Ανασκόπηση της La Plaza del Mercado στο Santurce, San Juan

Εισαγωγή στη La Placita:

Το La Plaza del Mercado στο Santurce είναι μια φέτα τυπικού Πουέρτο Ρίκο. Βρίσκεται απέναντι από τον αυτοκινητόδρομο Baldorioty de Castro (στην άλλη πλευρά του Condado) στις οδούς Dos Hermanos και Capitol στην γειτονιά του San Juan, το Santurce Marketplace είναι ένα γραφικό τετράγωνο με πολύχρωμα κεντρικά κτίρια που πλαισιώνουν γιγαντιαία γλυκά. Στο εσωτερικό υπάρχει μια παραδοσιακή αγορά όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να βρείτε φρούτα, λαχανικά, βότανα και άλλα τοπικά προϊόντα.

Γύρω από την αγορά, το fondas , ή τα τοπικά εστιατόρια, και μπαρ γραμμή γραμμή του πλατεία. Από την Πέμπτη έως την Κυριακή, η La Placita μετατρέπεται σε ένα γεμάτο, ζωντανό και ζοφερό πάρτι.

Γιατί πρέπει να πάτε:

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη γεύση και την ατμόσφαιρα του Πουέρτο Ρίκο, η Plaza είναι περίπου τόσο αυθεντικός προορισμός, όπως μπορώ να σας προτείνω. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, έρχονται για να περιηγηθείτε στα προϊόντα στους τοπικούς πάγκους, να δοκιμάσετε ένα νωπό milkshake ή χυμό φρούτων ή να δειπνήσετε σε ένα από τα μικρά εστιατόρια που σερβίρουν comida criolla .

Και αν θέλετε να συναντήσετε τους ντόπιους τη νύχτα, θα βρείτε πολλά από αυτά και στη La Placita. τόσοι πολλοί, στην πραγματικότητα, ότι η στάθμευση εδώ είναι σχεδόν αδύνατη τα σαββατοκύριακα, και θα θελήσετε να ταξινομήσετε πίσω και πίσω. Φτηνά ποτά, δυνατή μουσική και μια ευχάριστη κοινωνική ατμόσφαιρα κάνουν αυτό ένα διασκεδαστικό μέρος για να χαλαρώσετε και να ανακατευτείτε.

Πού να πάτε στο La Plaza del Mercado:

Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέρη για φαγητό, ποτό και περιήγηση στη La Placita.

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου: