Μη χρησιμοποιείτε τα μίλια και τα σημεία σας για εμπορεύματα

Αυτές οι εξαγορές είναι συχνά πολύ κακή αξία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μίλια των αεροπορικών εταιρειών για να πετάξετε την First Class σε προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκδρομές που διαφορετικά θα κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια είναι δικές σου για τη λήψη, αρκεί να είσαι σε θέση να κρατάς τα μίλια σου μέχρι να έρθει η ώρα να κάνεις μια σωστή λύτρωση. Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να φιλοξενήσουν και με άλλους τρόπους, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τα μίλια που έχετε κερδίσει για πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα που περιλαμβάνουν ξενοδοχείο και κάρτα ενοικίασης αλλά και σε αντάλλαγμα για εμπορεύματα που η αεροπορική εταιρεία πρέπει να αγοράσει , όπως τηλεόραση ή υπολογιστή.

Μόλις αρχίσετε να συγκεντρώνετε πολλά σημεία, πιθανότατα θα λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας, την αεροπορική εταιρεία ή την αλυσίδα ξενοδοχείων που προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες σε αντάλλαγμα για τους σκληρά κερδισμένους πόντους σας. Τις περισσότερες φορές αυτές οι εξαγορές είναι πολύ κακή αξία, με τιμές που υπολογίζονται σε ή κάτω από ένα λεπτό ανά σημείο. Ένα ξεκλείδωτο iPhone που μπορείτε να αγοράσετε συνολικά για $ 675 πωλεί για ένα τεράστιο 141.000 μίλια μίλια, για παράδειγμα. Αυτό αρκεί για ένα εισιτήριο Επιχειρηματικής Τάξης για την Ευρώπη ή την Ασία, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία θα προτιμούσε πολύ να ξοδέψετε όλα αυτά τα μίλια σε ένα σχετικά φθηνό smartphone.

Αν δεν έχετε κοντά στον αριθμό των μιλίων που χρειάζεστε για ένα δωρεάν ταξίδι, ωστόσο, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους σας πριν λήξουν. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι η αγορά συνδρομών περιοδικών ή εφημερίδων, οι οποίες συνήθως μπορούν να γίνουν για ένα πολύ μικρό αριθμό σημείων.

Οι 52 εκδόσεις του περιοδικού Time Time κοστίζουν 1.200 μίλια, αλλά θα πληρώσετε 30 δολάρια για την ίδια συνδρομή στο Amazon, καθιστώντας αυτό μια αξιοπρεπή αξία, ιδιαίτερα αν δεν έχετε αρκετά μίλια για δωρεάν ταξίδια. Μια αεροπορική πτήση με αεροπορικό εισιτήριο στην Αμερική θα μπορούσε να σας δώσει λίγες συνδρομές, οπότε πληρώνει για να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα συχνών δρομολογίων, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να πάρετε δωρεάν πτήσεις.

Η μόνη φορά που μπορεί να έχει νόημα να εξαργυρωθεί για κάτι άλλο εκτός από το ταξίδι είναι όταν μια αεροπορική εταιρεία ή μια αλυσίδα ξενοδοχείων διεξάγει μια πειστική δημοπρασία εμπειρίας. Αυτά μπορεί περιστασιακά να είναι μια εξαιρετική αξία και μπορεί να σας προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση από ό, τι θα έχετε αγοράζοντας απευθείας εισιτήρια, καθώς οι πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών παίρνουν πριμοδότηση καθίσματα και εμπειρίες ως παραχώρηση για τη χορηγία ενός γεγονότος. Ορισμένες μάρκες ενοικιάζουν κιβώτια σε χώρους σε όλο τον κόσμο. Το Starwood Hotels έχει μεγάλη παρουσία σε επιλεγμένα στάδια στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, και μπορείτε να εξαργυρώσετε πόντους για θέσεις που συχνά περιλαμβάνουν δωρεάν φαγητό και ποτά.

Γενικά, οι δημοπρασίες είναι πιο δημοφιλείς σε ανθρώπους που έχουν πολύ περισσότερους πόντους από αυτούς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, όπως είναι οι συχνές επαγγελματίες ταξιδιώτες που ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα και θέλουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι. Αυτοί οι πελάτες συχνά οδηγούν τις τιμές των παραδοσιακών πλειστηριασμών σημείων και δεδομένου ότι εκτιμούν το εικονικό νόμισμα ενός προγράμματος κάτω από αυτό που θα παίρνατε όταν το χρησιμοποιείτε για δωρεάν ταξίδια, δεν είναι ανήκουστο να βλέπετε εισιτήρια γεγονότων που διαρκούν εκατοντάδες χιλιάδες σημεία ή περισσότερα .