Πώς να χρησιμοποιήσετε το σύστημα St Paul Skyway

Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στον Άγιο Παύλο , θα πρέπει να εξοικειωθείτε με το σύστημα μεταφοράς πεζών της πόλης πριν φτάσετε. Υπάρχουν δύο οδικές αρτηρίες που βρίσκονται στις δύο πόλεις, τόσο στο κέντρο του St. Paul όσο και στο κέντρο της Minneapolis . Αυτές οι οδικές αρτηρίες είναι ένα δίκτυο συνδεδεμένων κτιρίων και αξιοθέατα.

Το σύστημα του οδικού άξονα του St. Paul συνδέει 47 αστικά τμήματα και καλύπτει πέντε μίλια, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα στον κόσμο.

Το καλύτερο μέρος για αυτό το σύστημα πεζών είναι ότι όχι μόνο δεν χρειάζεται να οδηγήσετε ή να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάρετε γύρω, αλλά και εσείς επίσης δεν χρειάζεται να γενναίος το κρύο ή τη θερμότητα Minnesota.

Πως να φτάσετε στο Skyways

Αν και οι γυάλινες σήραγγες είναι προφανείς σε όσους ταξιδεύουν στο κέντρο της πόλης, η είσοδος στο σύστημα δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Ορισμένα κτήρια χαρακτηρίζονται με την ένδειξη "Skyway Connection" στις πόρτες τους, αλλά υποθέτουμε ότι είστε ήδη εξοικειωμένοι με το σύστημα.

Για να μπείτε σε ένα οδόστρωμα, απλά μπείτε μέσα σε οποιοδήποτε κτίριο που έχει μια σήραγγα και ακολουθήστε τα σημάδια στην είσοδο του 2ου ορόφου. Αν εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο σημείο εισόδου, ένας από τους ευκολότερους τρόπους να φτάσετε στο οδόφραγμα είναι να παρακολουθείτε απλώς την ώρα αιχμής και τα πλήθη του μεσημεριανού.

Πλοηγηθείτε στο St. Paul Skyways

Η πλοήγηση στο σύστημα οδοστρωσίας St. Paul μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Υπάρχουν μόνο μερικές πινακίδες και η αποπροσανατολισμός στους οδικούς άξονες είναι εύκολη, διότι πολλά κτίρια γραφείων και σήραγγες μοιάζουν τα ίδια.

Πλέον με όλα τα εμπορικά κέντρα και τα αξιοθέατα που αποσπούν την προσοχή, είναι ακόμα πιο εύκολο να χαθείτε αν δεν γνωρίζετε το σύστημα.

Χάρτες του St. Paul Skyways

Το πανόραμα του Αγίου Παύλου είναι ελαφρώς πιο εύκολο να πλοηγηθεί από το σύστημα της Μινεάπολης, επειδή είναι μικρότερο και υπάρχουν περισσότεροι χάρτες του οδικού άξονα διακεκομμένοι για το σύστημα.

Ο δωρεάν χάρτης St. Paul Skyway είναι ένα βασικό κομμάτι του εξοπλισμού, γι 'αυτό φροντίστε να σηκώσετε το ένα με την πρώτη σας ευκολία σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία της περιοχής ή σημαντικά αξιοθέατα. Μέχρι να πάρετε τα χέρια σας σε ένα, μελετήστε αυτό το χάρτη του συστήματος St. Paul Skyway ή κατεβάστε το iPhone ή Android app χάρτη.

Ώρες λειτουργίας για τον St. Paul Skyways

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα skyways δεν είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο. Η πόλη του Αγίου Παύλου κατέχει τα ουρανοξύστες και επομένως ορίζει τις ώρες για το σύστημα. Τα περισσότερα από τα οδοφράγματα του Αγίου Παύλου είναι ανοιχτά από τις 6 π.μ. έως τις 2 το πρωί. Ωστόσο, ορισμένοι μπορούν να κλείσουν οπουδήποτε από τις 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, ανάλογα με τη θέση, την εποχή του χρόνου και τη ζήτηση.

Κτίριο και αξιοθέατα που συνδέονται με το St. Paul Skyways

Τώρα που είστε κάπως εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργεί το σύστημα, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης που συνδέονται με τα οδοφράγματα. Αυτά τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν: