Θέσεις κινηματογραφικών ταινιών Mamma Mia

Πού γυρίστηκε η Mamma Mia στην Ελλάδα;

Η ταινία "Mamma Mia the Movie" μπορεί να είναι η καλύτερη ταινία που θα εμπνεύσει τα ελληνικά ταξίδια από τον τρόπο "Summer Lovers", που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η ταινία χτίστηκε γύρω από τα τραγούδια της ABBA για την αναζήτηση μιας κόρης για να καταλάβει ποιος ο πατέρας της δεν είχε ακόμα βγει ακόμα σε πολλές χώρες όταν ερωτήσεις σχετικά με το πού γυρίστηκε η Mamma Mia στην Ελλάδα χύθηκαν με βάση το τρέιλερ. Αν αναρωτιέστε πού πυροβολήθηκε το Mamma Mia για να μπορέσετε να σχεδιάσετε το δικό σας ταξίδι στην Ελλάδα, εδώ βοηθήστε.

Φωτογραφίες Mamma Mia Movie Locations

Ελέγξτε μερικά από τα μέρη όπου γυρίστηκε η ταινία Mamma Mia στην Ελλάδα.

Πήλιο - Νταμούχαρη Εδώ είναι ένας σύντομος απολογισμός, με φωτογραφίες αλλά στα ελληνικά, των Mamma Mia που πυροβολούν στη Νταμούχαρη με κάποιες ειλικρινείς φωτογραφίες από το set Mamma Mia. Μερικά από τα βίντεο της Νταμούχαρης χρησιμοποιήθηκαν στην αρχή της Mamma Mia όταν η Christine Baranski και η Julie Walters φτάνουν στο νησί και συναντώνται από τον Meryl Streep . Συνδυάστηκε με εικόνες που γυρίστηκαν στη Σκόπελο. Το παρακάτω άρθρο δείχνει ένα πλάνο της παραλίας στη Νταμούχαρη, που οδηγεί στο σημείο όπου οι σκηνές στο Mamma Mia πυροβολήθηκαν. Η παραλία ονομάζεται μερικές φορές "Blue Beach". Το Daily Mail κάλυψε λεπτομερώς τη Νταμούχαρη και τις συνδέσεις της με τη Mamma Mia: "Το Ελληνικό κόσμημα όπου ο ABBA συναντά ένα γαϊδούρι που ονομάζεται Αγόρι Γιώργος" και περιλαμβάνει πληροφορίες για το ξενοδοχείο του πληρώματος, το Hotel Damouchari.

Στη Σκόπελο - Η Μάμα Μία πυροβολήθηκε στο:

Οι παραγωγοί λένε ότι μια "ορεινή χερσόνησος" κοντά στο Glisteri χρησιμοποιήθηκε ως η μαγευτική τοποθεσία όπου η Sophie φεύγει για το γάμο της. Ένας γκρεμός σε αυτή την ίδια χερσόνησο χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή άλματος με τη Σόφι και τους δυνητικούς πατέρες της.

Πικάντευαν σε μια παραλία νότια του Αγνώντας από τον δρόμο του Στάφυλου.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Mamma Mia Movie αναφέρει ότι η ταινία και το πλήρωμα έμειναν στο ξενοδοχείο Skopelos Village, το ξενοδοχείο Prince Stafylos, το ξενοδοχείο Adrina και το Aeolia Hotel. Μερικά από τα αστέρια μίσθωναν τις βίλες κοντά. Τα εστιατόρια που χρησιμοποιούσαν το cast και το πλήρωμα συμπεριελάμβαναν Agioli, Tis Annas, Perivoli, The Garden και Agnanti.

Σκιάθος - Κάποιες αμμώδεις παραλίες στη Σκιάθο χρησιμοποιήθηκαν για σκηνές στο Mamma Mia. Το λιμάνι όπου συναντιούνται οι τρεις πατέρες για πρώτη φορά είναι το Παλιό Λιμάνι της Σκιάθου. Η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Αγίου Νικολάου ήταν εκεί όπου η Σόφι έστειλε τα γράμματά της, αν και ο πυροβολισμός ήταν σύνθετος και δεν θα βρείτε ακριβώς την ίδια άποψη. Αναφέρεται ότι το cast και το πλήρωμα παρέμειναν στο ξενοδοχείο Skiathos Princess, στο ξενοδοχείο Skiathos Palace και στο Μανδράκι και στο εστιατόριο της Σκιάθου, όπως το Ασπρόλιθος, ο Πολύκρυτος, η Σοφία και ο ανεμόμυλος.

