Το Ναυτικό Μνημείο και το Κέντρο Ναυτικής Κληρονομιάς στην Ουάσιγκτον, DC

Το Ναυτικό Μνημείο και το Ναυτικό Κληρονομιά Κέντρο στην Ουάσινγκτον τιμά και τιμά τους ναυτικούς του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μνημείο είναι μια υπαίθρια δημόσια πλατεία και το Κέντρο Κληρονομιάς χρησιμεύει ως τόπος για να μάθετε για την ιστορία και την κληρονομιά των ανδρών και γυναικών των θαλάσσιων υπηρεσιών.

Ναυτικό μνημείο

Η κυκλική υπαίθρια πλατεία, που βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσινγκτον, DC, διαθέτει ένα χάρτη "Θάλασσας γρανίτη" του κόσμου, που περιβάλλεται από σιντριβάνια, πισίνες, πύργους σημαίας και γλυπτά πλαίσια που απεικονίζουν ιστορικά επιτεύγματα του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένα άγαλμα του Lone Sailor αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους που υπηρετούσαν ποτέ στις θαλάσσιες υπηρεσίες.

Κέντρο Ναυτικής Κληρονομιάς

Δίπλα στο μνημείο, το Ναυτικό Κέντρο Κληρονομιάς φιλοξενεί διαδραστικά ναυτικά εκθέματα και κινηματογράφο με καθημερινές προβολές της βραβευμένης ταινίας At Sea και της ταινίας Discovery Channel A Day In the Life of the Blue Angels. Το Τείχος της Αναμνηστικής Πλάκας είναι ένα μόνιμο μνημείο αφιερωμένο σε άτομα, ομάδες, πλοία, μοίρες, εντολές, μάχες ή εκδηλώσεις στο πλαίσιο των ΗΠΑ Sea Services. Επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ένα Media Resources Center, το οποίο παρέχει μια βιβλιοθήκη ιστορικών εγγράφων στο Πολεμικό Ναυτικό. Το δωμάτιο του Navy Log παρέχει μηχανογραφημένο μητρώο για να αναζητά μέλη της Sea Service και βετεράνους. Το Ναυπηγείο πωλεί ναυτικά αναμνηστικά και ρούχα.

Ευλογία των Στόλων

Κάθε Απρίλιο, μετά το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς, το Ναυτικό Μνημείο απονέμει ένα αφιέρωμα στην πλούσια ναυτική κληρονομιά του έθνους μας και στους άνδρες και τις γυναίκες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την επιτυχία του με την ετήσια ευλογία του στόλου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι ναυτικοί από την τελετουργική φρουρά του Ναυτικού του αμερικανικού ναυτικού προχώρησαν στην «Γρανίτικη θάλασσα» της υπαίθριας πλαζ για να ρίξουν νερό από τις Επτά Θαλάσσιες και τις Μεγάλες Λίμνες στις γύρω βρύσες, "φορώντας" τους στη ζωή και καλωσορίζοντας την ανοιξιάτικη εποχή. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό.

Χώρος εκδηλώσεων

Το Κέντρο Ναυτικής Κληρονομιάς είναι διαθέσιμο για ενοικίαση για ειδικές εκδηλώσεις.

Το Gallery Deck, ή ο κεντρικός χώρος, διαθέτει πλήρη θέα στον εκθεσιακό χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 115 άτομα για ένα καθιστικό δείπνο και 225 επισκέπτες για εκδήλωση στυλ rBeception. Η αίθουσα President είναι ιδανική για συναντήσεις ή δείπνα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 καθισμένους επισκέπτες ή 75 άτομα. Η αίθουσα Gallery Deck και Προεδρείων μπορεί να συνδυαστεί για να φιλοξενήσει μέχρι 420 επισκέπτες για μια υποδοχή. Το state-of-the-art θέατρο Burke προσφέρει άνετα 242 άτομα και διαθέτει οθόνη 46 ιντσών X 16, προβολέα υψηλής ευκρίνειας, 7.1 ψηφιακό ήχο surround, ενσωματωμένη τηλεδιάσκεψη και ηχογράφηση ήχου / εικόνας.