Μινεάπολη-Στ. Σταθμοί ραδιοφώνου Paul AM

Πού να συντονιστείτε στο AM Dial

Αν επισκέπτεστε τη Μινεάπολη-Στ. Paul και δεν είναι εξοικειωμένοι με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς AM της περιοχής, η παρακάτω λίστα θα σας βοηθήσει. Το ραδιόφωνο AM διαθέτει συγκεκριμένα είδη που ενδέχεται να μην ακούτε σε ραδιοφωνικές υπηρεσίες FM, δορυφόρου ή σε απευθείας σύνδεση. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε τον αγαπημένο σας τύπο προγραμματισμού σε τοπικούς σταθμούς, ώστε να μην χάσετε χρόνο ψάχνοντας προς τα πάνω και προς τα κάτω τον τηλεφωνικό επιλογέα.

Πού να συντονιστείτε στο AM Dial

KFXN

Συχνότητα: 690 π.μ.
Είδος: Hmong Αμερικανικά νέα, ομιλία και ψυχαγωγία

Αυτός ο ασιατικός σταθμός παίζει κλασική και σήμερα κορυφαία Αμερικανική μουσική Hmong. Επίσης μεταδίδει τοπικά, εθνικά και διεθνή νέα στο Hmong / Lao και άλλες ασιατικές γλώσσες.

WDGY - WDGY Ο αρχικός ρόλος Roll 'n'

Συχνότητα: 740 π.μ.
Είδος: Oldies

Το Wee Gee παίζει θρυλικούς καλλιτέχνες rock 'n' roll από τη δεκαετία του 1960 και του '70. Ο Paul Geiger είναι ο πρωινός DJ που ακολουθεί ο Dave Otto το απόγευμα. Jeff Butler DJs τα σαββατοκύριακα.

KUOM - Ραδιόφωνο Κ
Συχνότητα: 770 π.μ.
Είδος μουσικής: University of Minnesota College Radio - Εναλλακτική μουσική

Το KUOM είναι ο μη εμπορικός σταθμός του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Τα είδη περιλαμβάνουν ανεξάρτητα, ambient, metal, hip-hop, jazz, punk, reggae και άλλα. Ο σταθμός στοχεύει στην προώθηση τοπικών μουσικών.

WCCO - WCCO Νέα Ραδιόφωνο
Συχνότητα: 830 π.μ.
Είδος: Ειδήσεις

Το WCCO παρέχει τοπικές και εθνικές ειδήσεις καθώς και ενημερώσεις καιρού. Ο Dave Lee φιλοξενεί τις πρωινές ειδήσεις της εβδομάδας και ο Mike Max φιλοξενεί το αθλητικό shownightnight.

KTIS - FAITH 900
Συχνότητα: 900 π.μ.
Είδος: Βορειοδυτικό κολλέγιο χριστιανικό ραδιόφωνο

Ξεκίνησε το 1949, ο στόχος της KTIS είναι να καλλιεργήσει τη χριστιανική πνευματική ανάπτυξη. Τα προγράμματα σε αυτόν τον μη κερδοσκοπικό σταθμό περιλαμβάνουν κηρύγματα, διδασκαλίες και συνομιλίες επικεντρωμένες στο Χριστό.

KTNF - Η προοδευτική φωνή της Μινεσότα
Συχνότητα: 950 π.μ.
Είδος: Φιλελεύθερο ραδιόφωνο

Το KTNF είναι ένας φιλελεύθερος σταθμός ομιλίας που προσφέρει ειδήσεις και τοπικό και εθνικό προγραμματισμό. Οι εμφανίσεις περιλαμβάνουν τη δημοκρατία τώρα !, το Thom Hartmann Show, το Stephanie Miller Show και το The Union Edge.

KKMS - AM 980 Η αποστολή
Συχνότητα: 980 π.μ.
Είδος: Χριστιανική ραδιόφωνο

Τα θέματα του προγράμματος καλύπτουν τις μελέτες της Αγίας Γραφής, τα οικογενειακά θέματα και άλλα. Οι οικοδεσπότες περιλαμβάνουν τον Eric Metaxas, τον Alistair Begg, τον Δρ J. Vernon McGee και τον Jay Sekulow.

