο δυσάρεστος. Ωστόσο, η Μαδρίτη θα είναι πιθανώς άνετα ζεστή κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτού του μήνα. Η μέση απογευματινή υψηλή θερμοκρασία στη Μαδρίτη το Σεπτέμβριο είναι 82 βαθμούς Φαρενάιτ, με τη θερμοκρασία να πέφτει περίπου στους 55 βαθμούς τη νύχτα.

Καιρός στη Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο

Είναι ακόμη καλοκαίρι το Σεπτέμβριο στη Βαρκελώνη και οι παραλίες θα εξακολουθούν να κατοικούνται από Βορειοευρωπαίους που ψάχνουν για μαύρισμα. Ωστόσο, η Βαρκελώνη δροσίζεται από τις αύρες της Μεσογείου και δεν τείνει να φτάσει τόσο ζεστό όσο η Μαδρίτη.

Το απόγευμα το απόγευμα της Βαρκελώνης το Σεπτέμβριο είναι 79 μοίρες, με νυκτερινά χαμηλά περίπου 63 μοίρες.

Καιρός στην Ανδαλουσία το Σεπτέμβριο

Η Ανδαλουσία είναι η πιο ηλιόλουστη περιοχή της Ισπανίας, και αν δεν πάρετε καλό καιρό σε όλη την περιοχή για ολόκληρο το μήνα Σεπτέμβριο, θα μπορούσατε να μετρήσετε τον εαυτό σας άτυχο. Η Σεβίλλη (όπως η Μαδρίτη) θα μπορούσε να είναι ακόμα αφόρητα ζεστή, αλλά οι παράκτιες πόλεις είναι πιθανό να είναι πιο εύκρατες.

Το μέσο απογευματινό υψηλό στη Μάλαγα το Σεπτέμβριο είναι 82 μοίρες, με τη μέση χαμηλή πτώση στους 64 βαθμούς.

Ο καιρός στη βόρεια Ισπανία τον Σεπτέμβριο

Η Βόρεια Ισπανία δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο η Νότια όταν πρόκειται για καιρικές συνθήκες, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο καιρός τον Σεπτέμβριο θα είναι κυρίως καλός, αν και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες βροχής για λίγες μέρες κάθε μήνα. Στο Μπιλμπάο , οι απογευματινές ώρες θα κορυφωθούν σε μια όμορφη 75 μοίρες, με νυκτερινή χαμηλά βυθίζοντας σε 57 βαθμούς.

Ο καιρός στη βορειοδυτική Ισπανία τον Σεπτέμβριο

Δεν είναι όλα καλά νέα. Παρόλο που συνήθως αισθάνεται σαν καλοκαίρι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μέχρι το Σεπτέμβριο, οι κάτοικοι της Γαλικίας και της Αστούριας έχουν συνήθως θερμοκρασίες χαμηλότερες από τις άλλες περιοχές. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλοι η καταστροφή και η θλίψη. υπάρχουν περισσότερες ξηρές ημέρες από ό, τι υπάρχουν υγρές ημέρες στη Γαλικία το Σεπτέμβριο. Η μέση υψηλή θερμοκρασία στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα το Σεπτέμβριο είναι 70 μοίρες, με τις νυχτερινές θερμοκρασίες να πέφτουν στους 59 βαθμούς.