Η Villa Donna βρισκόταν στους βράχους πάνω από την παραλία Γλυστέρι στη Σκόπελο. Αλλά οι περισσότερες από τις σκηνές του Villa Donna γυρίστηκαν πίσω στο στούντιο και παντρεύτηκαν με ελληνικό υπόβαθρο αργότερα - μόνο η πέτρινη πύλη επιβιώνει. Αλλά όταν οι χορευτές περνούν από τους ελαιώνες, οι ελαιώνες είναι πολύ μακριά - πυροβολήθηκαν στο Ντουχάρι στην περιοχή του Μούρεσι της Ελλάδας, κατά μήκος της ακτής του Πηλίου έξω από τον Βόλο.

Κέρκυρα - Παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη. Αυτή η τοποθεσία του Mamma Mia έχει αναφερθεί σε διάφορες πηγές, αλλά δεν έχω δει καμία Κέρκυρα στην ταινία. Το παρεκκλήσι που βλέπει στην ταινία είναι σίγουρα στη Σκόπελο. Δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απουσία της Κέρκυρας στην ταινία.

Mamma Mia Movie Locations Εικόνες - Δείτε τα αστέρια σε τοποθεσία στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Χατζητρακώσας στο Σκόπελο Web μου έδωσε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κινηματογραφικές τοποθεσίες της Mamma Mia:

"Το Καλοκαίρι είναι η Σκόπελος Το άνοιγμα της σκηνής γραμματοκιβωτίου στο Mamma Mia είναι μια σύνθετη βολή που πυροβολείται στην είσοδο του χωριού Σκιάθος Το ταχυδρομικό κουτί στο κάτω μισό της οθόνης με την λευκή πέτρα και την πίσω όψη είναι από τη Σκόπελο το χωριό και η θέα της θάλασσας είναι από τη Σκιάθο Το νησί στο πίσω μέρος είναι το πανέμορφο νησάκι Τσουγκριάς το οποίο έχει υπέροχες παραλίες προσβάσιμες από τη Σκιάθο, το νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles στη δεκαετία του 1970. "

Ο Γιάννης συνεχίζει να λέει: «Η πρώτη εμφάνιση των τριών ηθοποιών στη Mamma Mia είναι από την περιοχή Nisi κοντά στην παραλία του Glisteri και από πίσω μπορείτε να δείτε την περιοχή της Σαρρής στη Σκόπελο, τον Αϊ Γιώργη και την Αλόννησο».

Ευχαριστώ, Γιάννη.

Ο Μπελίντα "Bill" Farmer, που ζει και blogs στην Κέρκυρα, λέει ότι οι παραγωγοί Mamma Mia έβγαζαν θέσεις στην Κέρκυρα, αλλά δεν έχουν γυριστεί θέσεις στην Κέρκυρα. Έχει επίσης μια εσωτερική πηγή: η Julie Walters, η οποία παίζει Rosie στην ταινία, είναι φίλος. Η Τζούλι είπε στον Μπελίντα ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν τοποθεσίες της Κέρκυρας στη Mamma Mia.

Και αν ενδιαφέρεστε για τα επακόλουθα του Mamma Mia στη Σκόπελο - ειδικά αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι εκεί - βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο της Mamma Mia από την Daily Mail.

Θέλετε ταπετσαρία Mamma Mia από τη Σκόπελο; Μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες της Σκοπέλου και να διαβάσετε το Blog Production Mamma Mia του Γιάννη Χατζητρακώσα

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις κινηματογραφικές τοποθεσίες του Mamma Mia! μπορείτε να βρείτε στη βάση δεδομένων κινηματογραφικών ταινιών Internet Mamma Mia Page.

Το άρθρο αυτό περιέχει μερικές διασκεδαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες στη Σκόπελο, συμπεριλαμβανομένου και του τόπου όπου θα έπρεπε να είχε ένα ούζο: Merlin Streep: Ασύρματο από τη φούντα στη Σκόπελο

Θέλετε περισσότερες μεγάλες ταινίες να πυροβολούν στην Ελλάδα; Προτείνω να νοικιάσω ή να αγοράσω Καλοκαιρινές Εραστές και Υψηλή Εποχή , δύο προσωπικά αγαπημένα ή άλλες ταινίες που γυρίστηκαν στην Ελλάδα. Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε την επερχόμενη ρομαντική ταινία "Before Midnight", η οποία επίσης γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως, το Καλοκάρι, το φανταστικό όνομα του νησιού στην ταινία, σημαίνει "Καλοκαίρι" στα ελληνικά.

Βρείτε και συγκρίνετε τιμές στην Airfare, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διακοπές και κρουαζιέρες στην Ελλάδα. Ο κωδικός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών είναι ATH.

Κρατήστε τα δικά σας σύντομα ταξίδια γύρω από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά

Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων σε και κοντά στην Αθήνα: Περιηγήσεις στην Αθήνα μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας