Μια αναθεώρηση του Cooper Inn, Cooperstown, Νέα Υόρκη

Κλασικό ιστορικό ξενοδοχείο στο Cooperstown της Νέας Υόρκης

Το Cooper Inn στο Cooperstown της Νέας Υόρκης είναι η "μικρή αδελφή" του εντυπωσιακού Otesaga Resort στην όχθη της λίμνης Otsego. Το Cooper Inn είναι ένα κλασικό ξενοδοχείο που προσφέρει ιστορική ατμόσφαιρα, καλή εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Cooperstown και στο National Baseball Hall of Fame στο τέλος της Main Street. Με βάση την εμπειρία μου, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το Cooper Inn σε οποιονδήποτε ταξιδεύει στην περιοχή Cooperstown για δουλειές (ή για αναψυχή).

Επισκόπηση ξενοδοχείου

Ενώ το Cooper Inn είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο, ίσως είναι καλύτερο να το σκέφτεστε ως κρεβάτι και πρωινό. Διαθέτει μικρό, οικείο περιβάλλον, φιλικό πρωινό και άνετους χώρους καθιστικού. Τα δωμάτια είναι καλά διατηρημένα και μοντέρνα, και το μπάνιο ήταν ένα αξιοπρεπές μέγεθος και όμορφα διακοσμημένα.

Έμεινα σε ένα κανονικό δωμάτιο. Το δωμάτιο είναι όμορφα διακοσμημένο σε ένα παραδοσιακό, ιστορικό μοτίβο αλλά σίγουρα φρέσκο ​​και μοντέρνο. Το κρεβάτι ήταν πολύ άνετο και οι ανέσεις δωματίου λειτούργησαν καλά. Υπήρχε ένα ωραίο γραφείο και χώρο εργασίας με μια άνετη καρέκλα. Η υποδοχή στο Internet ήταν καλή και η ταχύτητα ήταν καλή. Το δωμάτιο ήταν καλά συντηρημένο και δεν υπήρχε εξωτερικός θόρυβος από άλλα δωμάτια, το διάδρομο ή από το δρόμο (το ξενοδοχείο βρίσκεται πίσω από το δρόμο).

Ιδιαίτερα απολάμβανα την ανάγνωση και να κάνω κάποια δουλειά στους κατώφλιους καθιστικούς χώρους, ακριβώς έξω από το λόμπι. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν κρασί για μερικές ώρες γύρω από το δείπνο, το οποίο ήταν επίσης μια ωραία πινελιά.

Ένα δωρεάν πρωινό συμπεριλαμβάνεται επίσης στη διαμονή μου το επόμενο πρωί. Ήταν ένα αρκετά παραδοσιακό δωρεάν πρωινό σε μπουφέ με κρύα αντικείμενα, αρτοσκευάσματα και φρέσκα φρούτα, καθώς και ένα δικό σας σταθμό βάφλας.

Ο επισκέπτης του Cooper Inn έχει επίσης πρόσβαση (κατά τη διάρκεια της σεζόν, η οποία ουσιαστικά δεν σημαίνει κατά τους νεκρούς του χειμώνα) στις εγκαταστάσεις του κοντινού θέρετρου Otesaga, που είναι ακριβώς κάτω από το δρόμο.

Το Otesaga είναι ένα μεγάλο παλιό ξενοδοχείο με μια όμορφη βεράντα με θέα στη λίμνη Otsego. Ο επισκέπτης του Cooper Inn είναι ελεύθερος να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων αναψυχής και τραπεζαρίας στο Otesaga, όπως γυμναστήριο, γήπεδα τένις και θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα.

Τροφή

Εκτός από το πρωινό, το Cooper Inn δεν προσφέρει καμία υπηρεσία φαγητού. Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα εστιατόρια της πόλης, ή εκείνα στο κοντινό θέρετρο Otesaga, όπως:

Προοπτική επιχειρηματικού ταξιδιώτη

Το Cooper Inn βρίσκεται ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο στο Cooperstown της Νέας Υόρκης, και είναι βολικό για όλα τα καταστήματα και τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και την Εθνική αίθουσα μπέιζμπολ της φήμης.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους (ιδιαίτερα απολάυσα κάτω από το λόμπι), δωρεάν εφημερίδες και δωρεάν πρωινό.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κοντινές εγκαταστάσεις (δείπνο και άσκηση) του Otesaga Resort.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει υπηρεσία δωματίου. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα κοντινά εστιατόρια και καταστήματα για γεύματα, ποτά ή απλά περιήγηση.

Συνεδριάσεις και εκδηλώσεις

Το Cooper Inn δεν είναι ένα τεράστιο συνεδριακό ξενοδοχείο (σκεφτείτε το κοντινό ξενοδοχείο Otesaga), αλλά μπορεί να προσφέρει συνεδριάσεις και χώρους εκδηλώσεων για μικρές συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο εκδηλώσεων 500 τετραγωνικών ποδών στο ιστορικό ξενοδοχείο, καθώς και υπαίθριο χώρο γκαζόν και καταστρώματος.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

15 Chestnut Street
Cooperstown, ΝΥ 13326
Τηλέφωνο: (607) 547-2567
http://www.cooperinn.com/