Τι να δείτε και να κάνετε στο Ολυμπιακό Εθνικό Πάρκο

Το Εθνικό Πάρκο Ολυμπιακών Αγώνων είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη διατηρημένη άγρια ​​φύση που περιλαμβάνει μια ποικιλία από μοναδικά οικοσυστήματα. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό (UNESCO) όρισε το πάρκο ως χώρου παγκόσμιας κληρονομιάς και μέρος του διεθνούς συστήματος των αποθεμάτων βιόσφαιρας.

Μπορείτε εύκολα να περάσετε εβδομάδες εξερευνώντας όλα όσα έχει να προσφέρει το Εθνικό Πάρκο του Ολυμπισμού. Όσοι έχουν μόνο μια μέρα περνούν συνήθως την επίσκεψή τους στο τμήμα Hurricane Ridge του πάρκου. Όσοι έχουν λίγες μέρες να αφιερώσουν την ολυμπιακή τους περιπέτεια, συνήθως, μετά από μια στάση στον τυφώνα Ridge και το Port Angeles, προχωρούν γύρω από το πάρκο σε βρόχο προς τα αριστερά. Στην πορεία θα βρείτε αρχαία δέντρα, βρύα, γραφικά λιμνούλα, εκτεταμένες παραλίες, καταρράκτες νεράιδων και ποικιλόμορφη άγρια ​​φύση.

Ξεκινώντας από το Port Angeles και συνεχίζοντας αριστερόστροφα, εδώ είναι τα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Εθνικό Ολυμπιακό Πάρκο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.