Τα οικογενειακά εστιατόρια του Sergio

Τοποθεσίες : 9330 SW 40th Street, 3252 Coral Way, 13600 SW 152η οδός και 8202 Mills Drive Κουζίνα : Κούβας Εύρος Τιμών : $ 5- $ 11 Καλύτερα στοιχήματα : Κουβανέζικο Σάντουιτς, El Mezclado

Το Sergio's προσφέρει μερικά από τα καλύτερα κουβανέζικα φαγητά στην πλευρά αυτή των στενών της Φλόριντα! Αρχικά ιδρύθηκε ως στάση σάντουιτς στη SW 40th Street, ο Sergio's διαθέτει πλέον τέσσερα σημεία σε όλο το Μαϊάμι και ένα μακρύ μενού γεμάτο κουβανέζικες σπεσιαλιτέ. Οι ώρες ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία, αλλά είναι γενικά ανοιχτές πριν ξυπνήσετε (6 π.μ. στις περισσότερες θέσεις) και κλείσατε αφού βγάλετε τον σάκο (τα μεσάνυχτα στις καθημερινές). Δύο τοποθεσίες προσφέρουν 24ωρη εξυπηρέτηση τα σαββατοκύριακα, τροφοδοτώντας το πλήθος με το Cafe Cubano και νόστιμα γλυκά.

Εάν είσαι φίλος του πρωινού, δεν μπορείς να βρεις μια καλύτερη συμφωνία στην πόλη. Το περίφημο El Mezclado του Sergio (2,99 δολάρια) είναι ένα νόστιμο μείγμα ομελέτας και ζαμπόν που σερβίρεται με μια παραλλαγή από κουβανέζικο τοστ και καφέ. Άλλα δημοφιλή αντικείμενα πρωινού περιλαμβάνουν ομελέτες (4,29 δολάρια), τηγανίτες (1,99 δολάρια) και τηγανητά αυγά με μπέικον ή ζαμπόν (2,99 δολάρια).

Οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι ένα από τα 20 σάντουιτς στο μενού τους. Το buzz γύρω από την πόλη είναι ότι το Sergio's κάνει το καλύτερο κουβανέζικο σάντουιτς (4,99 δολάρια) στο Μαϊάμι. Θα βρείτε επίσης και άλλα δημοφιλή κουβανέζικα πιάτα, όπως η μπριζόλα στη σχάρα Palomilla 8oz (6,99 δολάρια), το κοτόπουλο στη σχάρα (6,99 δολάρια) και οι fajitas κοτόπουλου σε κουβανέζικο στυλ (7,49 δολάρια).

Φροντίστε να εξοικονομήσετε χώρο για ένα παραδοσιακό κουβανέζικο επιδόρπιο. Το Tres Leches ή το "Three Milks" (2,65 δολάρια) συνδυάζει το κέικ λιβρών, το συμπυκνωμένο γάλα και τη κτυπημένη κρέμα γάλακτος για να απολαύσετε μια νόστιμη (αν και ανθυγιεινή!) Θεραπεία. Θα βρείτε επίσης flan (2.25 δολάρια), πουτίγκα ρυζιού (2.25 δολάρια) και καλό παλιομοδίτικο παγωτό (2.25 δολάρια) για να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι σας.

Αν δεν έχετε πάει ποτέ στο Sergio, αξίζει σίγουρα μια στάση. Εάν ήσασταν εκεί πριν, ξεριζώστε και δοκιμάστε ένα νέο στοιχείο μενού στην επόμενη επίσκεψή σας - θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Πάρτε μερικά λεπτά για να διαβάσετε προσεκτικά το μενού - η δημιουργική χρήση του Spanglish είναι σίγουρα καλό για λίγα chuckles!

Συμφωνείτε με την κριτική μας; Σκεφτείτε ότι είμαστε μακριά από τη βάση; Μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας αναθεώρηση αυτού ή οποιουδήποτε άλλου εστιατορίου του Μαϊάμι για να συμπεριληφθείτε στο site About About Miami.