Πώς να επιλέξετε ένα Spa προορισμού

Προορισμοί ιαματικά λουτρά σε τιμή και προσωπικότητα

Το spa προορισμού σημαίνει ότι το σπα είναι 100% προσανατολισμένο στην υγεία και την καταλληλότητα. Είναι μια εμπειρία που μπορείτε να βρείτε μόνο σε μερικές δεκάδες τοποθεσίες, πολλές με διάσημα ονόματα, όπως Ranch Canyon , Golden Door και Rancho La Puerta . Είναι οι πρωτοπόροι των ειρηνικών εκδρομών ευεξίας όπου οι ενήλικες θα μπορούσαν να περάσουν τις διακοπές τους και να γίνουν υγιείς. Στη δεκαετία του '90, ήθελαν έναν τρόπο να ξεχωρίζουν από τα θέρετρα, όπου το σπα ήταν απλώς μια άλλη ανέγερση, όπως γήπεδο γκολφ, πισίνες και παιδικό κλαμπ.

Όμως όλο και περισσότερο, το spa προορισμού έχει πέσει από τη δημοφιλή χρήση. Μόνο αληθινοί λάτρεις του σπα ξέρουν τι σημαίνει. Ο λόγος είναι η αυξανόμενη δύναμη των μηχανών αναζήτησης στο διαδίκτυο. Οι καταναλωτές δεν αναζητούν "ιαματικά λουτρά προορισμού" και αναζητούν "θέρετρα σπα". Έτσι, τα ιαματικά λουτρά προορισμού έπρεπε να αλλάξουν το όνομά τους για να προσεγγίσουν τον τρόπο αναζήτησης των καταναλωτών.

Είναι ακόμα χρήσιμο να γνωρίζετε ποιο είναι ο προορισμός spa. Αυτό συμβαίνει επειδή εξακολουθεί να σημαίνει κάτι για τη βιομηχανία σπα και για το σπα. Μπορούν όλοι να σας πουν: ένα σπα προορισμού προσφέρει μια συνολική εμπειρία βύθισης στην υγιεινή διαβίωση, με μαθήματα γυμναστικής, υγιεινό φαγητό και διαλέξεις που σας βοηθούν να σας ενημερώσουμε και να σας εμπνεύσουμε.

Ωστόσο, τα ιαματικά λουτρά προορισμού παρέχουν πολύ διαφορετικά επίπεδα πολυτέλειας, με τιμές που κυμαίνονται από $ 250 ανά άτομο ανά ημέρα μέχρι $ 8.000 + μία εβδομάδα. Πώς επιλέγετε το σωστό για εσάς; Και πώς βεβαιώνεστε ότι το "spa προορισμού" δεν είναι ένα παλιό μοτέλ που είναι πραγματικά μια χωματερή;

Πληρώνει για να κάνει την έρευνά σας. Canyon Ranch Lenox είναι ένα ευρύχωρο spa προορισμού με υπέροχες εγκαταστάσεις και περισσότερα προγράμματα και μαθήματα από ό, τι θα μπορούσατε ενδεχομένως να παρακολουθήσετε. Η Golden Door στο Escondido είναι μια οικεία αλλά πολυτελής εμπειρία. Ενεργοί άνθρωποι με προϋπολογισμό πηγαίνουν για το New Life πεζοπορία Spa από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο στο Βερμόντ.

Σκεφτείτε τι αναζητάτε από την άποψη των εγκαταστάσεων, των τιμών, των ανέσεων και του ειδικού προγραμματισμού.

Ερωτήσεις για να σκεφτείτε πότε επιλέγετε ένα Spa προορισμού