Ο Ultimate Student Ταξιδιωτικός Οδηγός για το Λονδίνο

Ένας οδηγός ταξιδιώτη φοιτητή στο Λονδίνο: Από τον προϋπολογισμό για καταλύματα

Το Λονδίνο είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις στον κόσμο και μία που συνιστώ σε κάθε ταξιδιώτη να επισκεφτεί. Μπορεί να είμαι προκατειλημμένος, όμως, καθώς ήμουν τυχερός να περάσω είκοσι τρία χρόνια της ζωής μου που ζούσαν εκεί.

Εάν πηγαίνετε στο Λονδίνο για πρώτη φορά και θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε, αυτό το άρθρο είναι για σας. Σε αυτό, μοιράζομαι μερικά από τα αγαπημένα μου hangouts, πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για τη διαμονή και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα, καλά, σχεδόν τα πάντα.

Απολαμβάνω!

Βασικές ερωτήσεις ταξιδιωτών

Χρειάζομαι ένα διαβατήριο για ταξίδια στην Αγγλία;
Ναί. Διαβάστε για τη λήψη διαβατηρίου .

Χρειάζομαι μια τουριστική βίζα στο Λονδίνο;
Όχι. Διαβάστε σχετικά με τη λήψη θεωρήσεων εργασίας και την εύρεση εργασίας στο Λονδίνο.

Χρειάζομαι πλάνα προτού ταξιδέψω στην Αγγλία;
Όχι. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις ανοσοποιήσεις ταξιδιών .

Πρέπει να κάνω κρατήσεις στο Λονδίνο;
Ναι - δείτε μέρη για διαμονή στο Λονδίνο παρακάτω.

Τι να Pack για ένα ταξίδι στο Λονδίνο

Σκεφτείτε το Ηνωμένο Βασίλειο ως Βορειοδυτικό Ειρηνικό της Ευρώπης. Βρέχει. Πολύ.

Μια απαραίτητη συσκευασία, λοιπόν, είναι μια μικρή ομπρέλα και ένα ελαφρύ μπουφάν βροχής που μπορεί να τυλιχθεί σε μια μικρή σφαίρα για να χωρέσει στο σακίδιο σας. Θυμηθείτε να φέρετε έναν προσαρμογέα ταξιδιού με ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης , ώστε να μην καταλήξετε να εκραγείτε το στεγνωτήριό σας στο hostel dorm. Μια άλλη καλή ιδέα είναι ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια για περπάτημα. Το Λονδίνο είναι μια τεράστια πόλη και πιθανότατα θα περάσετε το χρόνο σας περπατώντας από ένα τουριστικό αξιοθέατο στο επόμενο.

Εκτός από αυτό, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ παρόμοιο με τις ΗΠΑ, οπότε θα πρέπει να συσκευάσετε ό, τι θα κάνετε σε ένα εγχώριο ταξίδι. Εάν τυχαίνει να ξεχάσετε κάτι σημαντικό, θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε στο Λονδίνο χωρίς πρόβλημα.

Πώς να φτάσετε στο Λονδίνο

Θα βρείτε το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο στο Λονδίνο από φοιτητικές αεροπορικές εταιρείες όπως το STA Travel.

Παρακολουθήστε για ειδικές προσφορές και θα μπορούσατε εύκολα να πάρετε μια επιστροφή από περίπου $ 500. Μην ξεγελιέστε από τις "φοιτητικές αεροπορικές πτήσεις" ορισμένων αεροπορικών εταιρειών - οι φοιτητικές αεροπορικές εταιρείες έχουν την πραγματική συμφωνία. Ωστόσο, οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων πραγματοποιούνται - ελέγξτε τα αεροπορικά εισιτήρια των φοιτητών εναντίον των συνηθισμένων τιμών των εισιτηρίων.

Πού πρέπει να μείνω στο Λονδίνο; Ποσο θα κοστισει?

Μία από τις φθηνότερες περιοχές του Λονδίνου είναι οι γειτονιές στα ανατολικά και νότια της πόλης. Ένα ζευγάρι των προσωπικών αγαπημένων μου περιλαμβάνουν Hackney, Shoreditch, και Brixton - είναι όλες οι περιοχές hipster με φανταστικό φαγητό, μπαρ και καφετέριες. Είναι λίγο έξω από τα κύρια αξιοθέατα, αλλά τα περισσότερα πράγματα βρίσκονται ακόμα σε κοντινή απόσταση και η χρήση του υπόγειου σιδηρόδρομου είναι εύκολη.

Ακόμα κι αν υπάρχουν φθηνότερες περιοχές της πόλης, το Λονδίνο εξακολουθεί να είναι ένα από τα priciest μέρη για να επισκεφθείτε. Επιλέγετε να μείνετε σε ένα δωμάτιο dorm σε ένα ξενώνα για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά θα εξακολουθείτε να ψάχνετε 20-30 δολάρια τη νύχτα αν το κάνετε.

Να πάρει γύρω στο Λονδίνο

Ο σωλήνας του Λονδίνου είναι ένα μεγάλο θαύμα της σύγχρονης μεταφοράς, και πιθανότατα θα ξοδέψετε πολύ χρόνο σε αυτό.

Παρόλο που είναι το παλαιότερο στον κόσμο, το μετρό του Λονδίνου είναι καθαρό, ασφαλές και αποτελεσματικό. Αν και ακριβό, επειδή το Λονδίνο. Και αν ο σωλήνας δεν σας μεταφέρει κοντά στην πόρτα του προορισμού σας στο Λονδίνο, το λεωφορείο (ίσως ένα δίκλινο!) Θα το κάνει.

