Φορολογικές αγορές στο Χιούστον

Τα καλύτερα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά κέντρα για τις αφορολόγητες δαπάνες

Οι αγοραστές χαίρονται για το ένα σαββατοκύριακο του Αυγούστου, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ένα φορολογικό διάλειμμα στις ανάγκες τους από πίσω προς το σχολείο. Το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο λαμβάνει συνήθως το δεύτερο Σαββατοκύριακο τον Αύγουστο κάθε έτους. Φυσικά, δεν ισχύουν όλα τα στοιχεία για το φορολογικό διάλειμμα. Ενώ τα βασικά σχολικά είδη, όπως τα ρούχα και πολλές προμήθειες, απαλλάσσονται από το φόρο για το Σαββατοκύριακο, αποκλείονται ορισμένα είδη, όπως τα είδη αθλητικών ειδών που χρησιμοποιούνται μόνο κατά την άσκηση του αθλήματος (π.χ.

κολάρα ή παγοπέδιλα). Επειδή το Σαββατοκύριακο αναδεικνύει τους αγοραστές σε μεγάλη κλίμακα, είναι σημαντικό να έχετε μια προκαθορισμένη διαδρομή αγορών για να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη εμπειρία χωρίς Φορολογικά Σαββατοκύριακα. Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των εμπορικών περιοχών όπου μπορείτε να κερδίσετε το μεγαλύτερο κτύπημα για το αφορολόγητο buck σας.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του Χιούστον θα βρεθούν στο Houston Galleria κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου χωρίς Φόρο. Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Galleria, είναι τοποθετημένο κοντά στο Inner 610 Loop της πόλης όπου συνδέεται με την Highway 59. Το συγκρότημα είναι αγκυροβολημένο από τέσσερα μεγάλα πολυκαταστήματα: Saks Fifth Avenue, Macy's Nordstrom και Neiman Marcus. Το Dillard's βρίσκεται δίπλα στο εμπορικό κέντρο. Το Houston Galleria στεγάζει περίπου 400 καταστήματα και πολυτελείς μπουτίκ, εκτός από τις τέσσερις μεγάλες αλυσίδες διαμερισμάτων, και η γύρω περιοχή περιλαμβάνει αρκετά εμπορικά κέντρα που δεν συνδέονται με το μεγάλο εμπορικό κέντρο. Πάρτε ένα διάλειμμα από το ξεφάντωμά σας για ψώνια και πηγαίνετε για μια περιστροφή γύρω από το τεράστιο παγοδρόμιο που βρίσκεται στο γήπεδο τροφίμων.

Για τον προϋπολογισμό-συνειδητή, Katy Mills Mall και Houston Premium Outlets είναι δύο άριστες επιλογές για Φορολογικές αγορές. Το Katy Mills Mall αποτελείται από περισσότερα από 200 καταστήματα πώλησης, μεταξύ των οποίων το Ralph Lauren, το American Eagle Outfitters, το Bath and Body Works και το Victoria's Secret. Τα καταστήματα αγκύρωσης του εμπορικού κέντρου περιλαμβάνουν εργοστάσιο παλτών Burlington, εκτός 5ης λεωφόρου, Marshall's και Old Navy.

Το μοναδικό περίπτερο του μονοπατιού 1,3 στρεμμάτων του εμπορικού κέντρου επιτρέπει στους επιβάτες πολλαπλών εργασιών να επιταχύνουν το δρόμο τους μέσα από τις αφορολόγητες δαπάνες τους, κάνοντας κάποιες θερμίδες. Τα καταστήματα Houston Premium Outlets είναι ο χώρος επιλογής για όσους αναζητούν high-end ετικέτες σχεδιαστές σε τιμές πώλησης. Πάνω από 120 κλαδιά εξόδου στεγάζονται στο εμπορικό κέντρο Cypress, συμπεριλαμβανομένων των True Religion, Kate Spade, Burberry, Coach και Juicy Couture.

Για όσους ζουν ακριβώς βόρεια του Χιούστον, το The Woodlands Mall και το The Woodlands Town Center είναι βολικές επιλογές για την αποθεματοποίηση σε προϊόντα επιστροφής στο σχολείο. Τα καταστήματα Anchor περιλαμβάνουν τα Macy's, JC Penney, Sears και Dillard's, αλλά υποθέτουμε ότι οι έφηβες κόρες σας θα ενδιαφέρονται περισσότερο για το XXI (Forever 21). Και φυσικά, υπάρχουν τα συνηθισμένα staples του εμπορικού κέντρου συν το Ross, το Marshall's και το Target Super Center. Υπάρχει άφθονος δωρεάν χώρος στάθμευσης και γκαράζ.

Για να κάνετε το ταξίδι σας για το Σαββατοκύριακο χωρίς Φόρο, μια ολοήμερη εμπειρία που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια, επισκεφθείτε το Pearland Town Center και το Sugar Land Town Square . Και οι δύο τοποθεσίες διαθέτουν τους τυπικούς πωλητές εμπορικών καταστημάτων, καθώς και γκουρμέ εστιατόρια όπως Steak House του Perry, χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά και ζωντανές εμφανίσεις σε κοντινή απόσταση.