Εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου στις Southwest Airlines

Εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε σε Southwest Airlines, μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε για τους πρώτους χρονομετρητές. Συνεχίστε να διαβάζετε για μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων και να κάνετε τα ταξίδια σας όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Αναζητήστε τις καλύτερες τιμές

Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου είναι να εγγραφείτε για να κάνετε κλικ στο N 'Save and DING του Southwest! Το DING εμφανίζει ειδοποιήσεις προπληρωμής κατευθείαν στο πρόγραμμα περιήγησής σας, οπότε θα είστε διατεθειμένοι να μεταβείτε σε χαμηλές τιμές μόλις καταστούν διαθέσιμες.

Αλλά, προσέξτε, οι ναύλοι είναι πολύ περιορισμένοι στο χρόνο, γι 'αυτό πρέπει να κάνετε κράτηση γρήγορα.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Νοτιοδυτικών Συχνών Ταξιδιωτών

Το Νοτιοδυτικό Πρόγραμμα Συχνών Ταξιδιωτών είναι διαφορετικό από τις περισσότερες άλλες αεροπορικές εταιρείες επειδή πιστώνεστε για τον αριθμό των ταξιδιών αντί για τα μίλια. Μια καλή στρατηγική για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το πρόγραμμα είναι να αγοράσετε εισιτήρια για σύντομα ταξίδια και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν εισιτήρια που κερδίζετε για πιο ακριβά ταξίδια. Είναι επίσης καλή ιδέα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Rapid Rewards.

Κατανοήστε το σύστημα καθισμάτων

Η πιο εκπληκτική πτυχή της ιπτάμενης νοτιοδυτικής για τους νεοφερμένους είναι ότι δεν αποδίδουν θέσεις. Ο λόγος για αυτό είναι η επιβίβαση είναι πιο αποτελεσματική εάν γίνεται σε ομάδες.

Όσο νωρίτερα θέλετε να κάνετε check in , τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να αποκτήσετε την κατάσταση "Α". Αν βρίσκεστε στην ομάδα Α, θα πάρετε πρώτα την πινακίδα, θα έχετε επίσης μεγαλύτερη επιλογή θέσεων για να διαλέξετε και είστε σίγουροι ένα δοχείο για τις αποσκευές σας.

Αν μπορείτε να το αποφύγετε, δεν θέλετε να ταξινομηθείτε στην κατάσταση "C", καθώς πιθανότατα θα καταλήξετε σε ένα μεσαίο κάθισμα ή θα πρέπει να ελέγξετε τις αποσκευές σας.

Θα σας εκχωρηθούν όχι μόνο μια ομάδα επιβίβασης αλλά και ένας αριθμός εντός αυτής της ομάδας επιβίβασης με βάση την ώρα που κάνετε check-in για μια πτήση (για παράδειγμα, A32).

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός αντιπροσωπεύει το αποκλειστικό σας σημείο στην ομάδα επιβίβασης σας. Στη συνέχεια, ακούστε έναν από τους πράκτορες της πύλης να ανακοινώσει την ομάδα σας. Όταν ονομάζεται η ομάδα σας, απλά πάρτε μια θέση δίπλα στη στήλη που αντιπροσωπεύει τον αριθμό επιβίβασης και προχωρήστε στο αεροπλάνο για να βρείτε την καλύτερη διαθέσιμη θέση. Οι στήλες επιβίβασης διαιρούνται σε ομάδες των πέντε. Αν εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με τη διαδικασία επιβίβασης του Southwest, ελέγξτε αυτό το Φροντιστήριο επιβίβασης.

Αποφύγετε τα κίνητρα

Το Southwest προσφέρει πολλές αναβαθμισμένες αναλυτικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του Business Select, και μόνιμη κατάσταση A που θα κοστίσει περισσότερο και σπάνια αξίζει την τιμή, οπότε είναι καλύτερο να αποφευχθεί.

Κατανοήστε τα δικαιώματα των πελατών με ειδικές ανάγκες και των ασυνόδευτων παιδιών

Πριν από τη γενική επιβίβαση, οι πελάτες με αναπηρίες και τα ασυνόδευτα παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών θα επιβιβαστούν. Θα λάβετε όλη τη φροντίδα, την προσοχή και την προτεραιότητα που παρέχει οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. Απλά βεβαιωθείτε ότι όταν κάνετε την κράτησή σας και κάνετε check-in, ενημερώνετε το προσωπικό για το ειδικό καθεστώς σας.

Εάν είστε οικογένεια με μικρά παιδιά και δεν έχετε άδεια Α, μπορεί να σας επιτραπεί να επιβιβαστείτε μετά την ομάδα Α, αλλά πριν από τις ομάδες Β και Γ.

Εκτυπώστε το φύλλο επιβίβασης στο σπίτι σας

Το νοτιοδυτικό επιτρέπει την εμφάνιση ενός παραθύρου 24 ωρών για να εκτυπώσετε τις κάρτες επιβίβασης ή να λάβετε ένα κινητό φύλλο επιβίβασης.

Το τελευταίο είναι πολύ πιο εύκολο καθώς δεν θα χρειαστείτε έναν εκτυπωτή και κατά πάσα πιθανότητα θα μεταφέρετε το τηλέφωνό σας καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.