Το απίστευτο λαβύρινθο Funhouse του Σικάγου στη προβλήτα του Ναυτικού

Εν συντομία:

Ο φιλικός προς το παιδί λαβύρινθος Pier Pier είναι ένα διασκεδαστικό "αισθησιακή εμπειρία" των 4.000 τετραγωνικών ποδιών.

Διεύθυνση:

600 Ε. Grand Ave., Chicago

Τηλέφωνο:

888-893-7300

Ωρες:

Το Amazing Funhouse Maze του Σικάγου ανοίγει καθημερινά στις 10 το πρωί
Το Maze είναι ένα ελεγχόμενο με κλίμα, εσωτερική έλξη και είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο. (Κλειστή ημέρα των ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων)

Καλοκαιρινές ώρες: (Ημέρα Μνήμης-Ημέρας Εργασίας)
Δευτέρα Πέμπτη
10 π.μ. - 10 μ.μ.
Παρασκευή Σάββατο
10 π.μ. - μεσημέρι
Κυριακή
10 π.μ. - 10 μ.μ.
Άνοιξη / Φθινόπωρο Ώρες: (1 Απριλίου-Ημέρα Μνήμης) / (Ημέρα Εργασίας-Οκτώβριος 31)
Δευτέρα Πέμπτη
10 π.μ. - 8 μ.μ.
Παρασκευή Σάββατο
10 π.μ. - 10 μ.μ.
Κυριακή
10 π.μ. - 8 μ.μ.

Ώρες χειμερινών ωρών: (1 Νοεμβρίου - 31 Μαρτίου)

Δευτέρα Πέμπτη
10 π.μ. - 8 μ.μ.
Παρασκευή Σάββατο
10 π.μ. - 10 μ.μ.

Κυριακή
10 π.μ. - 7 μ.μ.

Αδεια:

Παιδιά 4 και κάτω: Δωρεάν

Μόνο λαβύρινθο: 9,99 δολάρια

Value Pass: 10.99 δολάρια (ταξίδι μέσα στο λαβύρινθο, παιχνίδι Time Freak, παιχνίδι Atomic Rush για ένα άτομο)

Όλο το Pass Day: $ 12.99 (Επιτρέπει σε έναν επισκέπτη να περάσει και τα τρία αξιοθέατα απεριόριστες φορές για μία ημέρα)

4-pack: 39,99 δολάρια (για τέσσερις επισκέπτες να γνωρίσουν το Maze, Time Freak και Atomic Rush)

Ενιαίο παιχνίδι Time Freak ή Atomic Rush: $ 2 ανά άτομο

Να φτάσετε στο φράγμα του Ναυτικού με τη δημόσια συγκοινωνία:

Οι γραμμές λεωφορείων CTA # 29 (State Street), # 65 (Grand Avenue) και η # 66 (Chicago Avenue) εξυπηρετούν όλοι το Navy Pier.

Βρίσκοντας εκπληκτικό Σικάγο στη προβλήτα Ναυτικού:

Από την κεντρική είσοδο στο δυτικό άκρο του Πορθμείου του Ναυτικού συνεχίζεται πέρα ​​από την κύρια αίθουσα, ο λαβύρινθος είναι περίπου μισή από την προβλήτα.

Καταπληκτική ιστοσελίδα στο Σικάγο:

www.amazingchicago.com

Σχετικά με τη λαβύρινθο Funhouse Amazing του Σικάγο:

Στεγασμένο περίπου στο ήμισυ της διαδρομής του πιο δημοφιλούς τουριστικού αξιοθέατου του Σικάγου, το Navy Pier, το οποίο φιλοξενεί επίσης το Παιδικό Μουσείο του Σικάγου, το Funhouse Maze του Amazing Chicago είναι μια διασκεδαστική και μοναδική οικογενειακή εκτροπή.

