Τι να δείτε και να κάνετε στο Rock Creek Park στην Ουάσιγκτον, DC

Ένας οδηγός επισκεπτών στο Rock Creek Park

Το Rock Creek Park είναι το αστικό πάρκο της Ουάσινγκτον, το οποίο εκτείνεται 12 μίλια από τον ποταμό Potomac μέχρι τα σύνορα του Maryland. Το πάρκο προσφέρει μια υποχώρηση από τη ζωή της πόλης και μια ευκαιρία να εξερευνήσετε την ομορφιά της φύσης. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πικ-νικ, πεζοπορία, ποδήλατο, ρολό, να παίξουν τένις, ψάρεμα, βόλτα με άλογο, να ακούσουν μια συναυλία ή να παρακολουθήσουν προγράμματα με έναν παντρεμένο πάρκο. Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα ειδικών προγραμμάτων στο Rock Creek Park, συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων του πλανητάριου, των συνομιλιών για ζώα, των εξερευνητικών πεζοποριών, των βιοτεχνιών και των προγραμμάτων κατώτερων κυνηγών .

Οδοφράγματα: Τα τμήματα του Beach Drive είναι κλειστά για κυκλοφορία τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. για ποδηλάτες, κυλίνδρους, πεζοπόρους και joggers. Το Rock Creek Parkway είναι ένας τρόπος που πηγαίνει νότια από τη λεωφόρο Κοννέκτικατ, από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 6: 45-9:30 π.μ. και ένας τρόπος που πηγαίνει βόρεια από τις 3:45 - 6:30 μ.μ.

Σημαντικές τοποθεσίες και εγκαταστάσεις αναψυχής

Rock Creek Trails - Το Rock Creek Regional και το Rock Creek Stream Valley Park προσφέρουν πάνω από 25 μίλια μονοπατιών. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για πεζοπορία και ποδήλατο στην περιοχή Ουάσιγκτον, DC.

Κέντρο Γκολφ Rock Creek και Κέντρο Επισκεπτών Πλανηταρίου - 5200 Glover Road, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC (202) 895-6070. Ανοιχτό όλο το χρόνο - Τετάρτη έως Κυριακή - 9 π.μ. έως 5 μ.μ. Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη, Πρωτοχρονιά, 4η Ιουλίου, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων. Το Rock Creek Nature Center προσφέρει εκθέματα, περιπάτους με οδηγό, διαλέξεις, διαδηλώσεις ζωντανών ζώων και το "Discovery Room", ένα πρακτικό δείγμα για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Το Rock Creek Planetarium προσφέρει προγράμματα 45-60 λεπτών για να εξερευνήσετε τα αστέρια και τους πλανήτες.

Αμφιθέατρο Carter Barron - Λεωφόρος 16 & Κολοράντο, ΒΔ, Ουάσινγκτον, DC. Ο εξωτερικός χώρος συναυλιών των 4.200 θέσεων προσφέρει συναυλίες σε ένα πανέμορφο δασικό τοπίο στο Rock Creek Park. Πολλές παραστάσεις είναι δωρεάν.

Pierce Mill - Το κτίριο αυτό είναι στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων και είναι το τελευταίο από πολλά εργοστάσια που εξυπηρετούσαν τοπικούς αγρότες από τον 18ο έως τις αρχές του 20ου αιώνα.

Ο μύλος χρησιμοποιείται για έναν τόπο συνάντησης για προγράμματα με επικεφαλής τον δάσκαλο.

Παλιό Κέντρο Επισκεπτών Πέτρινο Σπίτι - 3051 M Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC (202) 895-6070. Το παλιό πέτρινο σπίτι χτίστηκε το 1765 και είναι μία από τις παλαιότερες γνωστές κατασκευές που παραμένουν στην Ουάσινγκτον. Ο όμορφος κήπος με λουλούδια είναι ένα δημοφιλές μέρος για επίσκεψη στο Georgetown.

Κέντρο βάρκας του Thompson - 2900 Virginia Avenue, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC. Ενοικιάσεις ποδηλάτων, καγιάκ, κανό και μικρά ιστιοφόρα. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα.

Rock Creek Horse Center - 5100 Glover Rd., ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Προσφέρει βόλτες με ποδήλατα και μαθήματα σε άλογα (ηλικίας 12 ετών και άνω) και πόνυ (παιδιά άνω των 30 ετών).

Κέντρο Τένις Rock Creek - 16th & Kennedy Sts., NW, Ουάσινγκτον, DC. Διατίθενται εσωτερικά και εξωτερικά γήπεδα.

Γήπεδο Γκολφ Rock Creek - 16ο & Rittenhouse, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC. Το δημόσιο γήπεδο γκολφ 18 οπών διαθέτει κλαμπ και σνακ μπαρ.

Εθνικός ζωολογικός κήπος - 3001 Connecticut Ave., NW, Ουάσιγκτον, DC. Το Εθνικό Ζωολογικό Πάρκο Smithsonian βρίσκεται στο Rock Creek Park. Επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας ζώα! Δείτε τα γιγαντιαία πανδιά, τα λιοντάρια, τις καμηλοπάρδαλες, τις τίγρεις, τους πιθήκους, τα λιοντάρια της θάλασσας και πολλά άλλα.

Χώροι πικνίκ - Απαιτούνται προκαταβολικές κρατήσεις Μέχρι τον Οκτώβριο για ομάδες στις περιοχές πικνίκ 1, 6,7,8,9,10,13 και 24 στο www.recreation.gov.

Αυτές οι περιοχές πικ-νικ είναι διαθέσιμες με βάση την πρώτη προτεραιότητα, από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο.