Τι υπάρχει στον ταχυδρομικό κώδικα για το Cobble Hill, Μπρούκλιν;

Μπορείτε να στείλετε μια επιστολή σε κάποιον στο Cobble Hill, αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τον ταχυδρομικό κώδικα για να ρυθμίσετε το GPS σας και να επισκεφθείτε αυτό το γραφικό τμήμα του Μπρούκλιν. Πάρκο το αυτοκίνητό σας, επειδή ο καλύτερος τρόπος για να δείτε Cobble είναι με τα πόδια. Η κατοικημένη περιοχή, η οποία φιλοξενεί πολλές οικογένειες του Μπρούκλιν, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γέφυρα του Μπρούκλιν και τα πλακόστρωτα δρομάκια των Brooklyn Heights. Από μια περιήγηση με τα πόδια σε ένα βράδυ που απολαμβάνει την εκλεπτυσμένη νυχτερινή ζωή του Cobble Hill, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε σε αυτό το μέρος του Μπρούκλιν.

Εδώ είναι τέσσερις τρόποι να απολαύσετε μια μέρα στο Cobble Hill.

Ψώνια σε δρόμους Smith και Court

Εάν πάρετε το μετρό για Cobble Hill, κατεβείτε στη στάση του τρένου F στην οδό Bergen. Το μετρό σάς επιτρέπει να βρίσκεστε στην Smith Street, μία από τις δύο κύριες οδικές αγορές. Περπατήστε κάτω από την Smith Street, σταματώντας στις πολλές μπουτίκ που ευθυγραμμίζουν το δρόμο. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας στο Smith Street, κατευθυνθείτε δεξιά σε οποιοδήποτε παράδρομο και με τα πόδια προς την οδό Court. Βρίσκεται σε μια λεωφόρο από την οδό Smith. Η Court Street φιλοξενεί πολλά καταστήματα και εστιατόρια. Χαρακτηριστικά Lily, μια μπουτίκ που φέρει ρούχα και αξεσουάρ για τις γυναίκες.

Κάντε μια Περιήγηση

Φυσικά, μπορείτε να περάσετε την ημέρα ψώνια παραθύρων και περιπλάνηση Smith Street και Court Street, αλλά θα χάσετε τη γοητεία του Cobble Hill. Ξεκινήστε τη βόλτα σας στον Ατλαντικό και την οδό Κλίντον. Σταματήστε στο καφέ του Swallow στον Ατλαντικό και την Κλίντον και σηκώστε έναν καφέ. Καθώς πιείτε τη ζυθοποιία σας, κάντε το δρόμο σας κάτω από την οδό Clinton Street, μέχρι την οδό Κονγκό, όπου θα δείτε Cobble Hill Park, που θυμίζει μια αγγλική πλατεία.

Εάν έχετε παιδιά σε ρυμουλκό, αυτό το πάρκο έχει μια απλή αλλά δημοφιλή παιδική χαρά, ή μπορείτε να μείνετε μακριά από τη σκηνή παιδική χαρά και να καθίσετε σε έναν πάγκο πικ-νικ και να απορροφήσει την ατμόσφαιρα αυτού του γραφικού πάρκου. Μετά το διάλειμά σας, κατευθυνθείτε προς την οδό Henry, θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική. Κάντε κύκλο πίσω στην οδό Κλίντον, μόλις φτάσετε στην οδό DeGraw.

Φάτε το δρόμο σας μέσα από το λιθόστρωτο λόφο

Το Cobble Hill είναι γεμάτο με καλό φαγητό. Στην Henry Street, θα βρείτε το τοπικό φαβορί, το La Vara, ένα εστιατόριο τάπας που βρίσκεται σε έναν ήσυχο, γοητευτικό οικιστικό δρόμο. Περαιτέρω προς την οδό Henry προς τη λεωφόρο του Ατλαντικού βρίσκεται το Hibino, εξυπηρετώντας μερικά από τα καλύτερα ιαπωνικά φαγητά στον δήμο. Για περισσότερες επιλογές, κατευθυνθείτε προς την οδό Smith, όπου θα έχετε την επιλογή σας από εκλεκτά εστιατόρια. Σκεφτείτε το φαγητό στο Battersby, ένα δημοφιλές εστιατόριο με εποχική κουζίνα. Εάν θέλετε ένα νόστιμο σάντουιτς, σταματήστε στο Red Star Sandwich Shop ή δείτε τη λίστα με τα καλύτερα σάντουιτς , πολλά από τα οποία βρίσκονται στο Cobble Hill και τους γειτονικούς κήπους Carroll. Επίσης, μην ξεχάσετε το επιδόρπιο. Μπορείτε εύκολα να περάσετε ένα απόγευμα απολαμβάνοντας το κέικ και τον καφέ στο patio στο Mia's Bakery, το οποίο έκανε επίσης τη λίστα με τα καλύτερα αρτοποιεία του Μπρούκλιν , μαζί με άλλα αγαπημένα Cobble Hill. Οι φίλοι της Ταϊλάνδης πρέπει να τραβήξουν μια θέση στην αυλή του Joya, ένα από τα αγαπημένα του Cobble Hill.

Κοκτέιλ Craft, μπύρες και καταδύσεις

Μετά το δείπνο, πιείτε ένα ποτό. Αν και αυτή η περιοχή είναι το σπίτι σε πολλά μέρη για να αρπάξει ένα κοκτέιλ σκάφη, προσωπική μου αγαπημένη είναι Local 61, η οποία έχει πολλές μπίρες βιοτεχνίας. Για όσους αγαπούν τα κοκτέιλ σκάφη, επισκεφθείτε το Swank, το Clover Club για ένα Μανχάταν και άλλα κλασικά ποτά ή με τα πόδια στην οδό Henry για ένα ποτό στο γραφικό Henry Public.

Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να περάσουν ένα βράδυ είτε τον Ιούνιο είτε το Κογκρέσο στην οδό Court. Ωστόσο, αν είστε λάτρης των καταδυτικών σκαφών, έχετε τύχη επειδή η Smith Street είναι γεμάτη με αυτά. Από το Boat Bar μέχρι το Camp, μπορείτε να πάρετε το hop hop κατά μήκος αυτού του υπέροχου μπλοκ. Απολαμβάνω!

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein