Ημέρα Μνήμης 2017 στην Ουάσινγκτον, DC

Ειδικά γεγονότα για το Σαββατοκύριακο Ημέρας Μνήμης σε όλη την πρωτεύουσα

Η Ημέρα Μνήμης είναι μια ημέρα μνήμης για όσους έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας. Αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή για να τιμήσουμε τους βετεράνους και τους διάσημους Αμερικανούς, επισκεπτόμενοι τα μνημεία της Ουάσινγκτον . Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της πολυάσχολης καλοκαιρινής περιόδου και η περιοχή της Ουάσινγκτον, DC, γιορτάζει με φιλικές προς την οικογένεια εκδηλώσεις και ειδικές υπηρεσίες. Αν επισκέπτεστε έξω από την πόλη, είναι καλή ιδέα να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων το συντομότερο δυνατό.

Δείτε έναν οδηγό για την Washington DC Hotels για συμβουλές σχετικά με τους τόπους διαμονής.

2017 Γεγονότα Ημέρας Μνήμης

Εθνική συναυλία για την Ημέρα Μνήμης - Κυριακή 28 Μαΐου 2017, 8μ.μ. Οι πύλες ανοίγουν στις 5 μ.μ. Η PBS χορηγεί μια ΔΩΡΕΑΝ συναυλία στο West Lawn του Καπιταλισμού των ΗΠΑ. Η συναυλία παρουσιάζει τους ηθοποιούς Joe Mantegna και Gary Sinise και άλλους καλλιτέχνες φιλοξενουμένων μαζί με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα. Διαβάστε περισσότερα για τη συναυλία της Ημέρας Μνήμης.

Η Παρέλαση της Εθνικής Ημέρας Μνήμης - Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, στις 2 μ.μ. Η παρέλαση των συγκροτημάτων Marching Bands και Βετεράνων από όλα τα 50 κράτη βγαίνει στη γωνία της Avenue Constitution και 7th Streets, NW και προχωράει κατά μήκος της Avenue Constitution, Σπίτι, που καταλήγει στην 17η οδό. Η Εθνική Παρέλαση Ημέρας Μνήμης υποστηρίζεται από την Επιτροπή Βετεράνων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και περιλαμβάνει πατριωτικά πλωτά και μπαλόνια γεμάτα ήλιο. Διαβάστε περισσότερα για την Εθνική Παρέλαση Ημέρας Μνήμης.

Rolling Thunder Μοτοσικλέτα Ράλλυ - Κυριακή, 28 Μαΐου 2017.

Αναχώρηση από το Πεντάγωνο στις 12 μ.μ. πρόγραμμα ομιλητών και μουσικό αφιέρωμα 1:30 μ.μ. στην Αντανακλαστική Πισίνα απέναντι από το Μνημείο του Λίνκολν. Χιλιάδες μοτοσικλέτες περνούν από την Ουάσινγκτον σε μια ετήσια διαδήλωση που επιδιώκει να βελτιώσει τα οφέλη των βετεράνων και να επιλύσει τα ζητήματα POW / MIA. Δείτε Φωτογραφίες του Rolling Thunder

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, 10 π.μ. Το Buffalo Thunder Memorial Motorcycle Ride θα ξεκινήσει στο πάρκινγκ του Sears στο 2101 Brightseat Rd στο Hyattsville, MD και θα τελειώσει στο Αφροαμερικανικό Πολιτικό Πόλεμο Μνημείο και Μουσείο στο 1925 Vermont Ave NW στην Ουάσιγκτον DC . Διαβάστε περισσότερα για το Ράλλυ Μοτοσικλέτας Rolling Thunder

Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington - Σημαίες-Εντός. Στρατιώτες από το 3ο Σύνταγμα Πεζικού της Αμερικής (Η Παλιά Φρουρά) θα προσχωρήσουν μέλη της υπηρεσίας από την Αμερικανική Ναυτική Τελετή και Φρουρά των ΗΠΑ, την Τελετή Φρουράς των ΗΠΑ, την Guardian Honor Guard της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας και την Guardian Honor Guard. 250.000 σοβαρές σημαίες διακόσμησης στο Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington. Οι σημαίες θα παραμείνουν στην Ημέρα Μνήμης.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, 11 π.μ. Η τελετή τοποθέτησης στεφάνων και η συναυλία θα πραγματοποιηθούν στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη προς τιμήν της Ημέρας του Μνήμης. Δείτε φωτογραφίες του εθνικού νεκροταφείου του Arlington.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, 4 μ.μ. Η Γυναίκες στη Στρατιωτική Υπηρεσία για το Αμερικανικό Μνημείο, που βρίσκεται στην πύλη στο Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington, θα πραγματοποιήσει μια τελετή που περιλαμβάνει επίσημες στρατιωτικές διακρίσεις, κεντρική διεύθυνση, σφραγίδες στεφάνου και εκδήλωση υπογραφής του Memorial, τη διάσπαση των ροδοπέταλα σε φόρο τιμής στους αποχωρημένους συντρόφους.

Τα μέλη του κοινού καλούνται να συμμετάσχουν στο προσωπικό αφιέρωμα του προγράμματος.

Ναυτικό Μνημόσυνο - Σάββατο 27 Μαΐου 2017, 11 π.μ. Η Rolling Thunder επισκέπτεται το Ναυτικό Μνημείο και διοργανώνει τελετή τοποθέτησης στεφάνου με ειδικούς επισκέπτες και ζωντανές εμφανίσεις.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, 10 π.μ. Στεφάνι Συνδέσμου Στόλου Στεφάνου, 12 μ.μ. Αμερικανική Πολεμική Συναυλία Band, 1 μ.μ. Ναυτική Περιοχή Ουάσινγκτον Στεφάνι.

Παγκόσμιο Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου - Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, 9 π.μ. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου και οι Φίλοι του Εθνικού Μνημείου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα χρηματοδοτήσουν τελετή τοποθέτησης στεφάνων προς τιμήν των βετεράνων μας. Οι ομιλητές θα δώσουν παρατηρήσεις. Το θέμα για τον εορτασμό είναι "Τιμάμε τους Πτωμένους Πολεμιστές μας". Πολλοί βετεράνοι του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου θα επιβιώσουν.

Βετεράνων Βιετνάμ - Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, 13:00 Χιλιάδες βετεράνοι και οι οικογένειές τους συναθροίζονται στο The Wall για να θυμούνται και να τιμήζουν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Η τελετή τοποθέτησης στεφάνων είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μνημείο Πολεμικής Αεροπορίας - Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, 9 π.μ. η τελετή τοποθέτησης στεφάνι είναι ανοικτή στο κοινό. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν τον εθνικό ύμνο, την επίκληση, τις ομιλίες, την τοποθέτηση του στεφάνου και τον ήχο των κηλίδων.

Πρόεδρος του Lincoln's Cottage - Δευτέρα 29 Μαΐου 2017. Πάρτε μια δωρεάν ξενάγηση στο Εθνικό Κοιμητήριο USSAH (προκάτοχος του Εθνικού Νεκροταφείου του Arlington) στις 10:45 π.μ. και 12:30 μ.μ. Μια τελετή τοποθέτησης στεφάνι θα πραγματοποιηθεί επίσης στο στρατόπεδο των στρατιωτών, Το σπίτι στις 10 το πρωί Tours of the Cottage θα είναι διαθέσιμο από τις 10 π.μ.-3 μ.μ. με κανονική τιμή $ 15 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φέρουν ένα γεύμα πικνίκ. Οι προτεινόμενες κρατήσεις για Cottage Tours συνιστώνται έντονα.

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στην πρωτεύουσα του έθνους; Δείτε έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό της Ουάσιγκτον, με συμβουλές για την καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε, πόσο χρόνο θα μείνετε, πού να μείνετε, τι να κάνετε, πώς να φτάσετε στην περιοχή και πολλά άλλα.

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Μνήμης στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια

Hometown Holidays - 27-29 Μαΐου 2017 Η εκδήλωση Memorial Day της πόλης Rockville είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ δρόμου με ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία για παιδιά, παρέλαση και πολλά άλλα.

Ημέρα μνήμης στο Sharpsburg, Maryland - Σάββατο 27 Μαΐου 2017. Μια από τις παλαιότερες παραδόσεις της Ημέρας Μνήμης στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεκινήσει με τελετή τοποθέτησης στεφάνου στο Δημαρχείο του Sharpsburg στις 11:00 π.μ., ακολουθούμενη από την Ετήσια Μνήμη Παρέλαση στις 1:30 μ.μ. Η παρέλαση αρχίζει στο Δημοτικό Σχολείο του Σαρμσμπέργκ, προχωράει κατά μήκος της Main Street (Διαδρομή 34) και τελειώνει στο Εθνικό Νεκροταφείο Αντίεταμ. Μετά την παρέλαση στις 3:00 μ.μ., η τελετή αναμνηστικής εκδήλωσης στο Εθνικό Νεκροταφείο του Antietam θα περιλαμβάνει τη μουσική που παρουσιάστηκε από το Boonsboro High School Band και την παρουσίαση των χρωμάτων από την 167th Airlift Wing, την Guardian Honor Guard.

Φεστιβάλ Τσέστερ Τσέστερουν - 27-29 Μαΐου 2017. Η ιστορική πόλη του Ανατολικού Κόλπου του Κόλπου Chesapeake (περίπου μία ώρα και μισή από το DC) ξεκινά κάθε καλοκαίρι με ένα Σαββατοκύριακο διασκέδασης για όλη την οικογένεια, αναπαράσταση τσαγιού, αποικιακή παρέλαση, κοκτέιλ πάρτι, raft raft, παραστάσεις δρόμου, αποικιακές τέχνες, βόλτες μουσικούς, ντόπιο εισιτήριο, διαδρομή 5k & 10 μιλίων και πολλά άλλα.

Viva Vienna - 27-29 Μαΐου 2017. Η Βιέννη, η Βιρτζίνια γιορτάζει με ένα κοινοτικό φεστιβάλ που περιλαμβάνει φαγητό, χειροτεχνία, μουσική, καρναβάλι και ένα αφιέρωμα για την Ημέρα Μνήμης.

Delaplane φράουλα Φεστιβάλ - 27-28 Μαΐου, 2017, 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Sky Meadows κρατικό πάρκο, Delaplane, VA. Το ετήσιο φεστιβάλ περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία, παιδικά παιχνίδια, βόλτες με πόνυ, hayrides, ζωολογικό κήπο, διασκεδαστικό ταξίδι 5K, εκθετήριο αρπακτικών, παλαιά αυτοκίνητα, φαγητό, βιοτεχνίες και φράουλες.

Συναυλία στο Εθνικό Πάρκο Wolf Trap - Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, 8:00 μμ Summer Summer Off! "Ο ίδιος ο Πρόεδρος". Το πάρκο για τις τέχνες του θεάματος ξεκινά την καλοκαιρινή περίοδο με ελεύθερη παράσταση από το US Marine Band ακολουθούμενο από πυροτεχνήματα. Οι πύλες του κέντρου του Filene είναι ανοιχτές στις 6:30 μ.μ. Φτάνουν νωρίς επειδή το πάρκο κλείνει μόλις φτάσει η χωρητικότητα.

Φεστιβάλ Τζαζ της Μνήμης Αλεξάνδρειας - Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, 1-7 μ.μ. Waterfront Park, 1 Prince Street Alexandria, VA. Η ετήσια εκδήλωση διαθέτει μεγάλη μπάντα, swing και σύγχρονη τζαζ μουσική. Επιτρέπονται picnics και τα τρόφιμα και τα ποτά θα πωλούνται επίσης. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, το φεστιβάλ θα μεταφερθεί στο Kauffman Auditorium του Lee Center, 1108 Jefferson St. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Falls Church Memorial Day Parade - Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, 9 π.μ. έως 5 μ.μ. Η εκκλησία του Πόλη των Φολών, Βιρτζίνια γιορτάζει την Ημέρα Μνήμης με φεστιβάλ με βόλτες με πόνυ, καμπίνες τέχνης και βιοτεχνίας, ζωντανή ψυχαγωγία, φαγητό και παρέλαση της κοινότητας.