Πράγα την άνοιξη

Ταξιδέψτε στην πρωτεύουσα της Τσεχίας το Μάρτιο, Απρίλιο ή Μάιο

Ταξιδεύστε στην Πράγα την άνοιξη και θα δείτε την πόλη να σκοντάψει το τελευταίο ξεσκόνισμα του χιονιού, να δείτε τα κιβώτια λουλουδιών να αρχίζουν να γεμίζουν με τα πρώτα άνθη, να απολαμβάνουν τις γιορτές του Πάσχα και άλλων εορτασμών και να αισθάνονται την πρόβλεψη του κέντρου τα βαρύτερα πλήθη στο γρήγορο καλοκαίρι. Το εαρινό ταξίδι στην Πράγα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα ταξίδια ύψους καλοκαιριού, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την ιδιοσυγκρασία των καιρικών συνθηκών, να προσέχετε τα ετήσια γεγονότα και να γνωρίζετε ποιοι περιορισμοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εάν ταξιδέψετε πολύ νωρίς την άνοιξη.

Καιρός

Ο μέσος όρος των καιρικών συνθηκών για την Πράγα κυμαίνεται από τα 30 έως τα 60. Εάν ταξιδεύετε στις αρχές Μαρτίου, μπορείτε να δείτε ακόμα και χιόνι. από την άλλη πλευρά, αν ταξιδεύετε στα τέλη Μαΐου, ο καιρός θα νιώθει σαν καλοκαίρι σε μερικές ημέρες.

Τι να Pack

Ανεξάρτητα από το ποια πλευρά της άνοιξης ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας, κάντε πακέτα ευέλικτων ενδυμάτων που μπορείτε να στρώσετε για τις πιο κρύες μέρες ή τις ψυχρές νύχτες. Και για τα ντους της άνοιξης, μεταφέρετε μια ομπρέλα έτσι ώστε να μην μούσκετε ενώ τα αξιοθέατα!

Ίσως δεν θα χρειαστεί χειμώνα μπότες για την Πράγα το Μάρτιο, Απρίλιο ή Μάιο. Όπως πάντοτε πάντως, τα παπούτσια πακέτων που είναι εύκολο να περπατήσουν, έχουν καλό πέλμα και καλύπτουν τα πόδια σας εντελώς. Παρόλο που δεν θα παίζετε στο χιόνι, θα συναντήσετε λακκούβες και λεπτές λιθόστρωτες. Ζεστές κάλτσες που μαξιλάρι τα πόδια σας και φυτίλι μακριά υγρασία είναι επίσης μια καλή επένδυση.

Εκδηλώσεις

Τα μεγάλα ανοιξιάτικα γεγονότα προσελκύουν επισκέπτες στην Πράγα ετησίως Αυτές οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Bohemian Carneval , οι αγορές του Πάσχα στην Πράγα και το Φεστιβάλ Μουσικής Άνοιξης της Πράγας.

Το Πάσχα στην Πράγα είναι ένα γεγονός που δεσμεύει τους ντόπιους και τους ταξιδιώτες. Οι διοργανωτές διακοσμούν την πόλη για αυτές τις σημαντικές διακοπές και οι πωλητές στις αγορές του Πάσχα πωλούν αναμνηστικά όπως τσέχικα πασχαλινά αυγά .

Επίσης, αναζητήστε την ετήσια νύχτα των μάγισσων στις 30 Απριλίου, το Φεστιβάλ τσέχικης μπύρας της Πράγας και τη νύχτα των εκκλησιών της Πράγας .

Τι να κάνετε την άνοιξη

Παρόλο που δεν μπορείτε να απολαύσετε όλα τα 50 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Πράγα την άνοιξη, είναι δυνατές πολλές. Αν και οι ψυχρότερες ημέρες μπορεί να κάνουν τα αξιοθέατα λιγότερο από ευχάριστα, μπορείτε πάντα να πάτε σε ένα μουσείο για να ζεστάνετε τα πόδια και τα χέρια σας και να πάρετε κάποια κουλτούρα. Εναλλακτικά, βρείτε μια ζεστή γωνιά ενός καφέ και απολαύστε ένα ζεστό ρόφημα με ένα μπολ σούπας ή ένα πλούσιο επιτραπέζιο επιδόρπιο. Στις ζεστές μέρες, μια βόλτα στην ιστορική συνοικία ή μια ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας θα πρέπει να βρίσκεται στο μενού.

Αν επιλέξετε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή από την Πράγα , φροντίστε να ελέγξετε τις ώρες λειτουργίας των κάστρων ή των μουσείων πριν από το ταξίδι σας. Ορισμένα αξιοθέατα εκτός της Πράγας ανοίγουν σε περιορισμένη βάση σε ώρες εκτός αιχμής. Αυτή η συμβουλή ισχύει περισσότερο για ταξίδια στις αρχές της άνοιξης και όχι αργά την άνοιξη. στα τέλη Απριλίου και στις αρχές Μαΐου βλέπει ένα uptick στους επισκέπτες και ο βελτιωμένος καιρός καθιστά αυτά τα αξιοθέατα πιο δημοφιλή.

Ξενοδοχεία για την Άνοιξη Ταξίδι στην Πράγα

Παρόλο που είναι πάντα σημαντικό να προγραμματίζετε μπροστά για οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό, η εύρεση και κράτηση ενός ξενοδοχείου εκ των προτέρων δεν είναι τόσο απαραίτητη την άνοιξη όσο είναι το καλοκαίρι. Οι τιμές των ξενοδοχείων Springtime θα αυξηθούν όσο πιο κοντά φτάνετε στο καλοκαίρι, οπότε αν ο προϋπολογισμός σας είναι αντάλλαγμα, δοκιμάστε ένα ταξίδι στην Πράγα τον Μάρτιο και αποφύγετε την κράτηση στην καρδιά της παλιάς πόλης.

Δοκιμάστε τη Mala Strana ή την περιοχή του Κάστρου για δωμάτια ξενοδοχείων που προσφέρονται σε λογικές τιμές, αλλά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από σημαντικά αξιοθέατα, εστιατόρια και καταστήματα.