Αποκριάτικες Στολές 2017 στην Ουάσιγκτον, DC για ενήλικες

Απόκριες δεν είναι μόνο για τα παιδιά! Η περιοχή Ουάσινγκτον, DC έχει μερικά μεγάλα κοστούμια για ενήλικες (τα περισσότερα είναι για ηλικίες 21 ετών και άνω). Συγκεντρώστε λοιπόν τους φίλους σας και δημιουργήστε και ντυθείτε για μια νύχτα διασκέδασης και διασκέδασης. Εδώ είναι μερικά κοστούμια αποκριών για το 2017.

Παρακαλούμε καλέστε για να επαληθεύσετε τις ώρες και τις τιμές, όλες οι λεπτομέρειες υπόκεινται σε αλλαγές. Χρειάζεστε κοστούμι αποκριών; Βρείτε εδώ τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Αποκριάτικες Στολές και Διακοσμήσεις στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια.

Νύχτα του ζωντανού ζωολογικού κήπου - 27 Οκτωβρίου 2017, 6: 30-10 μ.μ. Εθνικός ζωολογικός κήπος , Ουάσιγκτον. Η εκδήλωση του Halloween περιλαμβάνει ψυχική οσμή και μυαλό γεμάτη καλλιτεχνικές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των φοντογράφων, των τρώγων φωτιάς, των νυχτερίδων και των ψευτοπαθών.

Εφιάλτης στην οδό M - 28 Οκτωβρίου 2017, 12-7: 30 μ.μ. Τα εισιτήρια που πωλούνται εκ των προτέρων (μερικές φορές εκποιούνται). Το κοστούμι μπαρ σέρνεται σε 30 από τα πιο δημοφιλή μπαρ της Ουάσινγκτον, το Μαντχάιτ, οι φήμες, η μπροστινή σελίδα, το μαύρο ρόστερ pub, ο ελέφαντας και το κάστρο, το McFadden's, το δημόσιο σπίτι της ιρλανδικής ουίσκυ, το σήμα της φάλαινας, το δημόσιο μπαρ, το BlackFinn, , The Exchange, Bread & Brew, Mighty Pint, Buffalo Billiards, Fiesta Lounge, James Hoban's, Café Citron, Κόκκινο Λιοντάρι του Lindy, Maddy's, Midlown Party Plex, One Lounge, Crossroads, Fox and Hound , Ο Γρύφων, και ο Πανάχης.

Αφιερώματα: Μέρος Θεματικό Πάρτι, Παρουσίαση Κωμωδίας Μέρος, Παραμονή όλων των Χριστουγέννων - 31 Οκτωβρίου 2017.

Bier Baron, 1523 22nd Street NW Washington, DC. Το HA! Lloween επιστρέφει για το τέταρτο έτος! Θα πεθάνετε γελώντας σε αυτή την απολαυστικά μοναδική αποκριές Απόκριες. Αναμείνετε μια σύνθεση δολοφόνων τοπικών κόμικς, διαγωνισμού κοστουμιών, περιτύλιξης μούμιου και άλλης μακάβριας διασκέδασης. Ένα ποσοστό των εσόδων θα διατεθεί στην United για το Πουέρτο Ρίκο.

Εισιτήρια: $ 10 εκ των προτέρων, $ 13 στην πόρτα. Ηλικίες 21+.

Halloween Graveyard Jam - 28 Οκτωβρίου 2017, 9 μ.μ. - 2 π.μ. Black Finn, 1620 I St. NW, Washington, DC. Τεράστιο πάρτι κοστουμιών που χρηματοδοτείται από το Things To Do DC, διαγωνισμός κοστουμιών, βραβεία, DJ, χορός, καρικουαρίστας από το Κάστρο του Φρανκενστάιν. Το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό κοστουμιών είναι ένα ταξίδι στην Καραϊβική.

Halloween Bar Crawl Gallery Place - 28 Οκτωβρίου 2017, 2-8 μ.μ. Εγγραφείτε στο Lucky Strike, 701 έβδομο St NW, Ουάσιγκτον, DC και σέρνετε σε πολλά μπαρ στην περιοχή.

Το πάρτι αποκριών του Nick - 28 Οκτωβρίου 2017, 9 μ.μ. Nick's Riverside Grill, 3050 K Street, ΒΔ Ουάσιγκτον. Φάτε, πίνετε και τρομάξτε στην προκυμαία της Τζορτζτάουν. Διαγωνισμός ενδυμασίας. $ 10 προκαταβολή χρέωση εκ των προτέρων, $ 20 στην πόρτα.

Η μπάλα του βαμπίρ του Synetic Theatre - 27 Οκτωβρίου 2017, 8μ.μ. Synetic Theater, 2611 Jefferson Davis Hwy, Arlington, VA. Η μπάλα του βαμπίρ θα ακολουθήσει την παράσταση. Οι επισκέπτες θα χορέψουν τη νύχτα μακριά. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης ένα ανοιχτό μπαρ, ελαφριά ορεκτικά και διαγωνισμό κοστουμιών με βραβεία.

Clarendon Halloween Crawl - 4 Νοεμβρίου 2017, 1-9 μ.μ. Clarendon, VA. Γιορτάστε τις πιο φριχτές εποχές του χρόνου με τους αγαπημένους σας καλόγερους και ξωτικά στο μπαρ μέσω των δημοφιλέστερων μπαρ του Clarendon, όπως τα Whitlow's, Spider Kelly, SoBe, Hunan One, Mister Days, Cafe Hard Times, IOTA Club & Cafe, κι αλλα.

Εισιτήρια: 15 δολάρια πρώιμα εισιτήρια πτηνών, 20 δολάρια μετά τις 13 Οκτωβρίου, 30 δολάρια στην πόρτα. Διαγωνισμός ενδυμασίας. Πρέπει να είστε 21 ετών ή περισσότερο για να παρευρεθείτε.

Δεν μπορώ να φτάσω αρκετά κόμματα κοστούμι; Ελέγξτε τις Ημέρες των Νεκρών Γιορτών στην περιοχή Ουάσιγκτον DC.

Δείτε επίσης, έναν οδηγό για την Washington DC μπαρ και τη νυχτερινή ζωή

Ψάχνετε να μείνετε μια μέρα στην άλλη στην πόλη; Συγκρίνετε τιμές όλων των ξενοδοχείων στην πόλη Ουάσιγκτον.