Εξωτερικά παγοδρομικά παγοδρόμια στη Μόσχα

Πατινάζ στον πάγο στη Μόσχα

Κατά τη διάρκεια του μακρού χειμώνα της Μόσχας, οι θερμοκρασίες κατάψυξης δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για υπαίθρια παγοδρόμια. Αυτά αρχίζουν να εμφανίζονται τον Δεκέμβριο και παραμένουν ανοικτά στους ψυχρότερους μήνες του έτους. Παρακολουθήστε για παρατεταμένες παραμονές τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ειδικά αν πρέπει να νοικιάσετε πατίνια. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για μερικά από τα υπαίθρια παγοδρόμια της Μόσχας.

Παγοδρόμιο σε κόκκινη πλατεία

Το παγοδρόμιο στην Κόκκινη Πλατεία μπροστά από το πολυκατάστημα GUM είναι ένα από τα πιο γνωστά παγοδρόμια στη Μόσχα, ειδικά για τους τουρίστες που μπορεί να θέλουν να συνδυάσουν ένα βράδυ στο πιο διάσημο ορόσημο της πόλης με αυτό το αγαπημένο χειμερινό χόμπι .

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τις τιμές και τη διάταξη του παγοδρομίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα GUM-Katok: www.gum.ru/en/katok.

Παγοδρομία στα πάρκα της Μόσχας

Ορισμένα πάρκα στη Μόσχα ανοίξουν παγοδρόμια κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το παγοδρόμιο του Gorky Park είναι δημοφιλές για τη ντίσκο του πάγου με τα φώτα και τη μουσική. Τα μονοπάτια μέσα από το πάρκο παγώνουν για πατινάζ. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε πατινάζ στο Izmailovo Park και στο Sokolniki Park.

Οι λίμνες του Πατριάρχη και ο Chistiye Prudy

Τόσο οι λίμνες του Πατριάρχη όσο και το Chistiye Prudy είναι πιθανά παγοδρόμια κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ωστόσο, δεδομένου του γεγονότος ότι οι σκέιτερ πρέπει να περιμένουν τη φύση να κάνει τον πάγο αρκετά παχύ για να υποστηρίξει αυτή τη δραστηριότητα, συνιστάται προσοχή.

Παγοδρόμιο σε Petrovka

Το παγοδρόμιο στο Petrovka ονομάζεται επίσης "Γαλλικό παγοδρόμιο" και η εμφάνιση του στο χειμώνα είναι μια παγιωμένη παράδοση στη Μόσχα. Ιστοσελίδα: www.katoknapetrovke.ru.

Ερμιτάζ κήπου παγοδρομίου

Το Hermitage Garden Ice Skating Rink είναι ένα άλλο αγαπημένο υπαίθριο παγοδρόμιο. Υπάρχει ξεχωριστό παγοδρόμιο για παιδιά, ενοικιάσεις σκαφών και καφέ. Ιστοσελίδα: www.katokermitaj.ru

Παγοδρόμιο στο Kolomenskoe

Το παγοδρόμιο στο Kolomenskoe διεκδικεί μια μακρά ιστορία. Το πάρκο Kolomenskoye είναι η θέση της Εκκλησίας της Αναλήψεως που προστατεύεται από την Παγκόσμια Κληρονομιά. Ιστοσελίδα παγοδρομίου: www.superkatok.ru.