Επιλέξτε Hampton Beach, NH, για διακοπές Classic Family Beach

Σχεδιάστε τις διακοπές σας στο Hampton Beach

"Η οικογένεια που παίζει μαζί μένει μαζί", και το Hampton Beach, New Hampshire, είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες να παίζουν στον ήλιο και να δημιουργούν διαρκή αναμνήσεις για καλοκαιρινές διακοπές που θα μοιράζονται για μια ζωή.

Λίγες από τις παραλίες της Νέας Αγγλίας μπορούν να ανταγωνίζονται το Hampton Beach για τον απέραντο αριθμό και την ποικιλία των διασκέδασης για τους λάτρεις των ωκεανών όλων των ηλικιών.

Για αρχάριους, η παραλία είναι ανοικτή στο κοινό (αν και ο χώρος στάθμευσης είναι σπάνιος και σε πριμοδότηση στις καλοκαιρινές μέρες).

Τα κύματα είναι αρκετά πλούσια ώστε να μην εκφοβίσουν τα νήπια, αλλά συνεχίζουν με αρκετό "oomph" για να κρατήσουν τους εφήβους και τους ενήλικες οπλισμένους με Boogie Boards διασκεδάζοντας για ώρες. Το 2014, το Hampton Beach ήταν μία από τις 35 παραλίες του κόσμου που βαθμολόγησαν μια παραλία σούπερ σταρ για την ποιότητα των υδάτων από το Συμβούλιο Άμυνας Φυσικών Πόρων.

Μόλις είστε γεμάτοι νερό, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνετε. Η δυτική πλευρά της Ocean Boulevard είναι γεμάτη με όλες τις διασκέδασεις που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος μιας κλασικής παραλίας. Munch σε ελαιόλαδο τηγανισμένη ζύμη επικαλυμμένη σε χιονισμένη ζάχαρη σε σκόνη. Πάρτε το προσωρινό τατουάζ που έχετε πάντα πολυπόθητο. Γιορτή σε τηγανητά θαλασσινά. Περπατήστε σε έναν κηρώδη περιβόητο ληστή που κρατείται αιχμάλωτος σε ένα γυάλινο κουτί και ανακαλύψτε τι κρατά το μέλλον σας. Ξεκινήστε μια φιλική μάχη για τον τίτλο του "Skee Ball Champ" ή "Mini Golf Pro". Don Old West garb για μια συνεδρίαση οικογενειακού πορτρέτου. Προσπαθήστε να χτυπήσετε ένα fastball 100 μιλίων την ώρα έξω από το πάρκο.

Ή απλά παρακολουθήστε τους ανθρώπους να περνούν.

Κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων, όπως το ετήσιο Φεστιβάλ Θαλασσινών, ο Κύριος Διαγωνισμός Γλυπτικής Γλυπτικής και το Παιδικό Φεστιβάλ, υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκτροπές για να γεμίσετε τις μέρες σας.

Όταν ο ήλιος πέφτει, το Hampton Beach μένει ζωντανό το καλοκαίρι με πυροτεχνήματα στις διακοπές και κάθε Τετάρτη βράδυ, δωρεάν βραδινές συναυλίες στο Sea Shell Stage, ταινίες της Δευτέρας νύχτας στην παραλία και τίτλους που εμφανίζονται στην αίθουσα χορού του Hampton Beach Casino.

Το χειμώνα, οι θόλοι των χάλκινων σωμάτων εξαφανίζονται και η παραλία Hampton γίνεται πόλη-φάντασμα της Ανατολικής Ακτής. Ορισμένα ξενοδοχεία και ξενώνες, καθώς και τα περισσότερα εστιατόρια και καταστήματα για την εποχή του ψυχρού καιρού. Μεταξύ της Ημέρας Εργασίας και της Ημέρας του Μνήμης, επισκεφθείτε το Hampton Beach εάν είστε ελκυσμένοι στην ιδέα των προσιτών, off-season ποσοστών και των ήσυχων, στοχαστικών περιπάτων στην παραλία. Το Ocean Gaming - μια φιλανθρωπική οργάνωση τυχερών παιχνιδιών με ποικιλία παιχνιδιών χαρτοπαικτικών λεσχών και χαμηλά όρια - είναι μια επιχείρηση που διοχετεύει όλο το χρόνο και αποπνέει επισκέπτες εκτός εποχής στην παραλία.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Hampton Beach