WCTS - Ο Βίβλος Σταθμός
Συχνότητα: 1030 π.μ.
Είδος: Βαπτιστής χριστιανικός ραδιοφωνικός σταθμός

Το WCTS ξεκίνησε το 1965 ως υπουργείο Κεντρικής Σχολής. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει τις διδασκαλίες της Αγίας Γραφής και τη συντηρητική χριστιανική μουσική.

ΚΥΜΝ - Το ένα
Συχνότητα: 1080 πμ
Είδος: Ειδήσεις, ομιλία και εναλλακτική μουσική ενηλίκων

Αυτός ο σταθμός διαθέτει κοινοτικές φωνές, ειδήσεις, καιρός, αθλητισμό και ευρύ φάσμα μουσικών προγραμμάτων. Ο Jeff Johnson φιλοξενεί την εκπομπή το πρωί ακολουθούμενη από την υπόθεση του Wayne Eddy.

KLBB - KLBB Η μουσική της ζωής σας
Συχνότητα: 1220 π.μ.
Είδος: Oldies, νοσταλγία

Από το 1949, η KLBB παίζει ατελείωτα αγαπημένα καλλιτέχνες όπως ο Frank Sinatra, η Ella Fitzgerald και η Barbara Streisand. Θα ακούσετε επίσης τρέχοντες καλλιτέχνες όπως ο Michael Buble και η Diana Krall. Ο σταθμός είναι επίσης ο τόπος των St. Paul Saints, των Green Bay Packers, του All Turn Hour's Hour Lunch και του Super Saver Show.

WWTC - Ο Πατριώτης

Συχνότητα: 1280 πμ
Είδος: Συντηρητικό ραδιόφωνο

Ένας από τους παλαιότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στις Twin City, ο προγραμματισμός του WWTC περιλαμβάνει εθνικές εκπομπές που φιλοξενούνται από τον Michael Medved, τον Mike Gallagher, τον Dennis Prager και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται επίσης τοπικές ειδήσεις.

WLOL - σχετικό ραδιόφωνο

Συχνότητα: 1330 π.μ.
Είδος: Καθολικός ραδιοφωνικός σταθμός

Η WLOL προσφέρει προγράμματα για καθολικούς ακροατές που καλύπτουν θέματα όπως η οικογένεια, οι σχέσεις, η πολιτική, οι κοινωνικές ανησυχίες και οι ειδήσεις. Θα ακούσετε προγράμματα συμπεριλαμβανομένου του πατέρα Simon Says, Go Ρωτήστε τον πατέρα σας, την εσωτερική ζωή, και το Drew Mariani Show.

KMNQ - Ραδιόφωνο La Invasora
Συχνότητα: 1400 πμ / 1470 πμ
Είδος: Σύγχρονος ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός

Ο σταθμός εκπέμπει περιφερειακή μεξικανική μουσική. Τα περισσότερα προγράμματα μεταδίδονται στα ισπανικά.

KYCR

Συχνότητα: 1440 π.μ.
Είδος: Business talk

Το KYCR ειδησεογραφικά δρώμενα και τηλεοπτικές εκπομπές που καλύπτουν τη χρηματοδότηση και τις επιχειρήσεις.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές περιλαμβάνουν τον Ken Prewitt του Bloomberg και τον Tom Keene, τον Dave Ramsey και τον Mark Pearson.

KDWA
Συχνότητα: 1460 π.μ.
Είδος: Κοινότητα, ειδήσεις και ραδιόφωνο συζήτησης

Το KDWA διαθέτει περιεχόμενο για ακροατές στις κομητείες του Hastings και Prescott. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει ειδήσεις, αθλητικά γεγονότα, καιρικές συνθήκες και ομιλίες.

KSTP - 1500 ESPN Twin Πόλεις
Συχνότητα: 1500 π.μ.
Είδος: Αθλητισμός

Αυτός ο αθλητικός σταθμός στη Μινεσότα καλύπτει τους Βίκινγκς, Τιμπερντόβιλς, Άγρια Δίδυμα και Γκόφερ. Τα προγράμματα της εβδομάδας περιλαμβάνουν το Mike & Mike στις πρωινές ώρες, τη λογική του γκαράζ, το SportsTalk και το Ride with Reusse.