Τα καλύτερα καταστήματα σάντουιτς στο Σακραμέντο

Μεγάλα σάντουιτς σε όλη την περιοχή

Το Sacramento φιλοξενεί πολλά εστιατόρια, σε τιμές και κουζίνα. Ωστόσο, τα καταστήματα σάντουιτς παραμένουν σταθερά αγαπημένα. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε πολλά εστιατόρια στην πόλη, τα οποία φτιάχνουν μερικά απίστευτα φρούτα που θα ντροπιάζουν κάθε Μετρό.

Το S και το σημείο

Οι ιδιοκτήτες αυτού του μικρού εστιατορίου στο κέντρο της πόλης είναι φιλικοί και προσφέρουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για μεσημεριανό γεύμα. Η ειδική σάλτσα τους είναι γνωστή γύρω από την πόλη ως υπέροχη και το πλήρες μενού εξυπηρέτησης επιτρέπει την άφθονη ποικιλία σε λογικές τιμές.

Αυτός ο τόπος γίνεται γεμάτος, οπότε φροντίστε να φτάσετε εκεί νωρίς ή να επιλέξετε ένα μεταγενέστερο γεύμα, ώστε να μην ξοδεύετε ολόκληρη την ώρα σας στη σειρά!

Roxie Deli

Μια αδελφή στην αρχική τοποθεσία του Σαν Φρανσίσκο, η Roxie's βρίσκεται στο Σακραμέντο από το 2004. Είναι γνωστά για τις εβδομαδιαίες προσφορές τους για μπάρμπεκιου, καθώς και μερικά νόστιμα σάντουιτς φτιαγμένες προς παραγγελία, όπως το Meatball Mafia. Εξυπηρετούν επίσης αντικείμενα όπως σάντουιτς πρωινών ζεστού τύπου για το πρωινό πλήθος. Πάρτε εκεί νωρίς, αν μπορείτε - συχνά εξαντλούνται ορισμένα στοιχεία λόγω της δημοτικότητάς τους στην πόλη.

Η κουζίνα του Skip

Αυτός ο τοπικός οικογενειακός προορισμός για μπιφτέκι είναι στην πραγματικότητα ένα εστιατόριο που σερβίρει γκουρμέ στυλ. Δοκιμάστε τους ρυθμιστές BOM με μια ειδική μαρμελάδα κρεμμυδιού, ή πηγαίνετε για ένα πιο τυποποιημένο cheeseburger μπέικον. Μπορείτε να φάτε ή να παραγγείλετε online burgers εάν βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτό το εστιατόριο βρίσκεται στην περιοχή Carmichael του Sacramento και κάθε πιατέλα μπιφτέκι έρχεται με μια επιλογή από criss-cut ή γλυκοπατάτες.

Σάντουιτς του μπαμπά

Αυτό το μικρό, οικογενειακό εστιατόριο μπορεί να μην έχει τη διαφημιστική εκστρατεία ενός καταστήματος αλυσίδας ή την ώθηση μιας ήδη καθιερωμένης τοποθεσίας εκτός πόλης, αλλά για όσους αναζητούν μια νόστιμη γεύση στο τείχος, δείτε τον μπαμπά . Έχουν είκοσι επτά διαφορετικά σάντουιτς στο μενού τους για να διαλέξετε, καθώς και πολλές σούπες, σαλάτες και ψητές απολαύσεις.

Corti Bros

Το εστιατόριο Corti Bros σερβίρει γκουρμέ κρέατα και είδη παντοπωλείου στο Σακραμέντο από τη δεκαετία του 1940. Διαθέτει ένα πλήρες σκεύος που κάνει νόστιμα σάντουιτς. Με το τέλειο τυρί Fontina και το αδιάφθορο κρεμμύδι είτε σε ένα σάντουιτς είτε ως δείπνο, το Corti Bros έχει κάπως μια λατρεία μεταξύ αυτών που μεγάλωσαν στο Σακραμέντο.

Το Ψωμί Κατάστημα

Αυτό το αρτοποιείο J Street παράγει φρέσκα ψωμιά και γλυκά όλη την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι το φαγητό σας είναι πάντα φρέσκο. Πολλοί έχουν συγκρίνει το Κατάστημα ψωμιού με ένα παλιό Ευρωπαϊκό φούρνο. Έχουν συλλάβει πολλούς πελάτες που επιστρέφουν με τα ζυμαρικά τους ciabatta και sourdough μόνο, αλλά φέρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κρέατα, τυριά και επιδόρπια.

Τα Ζία

Τα Zia's έχουν χτυπήσει εδώ και καιρό με τους φοιτητές στην τοποθεσία Davis, αλλά πρόσφατα άνοιξαν επίσης κατάστημα στο Σακραμέντο. Δοκιμάστε τα σάντουιτς Viareggio, Livorno ή Meatball για μερικά υπέροχα τσιμπήματα σε ένα deli με εντυπωσιακά δροσερό ατμόσφαιρα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα καταστήματα σάντουιτς σε όλο το Σακραμέντο. Άλλοι που αξίζουν τον έλεγχο:

Τι κάνει τα σάντουιτς του Σακραμέντο τόσο υπέροχα;

Παρά το μεγάλο μέγεθος του, το Sacramento έχει μια μικρή οικογένεια που αισθάνεται ότι επιτρέπει στις επιχειρήσεις όπως τα καταστήματα σάντουιτς να ευδοκιμήσουν.

Πολλοί είναι στην πόλη περισσότερο από τις δημοφιλείς αλυσίδες, δίνοντάς τους ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού με την ήδη καθιερωμένη πελατειακή τους βάση. Είναι επίσης συχνά οικογενειακές ιδιοκτησίες ή έχουν διεξαχθεί με συνέπεια από τα ίδια άτομα για δεκαετίες. Αυτή η συνέχεια δεν προσφέρει νόστιμο φαγητό, αλλά και την ευκαιρία να προσφέρει στους ερασιτέχνες αίσθηση ότι οι άνθρωποι λαχταρούν όταν κάθονται στο μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο.

Τα σάντουιτς του Σακραμέντο είναι επίσης μεγάλα λόγω της ποικιλομορφίας μας. Από τα σάντουιτς του Βιετνάμ σε ένα καλό ολόπλευρο μπάρμπεκιου τράβηξε χοιρινό κρέας, υπάρχουν πολλές ποικιλίες για να επιλέξετε από όλα τα τοπικά εστιατόρια. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα καταστήματα σάντουιτς που μπορείτε να απολαύσετε - ποιο είναι το αγαπημένο σας; Ενημερώστε μας και μπορούμε να την προσθέσουμε σε μια μελλοντική λίστα.