Τι θα βρείτε σε ένα ξενοδοχείο Spa

Ένα σπα ξενοδοχείο, επίσης γνωστό ως spa ξενοδοχείο ή αστικό spa ξενοδοχείο, βρίσκεται συνήθως στις μεγάλες πόλεις και σε σημαντικούς τουριστικούς και επιχειρηματικούς προορισμούς, όπως η Νέα Υόρκη , το Λας Βέγκας , η Ουάσιγκτον DC και το Λος Άντζελες.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ένα σπα ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελείς και όμορφες εγκαταστάσεις σπα, θεάματα όπως προσωπική υπηρεσία τσαγιού, θεραπείες spa υπογραφή που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού, και ένα υψηλότερο επίπεδο ανέσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Σε αντάλλαγμα, πληρώνετε ένα ασφάλιστρο. Οι τιμές στα ξενοδοχεία Spa τείνουν να είναι πολύ υψηλότερες από τις μέσες ημερήσιες spa . Και όσο πιο πολυτελές είναι το ξενοδοχείο και το σπα, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή.

Τα ξενοδοχεία Spa έχουν συνήθως εγκαταστάσεις όπως ατμόλουτρο, σάουνα, γυμναστήριο και πισίνα. Τακτικά μαθήματα άσκησης είναι ασυνήθιστα, αλλά ορισμένα ξενοδοχεία σπα έχουν. Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσλάβετε έναν προσωπικό εκπαιδευτή ή δάσκαλο γιόγκα για μια ιδιωτική τάξη.

Περιορισμοί για τους τοπικούς χρήστες

Τα ξενοδοχεία σπα είναι ανοιχτά στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Εντούτοις, οι ντόπιοι μπορεί να μην έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενεί ένας επισκέπτης του ξενοδοχείου, όπως η πισίνα ή οι εγκαταστάσεις γυμναστικής ή μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για μια ημερήσια κάρτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρωτήσει εάν αυτό είναι σημαντικό για εσάς. Μερικές φορές τα ξενοδοχεία spa έχουν ένα ειδικό πρόγραμμα επιβράβευσης για τους ντόπιους ή προσφέρουν εκπτώσεις σε εκτός εποχής.

Διαφορές μεταξύ Spa Hotels και Spa Resorts

Τα ξενοδοχεία σπα είναι διαφορετικά από τα ιαματικά λουτρά (επίσης γνωστά ως ιαματικά λουτρά), τα οποία προσφέρουν υπαίθρια αναψυχή όπως γκολφ, τένις και πισίνες και μερικές φορές ακόμη και παιδικά κλαμπ.

Και τα δύο σπα και τα ιαματικά λουτρά είναι διαφορετικά από τα ιαματικά λουτρά προορισμού , γνωστά και ως ιαματικά λουτρά , όπου εστιάζει η προσοχή σε μια υγιεινή, αφοσιωμένη διακοπές γεμάτη από άσκηση και κουζίνα σπα.

Οφέλη ενός Spa Hotel

Τα ξενοδοχεία σπα τείνουν να έχουν πολυτελή δωμάτια, εξαιρετικά εστιατόρια και ένα πολυτελές σπα που είναι για ξεκούραση και χαλάρωση.

Είναι μια καλή επιλογή όταν επισκέπτεστε μια πόλη, είτε ως τουρίστα είτε ως επαγγελματίας ταξιδιώτης, και θέλετε θεραπείες spa κορυφαία ως μέρος της εμπειρίας.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας σε ένα σπα ξενοδοχείο, φτάστε στο σπα 45 λεπτά ή εκ των προτέρων. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να κάνετε αλλαγές, να ντους, να απολαύσετε τις ανέσεις και την ατμόσφαιρα και να χαλαρώσετε, ώστε να είστε ήδη χαλαροί όταν αρχίζετε τη θεραπεία.

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να ξεκουραστείτε μετά τη θεραπεία του σπα, για να λάβετε το πλήρες όφελος. Και αν είστε στην επιχείρηση, κλείστε τη θεραπεία σας κοντά στο τέλος της ημέρας για να μπορείτε να πάτε για ύπνο αμέσως μετά.