Πού και τι να φάτε τα Χριστούγεννα στο Σαν Χουάν

Τοπικά εστιατόρια για να ελέγξετε έξω στο Πουέρτο Ρίκο

Όπως και με πολλές διακοπές, κάθε χώρα έχει το στρίψιμο στα τρόφιμα που οι άνθρωποι της προτιμούν να δουν στο τραπέζι όταν συναντώνται με την οικογένεια και τους φίλους. Τα τρόφιμα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στο Πουέρτο Ρίκο αναδεικνύουν τα αγαπημένα του νησιού: ψητό χοίρο θηλασμού, ορνίθια, επιδόρπια καρύδας και η έκδοση του eggnog του Πουέρτο Ρίκο.

Τα Χριστουγεννιάτικα φαγητά του νησιού είναι φιλέτα που μαγειρεύονται όλο το χρόνο. Είναι σαν φαγητό άνεση. Τα περισσότερα από αυτά τα πιάτα μπορούν να βρεθούν όλο το χρόνο σε εστιατόρια γύρω από το νησί. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα τρόφιμα που μπορείτε να περιμένετε να δείτε σε ένα μενού Χριστουγέννων στο Πουέρτο Ρίκο.

Παραδοσιακό Πουέρτο Ρίκο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα

Carmen Santos Curran, "Ο" Ραϊκός Σεφ "και ειδικός ειδικός στον τομέα των τροφίμων, εξηγεί την κατάρρευση ενός τυπικού δείπνου Χριστουγέννων. Για να ξεκινήσετε είναι pasteles, μια αληθινή Χριστουγεννιάτικη παράδοση. Αυτά είναι αρτοσκευάσματα, παρόμοια με τα μεξικάνικα tamales, τα οποία είναι κατασκευασμένα από πράσινη ζύμη πλαντάν και γεμισμένα με κρέας, και συνήθως τυλιγμένα σε φύλλα μπανάνας.

Το κλασικό χριστουγεννιάτικο πιάτο είναι ένα πιάτο χοιρινού κρέατος, είτε lechón en la varita (ψητό χοίρο θηλασμού) είτε pernil al horno (χοιρινό βραστό χοιρινό), σερβιρισμένο με αρροζοσπάσματα (ρύζι και φασόλια), πράσινα πιάτα πικάντικα.

Για επιδόρπιο, το tembleque είναι μια εύκολη στη χρήση και ελαφριά θεραπεία καρύδας. Μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με το Arroz con dulce (πουτίγκα ρύζι) και το πανταχού παρόν (κρέμα). Για να το ξεπλύνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιο Πουέρτο Ρίκο eggnog ή coquito.

Δεν θα είναι πάρα πολύ σκληρά για να βρείτε ένα εστιατόριο ανοικτό την παραμονή των Χριστουγέννων και την ημέρα των Χριστουγέννων στο Σαν Χουάν . Ελέγξτε το παρακάτω εστιατόριο που είναι όλα καλά στοιχήματα για ένα γευστικό παραδοσιακό γεύμα.