Μετά την είσοδο μέσω της σήραγγας Rainbow, οι επισκέπτες πηγαίνουν στο "ασανσέρ". Προφανώς, αυτός ο χώρος είναι ένας τρόπος για να συμβάλλετε στον έλεγχο της ροής των ανθρώπων που εισέρχονται στο λαβύρινθο, αλλά έχει μετατραπεί σε μια διασκεδαστική εμπειρία, δεδομένου ότι προσποιείται να σας μεταφέρει μέχρι 120 ιστορίες στο παρατηρητήριο, αλλά να καταρρίπτεται πίσω κάτω από το "υπόγειο" - και βιασύνη.

Μόλις ανοίξουν οι πόρτες, οι επισκέπτες εισέρχονται στο Mirror Maze. Η προσεκτική τοποθέτηση και οι γωνίες των καθρεπτών και του ντεκόρ την καθιστούν πρόκληση και είναι ένα πραγματικά καθαρό οπτικό αποτέλεσμα. Δεν γελάσουν όταν προειδοποιούν τους επισκέπτες για να κρατήσουν τα χέρια τους έξω μπροστά τους - αυτό που νομίζετε ότι μπορεί να είναι ένα μεγάλο διάδρομο θα σας οδηγήσει περπατώντας το πρόσωπο πρώτα σε έναν καθρέφτη.

Έπειτα έρχεται η Μεγάλη Πίεση, μια στενή αίθουσα που φαίνεται σαν να ήταν αδύνατο να περάσει - αλλά μην ανησυχείτε αν είστε λίγο βαρύς, είναι πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται. Ακολούθως είναι το Blaze Maze, ένας μεγάλος αριθμός τσάντες διάτρησης τα παιδιά πρέπει να πλοηγηθείτε και να βρείτε αυτό που όταν κτυπηθεί θα χτυπήσει το κουδούνι. Μετά είναι το Stomp It Out, ένα πραγματικά δροσερό διαδραστικό παιχνίδι. Διάφορες δραστηριότητες προβάλλονται στο πάτωμα, όπως το "Μεγάλο Σικάγο της Φωτιάς", όπου οι επισκέπτες αγωνίζονται γύρω από το στρίψιμο των φλογών. Είναι βασικά ένας μεγάλος υπολογιστής "οθόνη" και τα πόδια σας ενεργούν ως το ποντίκι - αρκετά εφευρετική.

Η ψυχεδελική άτρακτος ορυχείου έρχεται στη συνέχεια, μια σκοτεινή αίθουσα γεμάτη με καθρέφτες funhouse. Αυτό οδηγεί στην Σήραγγα Φωτισμού Φωτισμού - μια άλλη απίστευτη οπτική ψευδαίσθηση, η οποία κόβει το μυαλό σας να σκέφτεται ότι η πλατφόρμα που στέκεστε, γυρίζει ανάποδα. Αυτό το μέρος του λαβύρινθου θεωρήθηκε το αγαπημένο των παιδιών, είναι ένα έξυπνο αποτέλεσμα.

Το τελευταίο είναι το Lights Over Chicago, ένα φινάλε "πυροτεχνημάτων" με ιδιαίτερη έκπληξη στο τέλος. Ακριβώς πριν την έξοδο είναι ένας σύντομος διάδρομος που οδηγεί στο παιχνίδι Stomp It Out, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ξαναγυρίσουν στη μέση του λαβυρίνθου για περισσότερη διασκέδαση - ένα ωραίο χαρακτηριστικό και μια ευπρόσδεκτη αλλαγή ρυθμού από αξιοθέατα που απλά προσπαθούν να βγείτε μέσα και έξω.

Το καταπληκτικό Σικάγο δεν συνιστά το λαβύρινθο για παιδιά κάτω των πέντε ετών και θα έπρεπε να συμφωνήσω. Είναι σκοτεινό, υπάρχει αίσθηση ότι έχει χαθεί και τμήματα του πάτωμα κινούνται - στην επίσκεψή μου ένα ζευγάρι έφερε το pre-schooler τους στο εσωτερικό ούτως ή άλλως και έσβησε έχοντας να γυρίσει γύρω από το Spinning σήραγγα όταν αρνήθηκε να εισέλθει. Αλλά τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν μια έκρηξη, και ο λαβύρινθος είναι σίγουρα μια από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες στην προβλήτα.