Οι άφθονες μαύρες καμπίνες του Λονδίνου έχουν σταθερές τιμές και το Uber είναι παντού μέσα στην πόλη. Με λίγα λόγια, ποτέ δεν θα προσπαθήσετε να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε στο Λονδίνο.

Βρετανικό χρήμα και δημιουργία ενός ρεαλιστικού προϋπολογισμού του Λονδίνου

Το νόμισμα της Αγγλίας είναι η λίρα και δεν θα μπορείτε να ξοδεύετε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα στη χώρα. Χάρη στην καταστροφή που είναι η Brexit, η τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία είναι η καλύτερη για τους Αμερικανούς αυτήν τη στιγμή (περίπου 1,25 δολάρια), γεγονός που καθιστά το Λονδίνο πιο οικονομικό από ό, τι εδώ και χρόνια.

Το Λονδίνο είναι ακόμα ακριβό, οπότε θα πρέπει να προγραμματίσετε να δαπανήσετε περίπου $ 55 / ημέρα. Τα φαγητά και τα κρεβάτια είναι ακριβά αλλά τα μουσεία είναι δωρεάν. Μπορείτε να παραλείψετε τη σκηνή φαγητού κάνοντας φθηνό μαγείρεμα στην κουζίνα του ξενώνα σας, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε τις αγορές τροφίμων όπως το Brixton Village, το Borough Market και το Broadway Market αν είναι δυνατόν.

Τι να κάνετε στο Λονδίνο

Η ιστορία του Λονδίνου είναι μακρά και βαθιά - κάνουμε περιήγηση στον Πύργο του Λονδίνου για μια εισαγωγική ιδέα σε αυτό. Δώστε δανεισμό σε κάποιον αντίγραφο του Οδηγού μουσικής / ταινίας / εκδηλώσεων Time Out ή ελέγξτε το Time Out online για μια εξαιρετικά περιεκτική λίστα του τι συμβαίνει στο Λονδίνο ενώ είστε εκεί.

Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα μονοήμερο πρωτότυπο Bus Tour (28 δολάρια) για να πετάξετε και να απομακρυνθείτε σε μεγάλες τοποθεσίες.

Περάστε ολόκληρες μέρες σε χώρους όπως το Piccadilly Circus ή το Covent Garden και ελέγξτε τα κορυφαία ελεύθερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο.

Ασφάλεια, εγκληματικότητα και ταξιδιωτική υγειονομική περίθαλψη στο Λονδίνο

Ο γεμάτος αρραβωνιαστικες εχθρός παραμονεύει στο σωλήνα του Λονδίνου. Μπορείτε να αισθάνεστε σωματικά ασφαλείς σε όλο το Λονδίνο, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας. Η τρομοκρατία δεν αποτελεί μεγάλη ανησυχία, παρά την ύστερη υστερία των ΗΠΑ σε σχέση με τις βομβιστικές επιθέσεις του '05.

Οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο όλα τα υπόλοιπα πληρώνουν καθώς πηγαίνετε, αν και η ασφάλισή σας υγείας των ΗΠΑ πιθανότατα καλύπτει εσάς. Τα τρόφιμα και το νερό της βρύσης είναι απόλυτα ασφαλή στο Λονδίνο και δεν χρειάζεστε ταξιδιωτικές ανοσοποιήσεις για το Λονδίνο.

Mail, Internet και τηλεφωνικές κλήσεις στο Λονδίνο

Μπορείτε να αγοράσετε τοπικές κάρτες SIM για την πραγματοποίηση κλήσεων και τη χρήση δεδομένων στην Αγγλία για περίπου 20 δολάρια ΗΠΑ (για 1 GB δεδομένων και μερικές κλήσεις και κείμενα) σε καταστήματα ψιλικών και τηλεφωνικά καταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως η Vodafone ή η EE.

Το Λονδίνο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi σε όλη την πόλη, οπότε αν δεν έχετε ξεκλειδωμένο τηλέφωνο ή δεν θέλετε να αγοράσετε μια τοπική κάρτα SIM, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε. Οι ξενώνες και τα ξενοδοχεία συνήθως προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi στους επισκέπτες τους.

Λονδίνο με ομάδα εκδρομών

Η επίσκεψη στο Λονδίνο είναι τόσο ακριβό που η μετάβαση με μια ομάδα περιοδεία είναι μια μεγάλη ιδέα - μπορεί να είναι φθηνότερη και πολύ πιο εύκολη από την επίσκεψη από μόνος σας. Αρκετές εταιρείες ειδικεύονται σε ταξίδια ομάδων σπουδαστών - δοκιμάστε την EF Tours για μια πολύ αξιοπρεπή εμπειρία: Έχω ταξιδέψει με την EF Tours και θα ήθελα ξανά.

Να βγούμε από το Λονδίνο

Η Ιρλανδία φιλοξενεί φτηνή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης Ryanair , η οποία αναχωρεί από πολλά αεροδρόμια του Λονδίνου και σας μεταφέρει σε όλη την Ευρώπη και στην Ιρλανδία για μόλις 2 δολάρια. Πάρτε το Eurostar στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες ή στο Άμστερνταμ για να πάρετε ένα ευρωπαϊκό τρένο με ένα δελτίο Rail Europe. Υπάρχουν και πλοία.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.