Εισιτήρια για Κάστρο της Πράγας

Πληροφορίες για εισιτήρια στο Κάστρο της Πράγας

Για να μπείτε στο Κάστρο της Πράγας, θα χρειαστεί να αγοράσετε εισιτήρια. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο πλαίσιο του κάστρου της Πράγας στα κέντρα πληροφοριών που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη αυλή του κάστρου. Ο χάρτης που θα βρείτε με τα εισιτήριά σας θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο κάστρο και να προσδιορίσετε τις δομές για τις οποίες έχετε αγοράσει εισιτήρια.

Τύποι εισιτηρίων

Υπάρχουν διάφορα είδη εισιτηρίων για το Κάστρο της Πράγας που θα σας επιτρέψουν να εισέλθετε σε ομάδες κτιρίων εντός του συγκροτήματος.

Τρεις τύποι εισιτηρίων επιτρέπουν την είσοδο σε πολλαπλά κτίρια και όχι μόνο σε εκθέσεις. Αυτά ονομάζονται Κύκλωμα Α, Κύκλωμα Β και Κύκλωμα Γ. Σημειώστε ότι αυτά είναι εισιτήρια για εκδρομές με ξεναγό. Δεν περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες ενός ξεναγού.

Τα εισιτήρια ισχύουν για δύο συνεχόμενες ημέρες. Εάν αγοράσετε εισιτήρια την πρώτη ημέρα και δείτε μόνο μερικά από τα συγκροτήματα του κάστρου, μπορείτε να επιστρέψετε την επόμενη μέρα για να δείτε τα υπόλοιπα, κάτι που είναι ιδιαίτερα καλό για όσους θέλουν να τσιμπήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα αξιοθέατα, ενώ στην Πράγα . Επίσης, να θυμάστε ότι η είσοδος στο κάστρο της Πράγας είναι δωρεάν, οπότε αν έχετε πεινασμένοι ή κουρασμένοι στη μέση της περιήγησής σας, μπορείτε να φύγετε και να επιστρέψετε αργότερα.

Το εισιτήριο για το Circuit A περιλαμβάνει την είσοδο στο παλιό βασιλικό παλάτι με την έκθεση που ανακαλύπτει την ιστορία του Κάστρου της Πράγας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βιτά, τη Βασιλική του Αγίου Γεωργίου, τη Χρυσή Λεωφόρο με τον Πύργο Daliborka, το Ανάκτορο Rosenburg και τον Πύργο της Σκόνης.

Αυτό είναι το πιο ακριβό εισιτήριο, αλλά εάν σκοπεύετε να εξερευνήσετε το συγκρότημα του κάστρου προσεκτικά, αυτό είναι το εισιτήριο που θέλετε να αγοράσετε.

Το εισιτήριο για το Circuit B περιλαμβάνει την είσοδο στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, το παλιό βασιλικό παλάτι με την έκθεση που αναδεικνύει την ιστορία του Κάστρου της Πράγας, τη Βασιλική του Αγίου Γεωργίου και τη Χρυσή Λωρίδα με τον Πύργο Daliborka.

Το εισιτήριο για το Circuit C περιλαμβάνει την είσοδο στην Πινακοθήκη του Κάστρου της Πράγας και την έκθεση για τους θησαυρούς του καθεδρικού ναού του Αγίου Βιτά.

Τα εισιτήρια για την είσοδο σε μεμονωμένες κατασκευές μπορούν επίσης να αγοραστούν για: Την ιστορία της έκθεσης του Κάστρου της Πράγας στο Παλιό Βασιλικό Παλάτι, την Πινακοθήκη του Κάστρου της Πράγας, την έκθεση για τους θησαυρούς του καθεδρικού ναού του Αγίου Βιταλίου, τον Μεγάλο Νότιο Πύργο και τον Πύργο .

Έκπτωση εισιτηρίων

Οι εκπτώσεις χορηγούνται σε μαθητές κάτω των 26 ετών, παιδιά ηλικίας 6-16 ετών (παιδιά κάτω των 6 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο), οικογένειες με 1-5 παιδιά κάτω των 16 ετών με 1-2 γονείς και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών.

Η φωτογραφία διαπερνά

Εάν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες στο Κάστρο της Πράγας, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια φωτογραφία. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το φλας.

Ξεναγήσεις του Κάστρου της Πράγας

Δεν μπορείτε να φτάσετε στο Κάστρο της Πράγας περιμένοντας να μπείτε σε μια ξενάγηση. Οι ξεναγήσεις στη γλώσσα της επιλογής σας πρέπει να οργανώνονται εκ των προτέρων. Ωστόσο, μπορείτε να νοικιάσετε τον ακουστικό οδηγό του Κάστρου της Πράγας, ο οποίος σας προσφέρει την ελευθερία να εξερευνήσετε το συγκρότημα του κάστρου στον ελεύθερο χρόνο σας.

Αν σκοπεύετε να περάσετε μια μέρα ή δύο για να εξερευνήσετε το συγκρότημα του κάστρου, οι συμβουλές για την επίσκεψη στο Κάστρο της Πράγας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την εμπειρία σας πιο άνετη.

Αυτή η μεγάλη έλξη μπορεί να φανεί συντριπτική και η θέαση όλων των εκθέσεων και των εσωτερικών χώρων μπορεί να είναι κουραστική. Αλλά έχοντας ένα καλό σχέδιο και μια έτοιμη ενέργεια θα εξασφαλίσει ότι θα συμφωνήσετε ότι είναι ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης.