Καλιφόρνια ιδέες ταξιδιού: Αποδράσεις Σαββατοκύριακου και ημερήσιες εκδρομές

Πάρτε το άγχος από τον προγραμματισμό μιας διασκέδασης για την οικογένειά σας, τους φίλους σας ή το συγκεκριμένο κάποιον επιλέγοντας τι θέλετε να κάνετε.

Ιδέες για αποδράσεις Σαββατοκύριακου στην Καλιφόρνια

Στην Καλιφόρνια, μπορείτε να πάτε από την κορυφή ενός βουνού με χιονισμένο βουνό σε μια κοιλάδα της ερήμου μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Με τόσα πολλά να κάνουμε, οι επιλογές για μια απόδραση στην Καλιφόρνια μπορεί να φαίνονται ατελείωτες. Από το Σαν Φρανσίσκο στο Σαν Ντιέγκο - και παντού στο μεταξύ - αυτοί οι οδηγοί θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πού να μείνετε, πότε να πάτε και να επισημάνετε τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε περισσότερες από 50 τοποθεσίες της Καλιφόρνιας.

Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την απόδραση του Σαββατοκύριακου της Βόρειας ή της Νότιας Καλιφόρνιας όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Σχεδιάστε την απόδραση του Σαββατοκύριακου στην Καλιφόρνια όποιον τρόπο θέλετε με αυτά τα εργαλεία και τους πόρους που σας διευκολύνουν να βρείτε κάτι για κάθε μέλος της ομάδας σας:

Περιηγηθείτε σε όλες τις αποδράσεις Σαββατοκύριακου στην Καλιφόρνια, Α έως το Ω : Ένα απλό, αλφαβητικό κατάλογο όλων των αποδράσεων.

Ψάξτε για αποδράσεις στη νότια Καλιφόρνια : Κατευθυνθείτε στο νησί, αναζητήστε το Mickey στη Disneyland ή χαλαρώστε σε μια από τις πολλές παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας. Εξερευνήστε τη χώρα κρασιού της Κεντρικής Ακτής ή βρείτε τον αγαπημένο σας διασημότερο στο Hollywood Walk of Fame.

Ψάξτε για αποδράσεις στη βόρεια Καλιφόρνια : Δοκιμάστε το δρόμο σας μέσα από μια πτήση του κρασιού της Καλιφόρνιας στη γραφική κοιλάδα της Νάπα ή ξεκινήστε για ένα σαββατοκύριακο σκι με φίλους ή οικογένεια στη λίμνη Tahoe. Είτε θέλετε διακοπές χαμηλού κλειδιού ή μια δράση γεμάτη δράση, βρείτε την επόμενη περιπέτεια σας σε μια από αυτές τις περιοχές της Βόρειας Καλιφόρνιας.

Βρείτε αποδράσεις σχεδιασμένες για τα ειδικά σας ενδιαφέροντα : Αν έχετε προϋπολογισμό ή έχετε στο μυαλό σας ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Σχεδιάστε την επόμενη απόδραση της οικογένειάς σας στην Καλιφόρνια, συσκευάστε τα παπούτσια πεζοπορίας σας για διακοπές στην ύπαιθρο ή απλά απομακρύνετέ τα από όλα σε χαριτωμένες πόλεις όπου μπορείτε απλά να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν

Ιδέες για ταξίδια ημέρας της Καλιφόρνιας και εκδρομές Side Side

Αν ο ελεύθερος χρόνος ή ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, δοκιμάστε ταξίδι στην Καλιφόρνια. Αυτά τα διασκέδαση, τα σύντομα ταξίδια είναι μέσα σε λίγες ώρες οδήγησης και προσφέρουν πολλά να κάνουν. Αποκτήστε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για μια ώθηση της στιγμής διαφυγής ή μεγιστοποιήστε τη διασκέδασή σας για μια ημερήσια εκδρομή από το σούρουπο μέχρι την αυγή.

Κάνουν επίσης τέλεια πλευρικά ταξίδια όταν έχετε διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φτάσετε σε ένα αυτοκίνητο και να κατευθυνθείτε προς μια από αυτές τις κοντινές πόλεις για να ανακαλύψετε μια νέα πλευρά της Καλιφόρνιας. Απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για την πόλη στην οποία βρίσκεστε:

Εκδρομές ημέρας του Λος Άντζελες : Είτε ψάχνετε για μια γευστική γεύση είτε για φαγητό από το αγρόκτημα στο τραπέζι, το Λος Άντζελες φαίνεται να έχει κάτι για ανθρώπους όλων των προσωπικοτήτων. Εξερευνήστε το γούστο και το στυλ σας στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σαν Ντιέγκ o Ημέρα Tri ps : Στο Σαν Ντιέγκο, μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο και να απολαύσετε μια βόλτα κατά μήκος της ακτογραμμής. Ή δημιουργήστε μια όρεξη πριν επισκεφθείτε την ιστορική συνοικία Gaslamp. Βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο.

Περιηγήσεις ημέρας στο Σαν Φρανσίσκο : Ο Τόνι Μπένετ εγκατέλειψε την καρδιά του σε αυτή την πόλη, και θα το κάνετε και μετά το ταξίδι σας στο Σαν Φρανσίσκο. Τα ψώνια, οι εορτασμοί, η τέχνη και η αρχιτεκτονική είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πάρτε τα αξιοθέατα από τη γέφυρα Golden Gate ή βρείτε διάφορες εσωτερικές δραστηριότητες για τις περίφημες ομιχλώδεις ημέρες του Σαν Φρανσίσκο.