Καλοκαίρι στην Πράγα: Μεγάλος καιρός και πλήθος τουριστών

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Τσεχική πρωτεύουσα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Καλοκαίρι στην Πράγα : Ο ήλιος που ανατέλλει πάνω από την πόλη σε καθαρά πρωινά, το μεσημεριανό κάτω από την ταράτσα, τα φώτα που αντανακλούν την επιφάνεια του ποταμού σε ζεστά βράδια. Ως ταξιδιώτης, θα αγαπήσετε αυτήν την εποχή του χρόνου στην πρωτεύουσα της Τσεχίας. Με πολλούς τουρίστες, οι καλοκαιρινοί μήνες της Πράγας παλμούν με ενέργεια. Πάρτε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας στην Πράγα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να απολαύσετε την εμπειρία σας στο έπακρο.

Καιρός

Παίρνει ευχάριστα ζεστά τα απογεύματα στην Πράγα το καλοκαίρι, με μέση κορυφή στο χαμηλό Fahrenheit της δεκαετίας του '70 τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η θερμοκρασία πέφτει στα χαμηλά 50s τη νύχτα. Η βροχή είναι δυνατή, οπότε να είστε έτοιμοι να πάτε κάτω από ένα καταφύγιο για να περιμένετε ντους ή να έχετε μια μικρή ομπρέλα μαζί σας.

Τι να Pack

Τα τζιν, τα παντελόνια και τα παντελόνια capri και μια ποικιλία από κορυφές είναι ιδανικά για μια καλοκαιρινή επίσκεψη στην Πράγα. Τα είδη ένδυσης που μπορούν να σας μεταφέρουν από μέρα σε νύχτα είναι τα πιο πρακτικά, ειδικά αν δεν μένετε κοντά στην Παλιά Πόλη της Πράγας και μπορείτε να πάτε στο ξενοδοχείο σας για αλλαγή ρούχων για δείπνο. Τα κοντά παπούτσια που υποστηρίζουν είναι απαραίτητα. Η εξερεύνηση της Πράγας με τα πόδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα αξιοθέατα της, αλλά οι πλακόστρωτοι πεζόδρομοι της είναι άβολοι στα πόδια. Είναι έξυπνο να φέρετε περισσότερα από ένα ζευγάρι αξιόπιστα παπούτσια σε περίπτωση που το αγαπημένο σας ζευγάρι αρχίζει να φοράει. Συσκευάστε ένα ελαφρύ σακάκι ή πουλόβερ σε ουδέτερο χρώμα για βραδιές όταν τρώτε alfresco ή περπατάτε στο θέατρο, κλαμπ, συναυλίες ή κάνοντας στάσεις αργά το βράδυ.

Εκδηλώσεις

Τα καλοκαιρινά γεγονότα της Πράγας περιλαμβάνουν τη βραδιά των μουσείων τον Ιούνιο, τις Ημέρες της Λαϊκής Τέχνης της Πράγας τον Ιούλιο και το Φεστιβάλ ιταλικών όπερων τον Αύγουστο Επίσης αναζητήστε παραστάσεις σε θέατρα της Πράγας. συναυλίες κλασικής μουσικής στην Παλιά Πόλη, τη Mala Strana και το Castle Hill . και ζωντανές εμφανίσεις στα μπαρ και τις παμπ της Πράγας.

Τι να κάνετε στην Πράγα το καλοκαίρι

Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι επιλογές σας για να κάνετε πράγματα είναι απεριόριστες, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πλήθη και να σχεδιάζετε καλά για κάθε δραστηριότητα που δεν θέλετε να χάσετε.

Οι γραμμές για αξιοθέατα στο Κάστρο της Πράγας μπορούν πραγματικά να σας επιβραδύνουν, γι 'αυτό ακολουθήστε τις συμβουλές για να επισκεφθείτε την Πράγα Κάστρο για την καλύτερη εμπειρία. Η Πλατεία της Παλιάς Πόλης θα είναι συσκευασμένη. θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά καλά πριν από το χτύπημα του αστρονομικού ρολογιού για να πάρετε μια αξιοπρεπή θέα, επειδή αυτό το δημοφιλές αξιοθέατο αντλεί τεράστια πλήθη, ακόμη και όταν οι τουριστικοί αριθμοί είναι χαμηλοί.

Επωφεληθείτε από τον ζεστό καιρό περπατώντας κατά μήκος του ποταμού Vltava, που διχοτομεί την Παλιά Πόλη της Πράγας από την περιοχή Malá Strana . Ή να ξεφύγετε σε ένα από τα πάρκα ή τους κήπους της Πράγας, να γευματίσετε ή να πιείτε σε μια βεράντα του εστιατορίου, να δροσιστείτε σε ένα μουσείο ή να πάτε για ψώνια σε ένα εμπορικό κέντρο. Επισκεφθείτε τη Γέφυρα του Καρόλου τη νύχτα για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι μοιάζει αυτό το πολιτιστικό ορόσημο όταν δεν είναι διογκωμένο με ανθρώπους ή ανεβαίνετε στην κορυφή του Castle Hill για να δείτε την πόλη που φωτίζει με φώτα.

Κάθε εραστής της μπύρας ξέρει ότι η Τσεχία είναι διάσημη για τα ζυθοποιεία της, ώστε να δροσιστείτε με ένα ποτήρι τσέχικης μπύρας σε μια ζεστή παμπ. Οι τσέχικες ποικιλίες μπύρας είναι εξαιρετικές με ένα γεύμα ή με δική τους. Ως δευτερεύον όφελος, είναι φθηνό. Για περισσότερες ιδέες, δείτε 50 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Πράγα .

Συμβουλές για το καλοκαιρινό ταξίδι στην Πράγα

Κάντε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία αναχώρησης.

Τα ξενοδοχεία της Πράγας γεμίζουν γρήγορα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου και μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε δωμάτια στις καλύτερες τοποθεσίες αν περιμένετε πολύ χρόνο για να κάνετε την κράτησή σας. Εξερευνήστε τις επιλογές του ξενοδοχείου στην περιοχή Κάστρο, Mala Strana, Παλιά Πόλη ή Νέα Πόλη . Θα πληρώσετε λίγο περισσότερο για ένα ξενοδοχείο σε αυτές τις επιθυμητές περιοχές, αλλά η αρχιτεκτονική που σας περιβάλλει είναι μια έλξη από μόνη της. Επιπλέον, είναι το σπίτι για πολλά εστιατόρια και καταστήματα και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από πολλά μέρη στη λίστα πρέπει να δείτε.

Ο κίνδυνος από πορτοφολάδες αυξάνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. οι κλέφτες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που προσφέρουν τα πλήθη για να μεταφέρουν το εμπόριο τους. Ακολουθήστε συμβουλές για την αποφυγή των πορτοφολιών της Πράγας για να κρατήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα ασφαλή καθώς εξερευνούμε την πρωτεύουσα της Τσεχίας .

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια ημερήσια εκδρομή από την Πράγα .

Ξεφύγετε από την πόλη με το τρένο, το λεωφορείο ή την ξενάγησή σας και ανακαλύψτε και άλλα αξιοθέατα της Τσεχικής Δημοκρατίας . Η πόλη Spa Karlovy Vary , η γοητευτική πόλη Cesky Krumlov, ο ιστορικός θησαυρός του Κάστρου Karlstein ή η μεσαιωνική πόλη Kutna Hora είναι μερικές από τις επιλογές σας. Ωστόσο, άλλοι ταξιδιώτες της Πράγας πιθανόν να έχουν την ίδια ιδέα, οπότε δεν θα ξεφύγετε απαραιτήτως από τα πλήθη εάν αποφασίσετε να φύγετε από την Πράγα για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο.