Πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημεία και τα μίλια για καλό

Μια μελέτη του Colloquy αποκάλυψε ότι το 2011, περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια δολάρια αξίας ανταμοιβών σημείων και μιλίων έμειναν αχρησιμοποίητα - στάσιμος στους λογαριασμούς των μελών με ημερομηνίες λήξης. Μην αφήνετε τα μίλια και τα σημεία σας να υποφέρουν από την ίδια μοίρα!

Οι ανταμοιβές ανταμοιβής είναι ένα πολύτιμο νόμισμα και ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κερδίσετε, να εξαργυρώσετε και να ψωνίσετε με αυτά τα βραβεία που κερδίσατε σκληρά. Η United Airlines άνοιξε πρόσφατα ένα πρώτης τάξης "Miles Shop" στο Newark Terminal C, όπου τα μέλη της MileagePlus μπορούν να πληρώσουν για τις αγορές τους με μίλια.

Το online εμπορικό κέντρο Hilton HHonors επιτρέπει στα μέλη να αγοράζουν μια νέα κάμερα, κοσμήματα και άλλα είδη οικιακής χρήσης και τα μέλη της Aeroplan μπορούν να μετατρέπουν τα μίλια σε πληρωμές για να βοηθήσουν στην αντιστάθμιση δανείων πανεπιστημίου ή κολέγιο.

Αν η αγορά με πόντους δεν είναι για εσάς, πολλά προγράμματα ανταμοιβών πίστης σας επιτρέπουν να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας για κάρτες δώρων λιανοπωλητών, να ανταλλάξετε σημεία / μίλια μεταξύ προγραμμάτων και να τα δώσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Οι ιστότοποι, όπως το πορτοφόλι πόντων πιστότητας, σας βοηθούν να παρακολουθείτε τα προγράμματα αεροπορικής σας εταιρείας, του ξενοδοχείου, του λιανικού εμπορίου και της πιστωτικής σας κάρτας σε ένα βολικό σημείο, με μία σύνδεση.

Με αμέτρητες δυνατότητες χρήσης και πρόσβασης στις ανταμοιβές πίστης σας, γιατί να μην εξετάσετε τη χρήση των μιλίων και των πόντων σας προς όφελος άλλων;

Δώστε τις ανταμοιβές σας

Εκατοντάδες φιλανθρωπικές οργανώσεις επωφελούνται από τη γενναιοδωρία των μελών του προγράμματος πιστότητας που αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο επιστροφής ή αναζητούν μια γρήγορη λύση για τη χρήση των ανταμοιβών προτού λήξουν.

Συμβουλή εσωτερικού: η δωρεά σημείων είναι ένας εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό καθώς επαναφέρει το ρολόι λήξης - βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση κάθε προγράμματος ανταμοιβής.

Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το Make-a-Wish Foundation® μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ανταμοιβές επιβράβευσης για να πετάξουν οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα και να δώσουν τις επιθυμίες των παιδιών.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι σε θέση να παράσχουν έκτακτη υποστήριξη, φροντίδα και πόρους σε όσους πάσχουν από τον κόσμο. Και ο Ερυθρός Σταυρός μπορεί να προσφέρει ταξίδια για εθελοντές και προσωρινά καταφύγια και τρόφιμα για εκτοπισμένα θύματα κατά τις προσπάθειες ανακούφισης από καταστροφές. Πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις βασίζονται σε συχνές μετακινήσεις και μέσω δωρεών ανταμοιβών, μπορούν να επικεντρωθούν στη χρηματοδότηση άλλων πτυχών των προγραμμάτων τους.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι να δωρίσετε τις ανταμοιβές πίστης σας:

Συχνές υπηρεσίες πτήσεων και ξενοδοχείων

Ξεκινήστε από την πηγή. Κάποια απλή περιήγηση στον ιστότοπο επιβράβευσης πιστότητας θα σας πει εάν υπάρχει πλατφόρμα δωρεάς και συνήθως μπορεί να βρεθεί ως επιλογή εξαργύρωσης. Κάθε πρόγραμμα αφοσίωσης διαφέρει στους κανόνες και τους κανονισμούς του, επομένως κοιτάξτε προσεκτικά τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει, το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό συνεισφοράς, εάν εκδίδονται φορολογικές εισπράξεις και αν οι φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν την ελευθερία να χρησιμοποιούν τα οφέλη της επιλογής τους.

Ακολουθούν ορισμένα αξιόπιστα προγράμματα για να ξεκινήσετε:

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν τη δωρεά πόντων ανταμοιβών πιστωτικών καρτών, όπως το πρόγραμμα Give Back της American Express, το οποίο επιτρέπει στα μέλη να εξαργυρώσουν πόντους ανταμοιβής για να κάνουν δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε προγράμματα crowdfunding όπως το Give A Mile, το οποίο χρηματοδοτεί πτήσεις αεροπορικών εταιρειών μέσω της δωρεάς σημείων πίστης ταξιδιού για άτομα και οικογένειες που ασχολούνται με παρηγορητικές ασθένειες.

Επίσης, αναζητήστε τρόπους για την περαιτέρω δωρεά σας. Οι ημέρες αντιστοίχισης του αεροπλάνου θα αντιστοιχούν στη δωρεά σας σε βάση 1 προς 1, μέχρι 500.000 μίλια αεροπλάνων, διπλασιάζοντας τον αντίκτυπό σας. Ορισμένα προγράμματα μπορεί ακόμη και να σας ανταμείψουν με περισσότερα μίλια ή πόντους για τη συμβολή σας σε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων. Κατά τη διάρκεια των προσπαθειών ανακούφισης του Oklahoma Tornado τον Μάιο του 2015, η American Airlines προσέφερε στα μέλη της AAdvantage βραβείο 250 μιλίων για δωρεά τουλάχιστον 50 δολαρίων ή 500 μίλια για $ 100 δωρεά ή περισσότερα, ενώ η JetBlue προσέφερε τα συχνά δρομολόγια έξι TrueBlue πόντους για κάθε δωρεά $ 1 έως και $ 50.000 στη συνολική δωρεά πελατών.

Μια προειδοποιητική ιστορία

Ενώ οι δωρεές γίνονται με τις καλύτερες προθέσεις, να είστε προσεκτικοί σε ιστότοπους τρίτων που ισχυρίζονται ότι οι ανταμοιβές θα δοθούν εξ ονόματός σας. Η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη διαδρομή είναι να δωρίσετε μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος πιστότητας ή απευθείας σε έγκριτους οργανισμούς, όπως το Make-A-Wish Foundation®.

Η δωρεά των σημείων ή των μιλίων σας είναι μια απλή διαδικασία και προχωρεί πολύ. Εάν κάθεστε σε ένα σωρό από ανταμοιβές πίστης, σκεφτείτε να τα χρησιμοποιήσετε για καλό και να κάνετε μια φιλανθρωπική δωρεά.