Εθνικός Ζωολογικός Κήπος στην Ουάσιγκτον, DC: Επισκέψεις Συμβουλές & Περισσότερα

Τι πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη στο Smithsonian National Zoo

Το ζωολογικό πάρκο 163 στρεμμάτων του Εθνικού Ζωολογικού Κέντρου της Ουάσινγκτον, που βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Πάρκο Rock Creek, διαθέτει περισσότερα από 400 διαφορετικά είδη ζώων. Ο Εθνικός ζωολογικός κήπος είναι μέρος του Ιδρύματος Smithsonian και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ! Αποτελεί πρωταρχικό αξιοθέατο για οικογένειες καθώς και κέντρο για τη διατήρηση των ζώων, την έρευνα και την εκπαίδευση. Ο Ζωολογικός Κήπος συνέχισε την κληρονομιά του για την εξοικονόμηση ειδών σε όλη την ιστορία του πάνω από 125 χρόνια.

Ανάμεσα σε μερικά από τα αγαπημένα εκθέματα είναι το μονοπάτι της Ασίας (σπίτι του Panda House) Μεγάλες γάτες, μονοπάτια των ελεφάντων, πρωτεύουσες, Αμερικάνικο μονοπάτι, κέντρο εντοπισμού ερπετών, μικρόσωμο σπίτι και πολλά άλλα.

Να φτάσετε στο Εθνικό Ζωολογικό Κήπο

Διεύθυνση: Λεωφόρος Connecticut 3001, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC
Πλησιέστερος σταθμός του μετρό: πάρκο Woodley / ζωολογικός κήπος / Adams Morgan και πάρκο Κλίβελαντ.
Η κύρια είσοδος στο Εθνικό ζωολογικό κήπο είναι κατά μήκος της λεωφόρου Κοννέκτικατ. Υπάρχουν επίσης δύο εισόδους στην ανατολική πλευρά του ζωολογικού κήπου, κοντά στο Rock Creek Park. Το ένα είναι από το Rock Creek Parkway, το άλλο βρίσκεται στη συμβολή της οδού Χάρβαρντ και της οδού Mill Road. Δείτε ένα χάρτη του Εθνικού ζωολογικού κήπου

Χώρος στάθμευσης: Οι τιμές στάθμευσης είναι $ 22 για μη μέλη, μισή τιμή δωρεάν για τα μέλη του FONZ (ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής). Αν δεν σας ενοχλούν τα πόδια, συνήθως μπορείτε να βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης στους δρόμους γύρω από τον ζωολογικό κήπο.

Επισκέψεις Συμβουλές

Εθνικές ώρες ζωολογικών κήπων

Ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτός κάθε μέρα του έτους εκτός από τις 25 Δεκεμβρίου.
30 Οκτωβρίου έως 1 Απριλίου: Οι όροι είναι ανοιχτοί από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Τα κτίρια είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
2 Απριλίου έως 29 Οκτωβρίου: Οι όροι είναι ανοικτοί από τις 8 π.μ. - 7 μ.μ. Τα κτίρια είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 6 το βράδυ

Τρόφιμα και ψώνια

Οι παραχωρήσεις τροφίμων προσφέρουν μπιφτέκια, χοτ-ντογκ, σάντουιτς κοτόπουλου στη σχάρα, σαλάτες, παγωτά, ζεστά κουλούρια και άλλα σνακ. Σκεύη σνακ είναι διάσπαρτα σε όλο το πάρκο. Οι επισκέπτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους φαγητό και ποτά.

Το Εθνικό Ζωολογικό Κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ειδών δώρου, συμπεριλαμβανομένων ενδυμάτων, καπέλων, παιχνιδιών και παιχνιδιών, βιβλίων, βίντεο και κοσμημάτων. Μπορείτε επίσης να ψωνίσετε ηλεκτρονικά στο www.smithsonianstore.com/national-zoo.

Ετήσιες Ειδικές Εκδηλώσεις στο Εθνικό Ζωολογικό Πάρκο

Ειδικές εκδηλώσεις φιλοξενούνται όλο το χρόνο από τον Εθνικό ζωολογικό κήπο και τους φίλους του Εθνικού ζωολογικού κήπου (FONZ), του μη κερδοσκοπικού εταίρου του ζωολογικού κήπου. Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων για εκδηλώσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα FONZ ή καλέστε (202) 633-3040.

Επίσημη Ιστοσελίδα: nationalzoo.si.edu

Διατήρηση και έρευνα

Ο Εθνικός ζωολογικός κήπος διαθέτει εγκατάσταση έκτασης 3.200 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο Front Royal της Βιρτζίνια, όπου στεγάζονται 30-40 είδη που απειλούνται με εξαφάνιση. Οι ερευνητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα εργαστήριο GIS, εργαστήρια ενδοκρινολογικών και γαμετικών, κτηνιατρική κλινική, εργαστήριο ραδιοφωνικού εντοπισμού, 14 σταθμούς πεδίου και οικόπεδα παρακολούθησης της βιοποικιλότητας, καθώς και συνεδριακό κέντρο, κοιτώνες και γραφεία εκπαίδευσης. Διαβάστε περισσότερα για το Εθνικό Κέντρο Διατήρησης και Έρευνας Ζωολογικού Κέντρου