Διεθνής ηλεκτρικός προσαρμογέας και προστατευτικό προστασίας από υπερτάσεις

Ο μόνος διεθνής ηλεκτρικός προσαρμογέας που θα χρειαστείτε ποτέ

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι ηλεκτρικοί προσαρμογείς έχουν γίνει εύκολα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα επιλέξετε να ταξιδέψετε. Πίσω, όταν οι ταξιδιώτες δεν έβγαζαν φορητούς υπολογιστές και ταμπλέτες, τηλέφωνα και SLR, οι πρίζες δεν είχαν μεγάλη σημασία. Αυτές τις μέρες, οι καλύτεροι ξενώνες έχουν ηλεκτρικές πρίζες για κάθε κρεβάτι και κάθε ταξιδιώτης έχει ανάγκη από αυτά.

Οι καλύτεροι διεθνείς ηλεκτρικοί προσαρμογείς περιέχουν διάφορα χαρακτηριστικά: διαθέτουν προστασία από υπερτάσεις, λειτουργούν σε κάθε χώρα στην οποία πρόκειται να ταξιδέψετε, είναι μικρές και ελαφρές, δεν πέφτουν από τις πρίζες, είναι εύκολο στη χρήση.

Όλοι οι προσαρμογείς δεν έχουν κατασκευαστεί το ίδιο και έχω κάνει το δρόμο μου μέσα από πολλά από αυτά τα χρόνια.

Αυτός ο προσαρμογέας είναι ο καλύτερος που έχω χρησιμοποιήσει (και έχω δουλέψει το δρόμο μου μέσα από δεκάδες τα τελευταία έξι χρόνια πλήρους ταξιδιού). Καλύπτει 150 χώρες (δεν θα βοηθήσει αν ταξιδεύετε στη Νότια Αφρική, δυστυχώς), είναι συμπαγής και ελαφρύς, είναι φθηνός για έναν προσαρμογέα ταξιδιού, έχει μια ενδεικτική λυχνία λειτουργίας για να σας δείξει όταν φορτίζει τις συσκευές σας, έρχεται με τέσσερις διαφορετικούς προσαρμογείς που είναι ενσωματωμένοι στο προστατευτικό της υπερφόρτωσης (oye, έχει επίσης ένα προστατευτικό κύμα) και είναι κατασκευασμένο με μια καθολική είσοδο, δεχόμενη τόσο μη γειωμένα όσο και γειωμένα βύσματα.

Απλά, έχει όλα όσα θα χρειαστείτε ενδεχομένως από έναν προσαρμογέα ταξιδιού και με κρατάει να τροφοδοτείται για τέσσερα χρόνια και να μετράνε, οπότε και δεν σπάει εύκολα. Εδώ γιατί αγαπώ τόσο πολύ τη δική μου.

Μια αναθεώρηση σε βάθος

Γιατί χρειάζεστε έναν ηλεκτρικό προσαρμογέα;

Ένας προσαρμογέας επιτρέπει τη σύνδεση μιας συσκευής διπλής τάσης , ενός μετατροπέα ή ενός μετασχηματιστή σε μια πρίζα τοίχου διαφορετική από τη διαμόρφωση του ακροδέκτη της συσκευής, του μετατροπέα ή του μετασχηματιστή. Αυτό γίνεται πιο περίπλοκο, διότι διαφορετικές χώρες απαιτούν διαφορετικούς προσαρμογείς. Θα μπορούσατε να αγοράσετε μεμονωμένους προσαρμογείς, όπως εκείνους που συνδέονται με ευρωπαϊκούς τοίχους και δέχονται αμερικανικές συσκευές, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να αγοράσετε μια λύση all-in-one που θα σας καλύψει για το μεγαλύτερο μέρος των επερχόμενων ταξιδιών σας.