Τοποθεσία: Το Hampton Beach βρίσκεται κατά μήκος της μικρής ακτής 18 χιλιομέτρων του Νιου Χάμσαϊρ, περίπου 40 μίλια και μια ώρα οδήγησης βόρεια της Βοστώνης.

Οδηγίες: Από τη Βοστώνη και τα νότια σημεία , ακολουθήστε I-95 Βόρεια προς την έξοδο 2 του Hampshire στο Hampton. Αφήστε το αριστερό μετά το διπλανό δρόμο στην διαδρομή 101 East προς Hampton και προχωρήστε σε 5,4 μίλια. Στρίψτε δεξιά στο Route 1A South / Ocean Boulevard, το "κύριο σέρβις" μέσω του Hampton Beach. Από τα βόρεια σημεία , Ακολουθήστε I-95 Νότια προς την έξοδο 2 New Hampshire για τη διαδρομή 101 στο Hampton. Μείνετε αριστερά για να μπείτε στο Route 101 East. Στρίψτε δεξιά στο Route 1A South / Ocean Boulevard, το "κύριο σέρβις" μέσω του Hampton Beach.

Καταλύματα: Τα ξενοδοχεία, μοτέλ και πανδοχεία που βρίσκονται πλησιέστερα στο Hampton Beach ανήκουν και λειτουργούν ανεξάρτητα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή ποικιλία όσον αφορά την ποιότητα, τις τιμές και τις ανέσεις. Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία στην παραλία - στην καλύτερη περίπτωση, θα χρειαστεί να περπατήσετε σε όλη την παραλία Ocean Boulevard. Να είστε βέβαιος να ζητήσετε μεμονωμένα ακίνητα σχετικά με τις πολιτικές ακύρωσης, τους χρόνους check-in και τις εγκαταστάσεις. Θα βρείτε κάποια πιο προβλέψιμα ξενοδοχεία αλυσίδας λίγα μίλια μακριά. Για ενοικιάσεις , φροντίστε να ρωτήσετε αν παρέχονται κλινοσκεπάσματα. Το κάμπινγκ μπορεί να είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για οικογενειακές διακοπές.

Χώρος στάθμευσης: Τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν χώρο στάθμευσης, οπότε αν σχεδιάζετε διανυκτέρευση, είναι λογικό να βρείτε καταλύματα σε κοντινή απόσταση από την παραλία. Για τους ημερήσιους επισκέπτες και τους επισκέπτες που μένουν κοντά, ο χώρος στάθμευσης μπορεί να αποτελέσει πρόκληση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Το μετρημένο πάρκινγκ είναι διαθέσιμο κοντά στην παραλία - αν μπορείτε να βρείτε χώρο.

Αρκετοί χώροι στάθμευσης και ιδιοκτήτες ιδιωτικών ακινήτων χρεώνουν στην περιοχή $ 10 έως $ 20 για να σταθμεύσουν για την ημέρα. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να φτάσετε νωρίς και να είστε έτοιμοι να πληρώσετε.

Τέλη: Σε αντίθεση με τις γειτονικές παραλίες του Νιου Χάμσαϊρ, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την παραλία στο Hampton Beach, η οποία συμβάλλει στις συνωστισμένες συνθήκες που θα βρείτε το καλοκαίρι.

Περισσότερα από την New England Travel

Ψάχνετε για περισσότερες ταξιδιωτικές πληροφορίες της Νέας Αγγλίας; Ξεκινήστε με την αρχική σελίδα της New England Travel , όπου θα βρείτε τρέχοντα χαρακτηριστικά και προτάσεις ταξιδιού από τον συγγραφέα και εμπειρογνώμονα της Νέας Αγγλίας Kim Knox Beckius.