Φεστιβάλ φράουλας Delaplane 2017 (Πάρκο Sky Meadows)

Μεγαλύτερο φεστιβάλ φράουλας στην περιοχή Ουάσιγκτον DC

Το Delaplane Strawberry Festival προσφέρει δύο ολόκληρες μέρες οικογενειακής διασκέδασης στη Βόρεια Βιρτζίνια, όπως ζωντανή διασκέδαση, παιδικά παιχνίδια, βόλτες με πόνυ και hayrides, ζωολογικό κήπο 5K, εκθετήριο αρπακτικών, αυτοκίνητα αντίκες και πολλά είδη τροφίμων και χειροτεχνίας. Φρέσκα εστιατόρια ποιότητας και pint φράουλες είναι προς πώληση για να απολαύσετε on-site ή να πάρετε σπίτι. Το Φεστιβάλ φράουλας Delaplane πραγματοποιείται στο Sky Meadows State Park, ένα πανέμορφο και ιστορικό κέντρο που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο Appalachian Trail, έτσι ώστε οι λάτρεις της πεζοπορίας μπορούν να απολαύσουν κάποια μουσική, hayrides και χοάνη με φράουλες πριν προχωρήσουν στο μονοπάτι για μια απογευματινή εκδρομή .

Την Κυριακή το πρωί στις 9 π.μ., θα υπάρχει μια διαδρομή 5K Trail Run / Walk.

Ημερομηνίες και ώρες: 27-28 Μαΐου, 2017, 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Βροχή ή λάμψη.

Τοποθεσία
Sky Meadows State Park, 11012 Edmonds Lane Delaplane, VA

Το πάρκο βρίσκεται περίπου 55 μίλια δυτικά της Ουάσινγκτον, DC Πάρτε Route 66 δυτικά έως Exit 23 (Delaplane / Παρίσι) και πηγαίνετε περίπου 6,8 μίλια αριστερά στην Edmonds Lane και στο Sky Meadows State Park.

Αδεια

20 δολάρια ανά αυτοκίνητο εκ των προτέρων και 25 δολάρια ανά αυτοκίνητο στην πύλη. Όλες οι δραστηριότητες (εκτός από βόλτες με πόνυ) και οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται στο κόστος ανά αυτοκίνητο και περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Sky Meadow State Park και το Appalachian Trail.

Το κόστος διαδρομής 5K Trail Run / Walk είναι $ 25 ανά συμμετέχοντα εκ των προτέρων (μέχρι τις 22 Μαΐου) και $ 30 μετά από αυτό μέχρι την ώρα του αγώνα και περιλαμβάνει την αποδοχή για όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου στο φεστιβάλ για την ημέρα.

Μουσική ψυχαγωγία

Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο Lost Mountain και στο Turner Pond στο Sky Meadows State Park θα είναι ανοιχτή για κανονική χρήση από το πάρκο και αμοιβές.

Το φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο και την Κυριακή του Σαββατοκύριακου Memorial Day χρηματοδοτείται από την Επισκοπική Εκκλησία Emmanuel στο Delaplane και όλα τα έσοδα υποστηρίζουν τα υπουργεία της Εβραϊκής Εκκλησίας του Εμμανουήλ και τα προγράμματα εξωστρέφειας τους που περιλαμβάνουν επιχορηγήσεις σε πολυάριθμους τοπικούς, κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ιστοσελίδα: www.delaplanestrawberryfestival.com

Δείτε περισσότερα γεγονότα Σαββατοκύριακου ημέρας μνήμης στην περιοχή Washington DC