Αντί να παζεύετε ποιος προσαρμογέας θα χρειαστείτε, απλά αγοράστε αυτό - έχει τέσσερις προσαρμογείς διπλωμένους με τακτοποιημένο τρόπο σε μια μονάδα και έχει δουλέψει για μένα, ενώ ταξίδευα σε όλη την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ανατολική Ασία, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και Νότιος Ειρηνικός. Δεν ταξιδεύω χωρίς αυτό. Η μόνη χώρα που δεν μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω ήταν η Νότια Αφρική, αλλά δεν έχω ακόμα βρει έναν προσαρμογέα τύπου "all-in-one" που καλύπτει τα τεράστια και ογκώδη βύσματα της Νότιας Αφρικής.

Δεν θα ήταν εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα, οπότε θα μπορείτε να το βγάλετε έξω από το κουτί και να τον συνδέσετε στον τοίχο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι οδηγίες σας δείχνουν ποιο από τα τέσσερα βύσματα θα εμφανιστούν για διαφορετικές χώρες και, αφού χάσετε τις οδηγίες, θα βρείτε τμήματα του κόσμου που είναι τυπωμένα στον ίδιο τον προσαρμογέα βύσματος για:

1. Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και μέρη της Καραϊβικής, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

2. Αυστραλία, Φίτζι, Νέα Ζηλανδία, Κίνα και τμήματα της Ιαπωνίας.

3. Άλλα μέρη της Νότιας Αμερικής, της Καραϊβικής και της Ιαπωνίας.

4. Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, άλλα μέρη της Αφρικής, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.

Και αυτό είναι! Απλά συνδέστε το στην πρίζα, συνδέστε τη συσκευή στον προσαρμογέα και είστε έτοιμοι να πάτε.

Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα; Το μόνο που έχω συναντήσει είναι ότι το βύσμα της Ευρώπης δεν είναι τόσο ασφαλές όσο θα μπορούσε να είναι.

Είναι αρκετά χαλαρή σε μερικές από τις πρίζες που έχω χρησιμοποιήσει, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μικρό πινέλο του καλωδίου μπορεί να προκαλέσει την πτώση του προσαρμογέα από τον τοίχο. Έχω διορθώσει αυτό το πρόβλημα είτε με μεγαλύτερη προσοχή με την τεχνολογία μου, γι 'αυτό δεν το χτυπάω, συνδέοντας τον προσαρμογέα με την υποδοχή χρησιμοποιώντας ένα μικρό κομμάτι ταινίας αγωγού για να το ασφαλίσω εκεί, ή χρησιμοποιώντας το daypack μου ως ένα είδος στηρίξτε τον προσαρμογέα για να τον κρατήσετε στον τοίχο.

Αυτό είναι σπάνιο, όμως, και αφορά περισσότερο τα διαφορετικά μεγέθη των ευρωπαϊκών υποδοχών από τον ίδιο τον προσαρμογέα.

Γιατί χρειάζεστε έναν προστατευτικό υπερτάσεων;

Χρειάζεστε ένα προστατευτικό κύμα για να διατηρήσετε την τεχνολογία σας ασφαλή όταν την συνδέετε σε αναπτυσσόμενες χώρες όπου η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να είναι άφθαρτος. Είχα φίλους καταλήγουν με κατεστραμμένα φορητούς υπολογιστές και τηλέφωνα εξαιτίας τυχαίων υπερτάσεων σε μέρη στη Νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη. επιλέξτε έναν προσαρμογέα με προστασία από υπερτάσεις και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τηγάνισμα των εργαλείων σας.

Ενδέχεται να υπάρχει καλύτερος ηλεκτρικός προσαρμογέας από αυτόν τον προσαρμογέα All-in-One, αλλά δεν το έχω συναντήσει ακόμα. Χτυπήστε $ 20 σε αυτό και ξεχάστε όλη την κατάσταση του προσαρμογέα - είστε καλυμμένοι για όλο το ταξίδι σας.

Αγοράστε το στο Amazon εδώ.

Αυτό το άρθρο επεξεργάστηκε και ενημερώθηκε από τον Lauren Juliff.