Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε τη λέσχη κυρίων VIP του VIP

Μόνο το Σικάγο ενήλικα καμπαρέ μέσα στα όρια της πόλης με άδεια αλκοόλ

VIP του συντάκτη:

Το Gentlemen's Club του VIP είναι ένα καμπαρέ ενηλίκων (ένας καλός τρόπος να λέει το "τόπλες μπαρ"), και ο μόνος εντός των ορίων της πόλης με άδεια αλκοόλ.

Διεύθυνση:

1531 Ν. Kingsbury Ave., Chicago

Τηλέφωνο:

312-664-7400

Ωρες:

7 μ.μ. - 4 π.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή

7 μ.μ. - 5 το Σάββατο

8 π.μ.-4 π.μ. την Κυριακή

Κουβέρ:

$ 20 (οι πίνακες χορού είναι $ 20 ανά τραγούδι)

Οδήγηση στη λέσχη κυρίων του VIP από το κέντρο:

Λίμνη Shore Drive βόρεια προς τη βόρεια λεωφόρο.

Δυτικά στο Kingsbury. Νότια στο Kingsbury. Το VIP βρίσκεται περίπου σε ένα τετράγωνο νότια. Υπάρχει λεωφορείο και οδός στάθμευσης.

Να φτάσετε στο VIP με τη δημόσια μεταφορά:

CTA Red / Line προς τη βόρεια / Clybourn στάση, περπατήστε περίπου .25 μίλια δυτικά στο Kingsbury.

Σχετικά με τη λέσχη κυρίων VIP της VIP: Μακριά από μια στερεότυπη ζαρωμένη ταινία, το VIP's Gentlemen's Club προσφέρει μια επιλογή για τους bachelor πάρτι, διασκεδαστικούς πελάτες ή για να φέρει την διστακτική φίλη που θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία του club strip. Θεωρείται "πανούργος" επειδή οι χορευτές δεν γδύνονται πλήρως. Αντίθετα, απογυμνώνουν τα μικρά κοντομάνικα και έχουν υγρό λάτεξ που καλύπτει τις θηλές τους. Αυτό οφείλεται σε διάταγμα του Σικάγου ότι δεν χορηγούνται άδειες για τα αλκοολούχα ποτά σε εγκαταστάσεις με γυμνό.

Και δεν είναι περίεργο ότι θα περάσουν από τέτοια μέτρα για να είναι "ο μοναδικός σύλλογος κυρίων στο Σικάγο με ένα πλήρες μπαρ αλκοόλ". Είναι μια τεράστια αγελάδα μετρητών γι 'αυτούς.

Αναμείνετε να πληρώσετε $ 6-8 για μια μπύρα και $ 12 για ένα κοκτέιλ. Στην πραγματικότητα, τα πάντα για τα VIP's έχουν σχεδιαστεί για να αποστραγγίζουν το πορτοφόλι σας. Η χρέωση κάλυψης, οι χρεώσεις της τραπεζικής αξίας 20 δολαρίων, ο χώρος VIP, το σαλόνι με σαμπάνια - αν δεν διαθέτετε ένα γενναιόδωρο λογαριασμό εξόδων ή ένα πλήθος μετρητών για να πέσετε, ίσως θελήσετε να παρακάμψετε το VIP και να κατευθυνθείτε σε ένα από τα τα αθλητικά μπαρ γύρω από την πόλη .

Κάθε Τετάρτη είναι "φανταστική νύχτα", όπου οι χορευτές ντύνονται ως νοσηλευτές, μαζορέτες, κυρίαρχοι, κλπ. Οι πελάτες που εμφανίζονται με τα εισιτήρια από τα τοπικά επαγγελματικά αθλητικά παιχνίδια ( Chicago Bears , Chicago Bulls κ.λπ.) -εκτίμηση τιμής. Το VIP έχει μια αυστηρή πολιτική "χωρίς αφή" - αυτό ισχύει και για τους χορευτές που αγγίζουν τους προστάτες.

Ο ιστοχώρος του κυρίου του VIP του VIP

Κοντινά Ξενοδοχεία

Ξενοδοχείο Λίνκολν . Η γειτονιά της βόρειας πλευράς boutique-style ιδιοκτησίας υποβλήθηκε σε μια πλήρη ανακαίνιση το 2012, και ενώ τα περισσότερα στοιχεία άλλαξαν δραματικά, η εκπληκτική θέα του Lincoln Park παρέμεινε η ίδια. Οι απόψεις μπορούν να φανούν από τα δωμάτια, καθώς και από το σαλόνι του σπιτιού J. Parker και το υπαίθριο αίθριο στο πρώτο επίπεδο του πολυετούς Virant . Είναι επίσης σε κοντινή απόσταση από τις γειτονιές Gold Coast και της Παλιάς Πόλης, Wrigley Field , Zoo Lincoln Park , Second City και το Steppenwolf Theater Co Είναι περίπου 10 λεπτά μακριά από VIP's.

Freehand Σικάγο . Βρίσκεται στον πολυσύχναστο ποταμό North γειτονιά, το Freehand προσφέρει ιδιωτικά και κοινόχρηστα δωμάτια. Είναι εν μέρει ένας ξενώνας ισχίου που στοχεύει στην προσέλκυση Millenials με φιλικά προς τον προϋπολογισμό κοινόχρηστα δωμάτια, καθώς και ιδιωτικά δωμάτια που εξυπηρετούν επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Υπάρχει ένας κομψός, κοινόχρηστος χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν και να μπουν. Απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο.

Δημόσιο ξενοδοχείο . Ο γνωστός ξενοδόχος Ian Schrager (ο οποίος επίσης συνύπασε το περίφημο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Studio 54 ) δημιούργησε την ιδέα ενός οικονομικά προσιτού ακινήτου με χαρακτηριστικά πολυτελείας και μπουτίκ ξενοδοχείου. Είναι επίσης το σπίτι του θρυλικού εστιατορίου Pump Room, το οποίο άνοιξε το 1938 και παραμένει ένα αξιοθέατο αστέρι μέχρι σήμερα. Είναι περίπου 15 λεπτά μακριά από το κλαμπ.

Ξενοδοχείο Renaissance Chicago Downtown . Αυτό το ξενοδοχείο Marriott μετατράπηκε σε ξενοδοχείο σε στιλ μπουτίκ το 2015. Η Renaissance είναι πολύ εστιασμένη στην τέχνη, προσφέροντας περιστρεφόμενες εγκαταστάσεις που απεικονίζουν την τοπική γεύση. Τα 520 δωμάτια και οι 40 σουίτες διαθέτουν μοναδικές ανέσεις με μαρμάρινες προφορές που συμπληρώνονται από την ομορφιά της φημισμένης αρχιτεκτονικής της πόλης.

Άλλα νέα αξιοθέατα περιλαμβάνουν ένα ανοιχτό λόμπι μπαρ που ονομάζεται Staytion Market & Bar και Raised , ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με θέα στον ποταμό Σικάγο. Είναι περίπου 15 λεπτά στο κλαμπ.

Thompson Σικάγο Ξενοδοχείο . Η ιδιοκτησία Gold Coast σε στιλ boutique διαθέτει 247 δωμάτια που προσφέρουν πολυτελή, οικεία ελκυστικότητα για ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής στο Σικάγο. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το Nico Osteria , ένα ιταλικό φαγητό με θαλασσινά, από τον βραβευμένο σεφ Paul Kahan και την ομάδα του One Off Hospitality. Είναι περίπου 15 λεπτά μακριά από το κλαμπ.

που εκδόθηκε από την Audarshia Townsend