Πόσο ασφαλές είναι το πόσιμο νερό;

Μάθετε πώς μπορείτε να μάθετε

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το πόσιμο νερό; Είτε μένετε σε ένα B & B, ένα ξενοδοχείο ή ένα σπίτι Airbnb, μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ασφάλεια του πόσιμου νερού σας. Αυτό είναι επίσης το κλειδί για να ξέρετε κατά την επιλογή μιας περιοχής για να μετακινηθείτε.

Υπάρχουν πάνω από τριακόσια ρύπων στο νερό της βρύσης των Ηνωμένων Πολιτειών. Και οι μισές χημικές ουσίες που ανιχνεύθηκαν στο νερό δεν υπόκεινται σε κανονισμούς ασφάλειας ή υγείας.

Μπορούν πραγματικά να είναι νόμιμα παρόντες σε οποιοδήποτε ποσό. Λοιπόν, πώς πηγαίνετε για να μάθετε τι υπάρχει στο νερό σας;

Γνωρίστε τους πόρους σας

Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να προσδιορίσετε τι υπάρχει στο νερό της βρύσης σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας εργασίας. Αυτή είναι η εθνική βάση δεδομένων πόσιμου νερού EWG. Η EWG ζήτησε δεδομένα από τα δημόσια και περιβαλλοντικά υγειονομικά πρακτορεία από όλη τη χώρα. Συγκεντρώθηκαν περίπου 20 εκατομμύρια εγγραφές που έλαβαν από 45 κράτη για να δημιουργήσουν την Εθνική Βάση Δεδομένων Ποιότητας Νερού Βρύσης, κυκλοφόρησαν την πρώτη έκδοση αυτής της βάσης δεδομένων το 2000 και στη συνέχεια την ενημέρωσαν το 2009. Στη συνέχεια, απλά αναζητήστε το πλαίσιο στη σελίδα που λέει: Τι υπάρχει στο νερό; " Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό κώδικα ή μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα της εταιρείας νερού σας και μετά να πατήσετε "Αναζήτηση". Αυτό θα σας οδηγήσει στη συνέχεια σε μια σελίδα με πληροφορίες για τυχόν ρύπους που μπορεί να έχουν βρεθεί στο νερό της βρύσης της περιοχής σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την έρευνα για το ασφαλές πόσιμο νερό, να πάρετε συμβουλές για το ασφαλές νερό, να αγοράσετε ένα φίλτρο νερού και επίσης να μάθετε τις πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες για το καλύτερο νερό. Η EWG αξιολόγησε το νερό μεγάλων πόλεων με πληθυσμούς άνω των 250.000, με βάση τρεις διαφορετικούς παράγοντες: τον συνολικό αριθμό χημικών ουσιών που εντοπίστηκαν από το 2004, το ποσοστό των χημικών ουσιών που βρέθηκαν από αυτούς που ελέγχθηκαν και το υψηλότερο μέσο επίπεδο για έναν μεμονωμένο ρύπο.

Ο ιστότοπος σας λέει επίσης πώς μπορείτε να δοκιμάσετε το νερό σας, ποια είδη φίλτρου νερού θα αγοράσετε, αν θέλετε, και εξηγεί από πού προέρχεται το συγκεκριμένο νερό της βρύσης.