Θα RV σε ένα δεντρόφυτο;

Είστε αρκετά γενναίοι για να κρύψετε ψηλά σε ένα δέντρο RV;

Οι RVers είναι γνωστό ότι κάνουν αρκετά τρελά πράγματα με τις βόλτες τους. Θα μπορούσε να είναι το vintage ρυμουλκούμενο στο πάρκο RV με άσπρο φράχτη και λουλούδια στο περβάζι ή θα μπορούσε να είναι το ρυμουλκούμενο Airstream που είναι στολισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αιχμής.

Εάν μπορεί να γίνει σε RVs, πολλοί άνθρωποι το έχουν ήδη δοκιμάσει. Για έναν Γάλλο καλλιτέχνη, είναι περισσότερο να προσπαθείς να φτάσεις στους ουρανούς.

RVing σε ένα Treehouse; Treehouse σε ένα RV;

Αυτή ήταν η σκέψη του Γάλλου καλλιτέχνη Bufalino Benedetto, ο οποίος γνωρίζει τον τρόπο του γύρω από τα τροχόσπιτα και τα ψαλίδια. Το έργο τέχνης Benedetto έχει μεταγλωττιστεί, "La Caravane Dans la Siel" ή "Caravan of the Sky", και δεν είναι πολύ περίπλοκο κόβει την ευρηματικότητα και τη διαδικασία σκέψης πίσω από αυτό ήταν ενδιαφέρον.

Το ίδιο το κομμάτι είναι ένα ρυμουλκούμενο ταξίδι με ράγες που έχει συνδεθεί με ένα βιομηχανικό ψαλίδι ανελκυστήρα και ανυψώθηκε ψηλά στον ουρανό, επομένως δεν είναι τόσο δημιουργικός αλλά ενημερωτικός τίτλος. Το ρυμουλκό αυτό καθεαυτό δίνει υπενθυμίσεις ή vintage ρυμουλκούμενα όπως το Shasta έτσι ο συνδυασμός νοσταλγίας συν κάποια εφευρετικότητα κάνει για ένα αρκετά δροσερό κομμάτι.

Ανεξάρτητα από το τι λέγεται το κομμάτι, έχει λάβει μεγάλη προσοχή, ειδικά στο διαδίκτυο. Sites από την Auto Revolution σε ένα από τα αγαπημένα μας sites, οι RoadTrippers έχουν τρέξει ιστορίες για τις δημιουργικές προσπάθειες και όπως εμείς, δώσαμε θετική ανατροφοδότηση στον δημιουργό και τη δημιουργία του.

Ορισμένες από αυτές τις τοποθεσίες έχουν παρομοιαστεί με ένα συνδυασμό ενός δένδρου και του RVing lifestyle, αν και δεν υπάρχουν πραγματικά δέντρα και εμπλέκονται. Δυστυχώς, το τροχόσπιτο του ουρανού είναι μη λειτουργικό. Δεν θα βρείτε το ρυμουλκούμενο ανυψωμένο στον ουρανό μαζί με όλες τις ανέσεις, τα χαρακτηριστικά και την επίπλωσή του, είναι περισσότερο μόδα από τη λειτουργία.

Η σκέψη πίσω από τη δημιουργία του Benedetto είναι απλή μαζί με το όνομα, ο καλλιτέχνης έδωσε την ιδέα του ως εξής:

«Ήθελα να προτείνω το όνειρο του τροχόσπιτου μου. Ήθελα να προτείνω ένα τροχόσπιτο να πάει στον ουρανό, στα σύννεφα, στα δέντρα. "

Από την εμφάνιση του, ο Benedetto δημιούργησε αυτό το όνειρο, το ψαλίδι ανελκυστήρα κατέχει το ρυμουλκούμενο ύψος τουλάχιστον τριάντα πόδια, φτάνοντας και ξεπερνώντας αρκετά κοντινά δέντρα σε ορισμένες εκθέσεις του κομματιού.

Τι μπορείτε να περιμένετε από αυτό το RV Treehouse;

Η παρουσίαση από μόνη της είναι ένα από τα καλύτερα μέρη. Το τροχόσπιτο του ουρανού ξεκινάει στο έδαφος και έπειτα σηκώνεται, ενώ οι θεατές βλέπουν και θαυμάζουν το ρυμουλκούμενο σε ίντσες και ψηλότερα, προτού τελικά καταλήξουν πάνω από δέντρα, κτίρια και άλλες κοντινές κατασκευές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκκεντρικός καλλιτέχνης είχε κάποια διασκέδαση με την περιστροφή των οχημάτων στα κεφάλια τους. Ορισμένες από τις άλλες δημιουργίες του Benedetto περιλαμβάνουν ένα αστυνομικό αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε ένα κοτόπουλο που λειτουργούσε, ένα μικρό sedan που μετατράπηκε σε πολεοδόμο και ένα μικρό αυτοκίνητο που είχε το κορυφαίο κομμάτι του, έτσι ώστε να μπορεί να μετατραπεί σε τζακούζι που λειτουργεί. Αν έχει, ή είχε έναν κινητήρα, ο Benedetto έχει πιθανώς μια ιδέα διασκέδασης για αυτό. Ελπίζουμε ότι μερικά από τα μελλοντικά του έργα θα βασίζονται επίσης σε RVs, ώστε να έχουμε καλύτερες ιδέες για τα διασκεδαστικά πράγματα που μπορούν να γίνουν με τους αγαπημένους μας σύντροφοι με έναν κινητήρα.

Ενώ ο Benedetto φαίνεται να είναι περισσότερο καλλιτέχνης από τον RVer, δεν είναι η πρώτη και όχι η τελευταία φορά που θα δούμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα με RVs. Το τροχόσπιτο του κομματιού του ουρανού θα εμπνεύσει τον Benedetto να δοκιμάσει τον εαυτό του. Ποιος ξέρει, ο Benedetto θα μπορούσε τελικά να σχεδιάσει ένα λειτουργικό RV που μπορεί να ανυψωθεί στον ουρανό για να δώσει RVers την καλύτερη θέα στο πάρκο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το σημείο τους.