Ναι, η Νορβηγία έχει παραλίες γυμνιστών

Ο γυμνισμός στη Νορβηγία είναι αρκετά κοινός και ευρέως αποδεκτός. Υπάρχουν περίπου 20 δηλωμένες γυμνές παραλίες ("ελεύθερες παραλίες") κατά μήκος της ακτογραμμής και των φιόρδων της Νορβηγίας.

Εκτός από τις επίσημες παραλίες, οι γυμνιστές στη Νορβηγία έχουν απεριόριστες δυνατότητες σε όλη τη χώρα να κάνουν μια βουτιά στο γυμνό χωρίς να τους ενοχλούν και χωρίς να ενοχλούν κανέναν. Οποιοσδήποτε μπορεί να βρει ένα απομονωμένο σημείο κολύμβησης ανά πάσα στιγμή κατά μήκος της μακράς ακτογραμμής.

Παρόλο που η Νορβηγία βρίσκεται στα βόρεια, το κλίμα είναι αρκετά εύκρατο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν περίπου τρεις μήνες το καλοκαίρι, όταν το νερό είναι αρκετά ζεστό για να κολυμπήσει μέσα. Τούτου λεχθέντος, η κολύμβηση και η περίοδος μαυρίσματος στη Νορβηγία εξακολουθεί να είναι σχετικά μικρή σε σύγκριση με τις χώρες πιο νότια, και συνιστάται στους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν να επωφεληθούν από τον ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα μπορείτε να μαυρίσετε εδώ, αλλά ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια.

Strandskog Nude Beach στο Bunnefjorden, το κεντρικό τμήμα του Oslofjord στη νοτιοανατολική Νορβηγία ανατολικά της χερσονήσου Nesodden, μπορεί να είναι η πιο δημοφιλής γυμνή παραλία της Νορβηγίας. Θεωρείται μία από τις καλύτερες γυμνές παραλίες στη Νορβηγία, και το Strandskog είναι επίσης ένα από τα μικρότερα. Διαθέτει μια όμορφη, μερικώς αμμώδη παραλία με άφθονη ιδιωτικότητα.

Η παραλία Strandskog είναι λιγότερο τουριστική, οπότε μπορείτε να απολαύσετε την παραλία όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, προκειμένου να απολαύσετε τον ήλιο και να απολαύσετε τον ζεστό καιρό ενώ διαρκεί.

Τα ρούχα είναι προαιρετικά σε αυτή την παραλία, η οποία θεωρείται παραλία C / O ή "ελεύθερη". Δεδομένου ότι πρόκειται για επίσημη νορβηγική γυμνή παραλία, υπάρχουν διαθέσιμες δημόσιες παραλίες, όπως τουαλέτες και δωρεάν πόσιμο νερό.

Πώς να βρείτε παραλία Strandskog

Strandskog γυμνή παραλία είναι εύκολο να βρεθεί. Για να οδηγήσετε στη γυμνή παραλία από το Όσλο , οι ταξιδιώτες πρέπει να πάνε νότια στο E18 μέχρι να βρίσκονται κοντά στην πόλη Lian.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναζητήσουν μια σωστή στροφή στο Ljansbrukveien. πηγαίνετε 1,6 χιλιόμετρα (1 μίλι) και στρίψτε δεξιά στο Ingierstrandveien / Fv126. Τέλος, πηγαίνετε 5 χιλιόμετρα (5,5 χιλιόμετρα), μόλις παρελθόν το νούμερο 98. Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης είναι διαθέσιμες όπου οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύσουν στο πάρκο.

Χρησιμοποιώντας το λεωφορείο, οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στην παραλία Strandskog γυμνές με το χτύπημα στη γραμμή λεωφορείων 907 από το σταθμό Kolbotn στο Όσλο στο Prosted αλλά σταματήστε.

Μόλις φτάσουν εκεί, χρειάζονται μόνο 250 μέτρα νότια προς τον προορισμό τους.

Σε κοντινή απόσταση, στο 1420 Svartskog, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν το πάρκο Svartskog, ένα φανταστικό μέρος για περπάτημα, πεζοπορία ή ποδηλασία. Το τοπίο, το νερό και ο ορίζοντας είναι ιδανικά για τους παραθαλάσσιους που αναζητούν όμορφη θέα και ασκούν την ημέρα ή το βράδυ. Όσο πιο περιπετειώδεις θα θέλουν να εξερευνήσουν τα αγροτικά πάρκα, τα χωράφια και τα δρύινα δάση του πάρκου, όπου υπάρχει μια ευρεία ποικιλία φυτών και λιμνών, τα οποία μπορούν επίσης να προσεγγιστούν στον County Road 126.

Άλλες γυμνές παραλίες στη Νορβηγία

Εκτός από την παραλία Strandskog, οι ακόλουθες είναι οι κύριες από τις πολλές άλλες δημοφιλείς ελεύθερες παραλίες γυμναστικής και προαιρετικές παραλίες στη Νορβηγία:

Οι γυμνιστές ταξιδιώτες μπορούν να βρουν εύκολα αυτές τις παραλίες στους χάρτες των σκανδιναβικών γυμνιστών παραλιών ταξινομημένων ανά χώρα.

Σημειώστε ότι ενώ ο γυμνισμός στη Σκανδιναβία είναι αποδεκτός σχεδόν οπουδήποτε, θα πρέπει να είστε στην καλή συμπεριφορά σας. Η ύπαρξη μιας προαιρετικής παραλίας δεν σημαίνει ότι η σεξουαλική προσβλητική συμπεριφορά ή η εμφανής σεξουαλική πρόοδος προς τους άλλους είναι αποδεκτές. δεν είναι απολύτως. Μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο αν οι ενέργειές σας προς τους άλλους είναι προσβλητικές, είτε είστε γυμνιστές είτε όχι.

Για τον γυμντιστή, η πρακτική του γυμνισμού είναι να πηγαίνει χωρίς ρούχα σε μικτές ομάδες για λόγους καλής υγείας ή προσωπικής άνεσης.

Καθώς διέπεται από αυστηρό σύνολο κανόνων, ο ίδιος ο γυμνισμός είναι εσκεμμένα μη-καρωτικός και μη-σεξουαλικός.

Τούτου λεχθέντος, Αν προτιμάτε να επισκεφθείτε μια παραλία στην οποία απαιτείται ή συνιστάται ρούχα, υπάρχουν πολλές μεγάλες μη γυμνιστικές αμμουδιές στη Νορβηγία , κυρίως στα νότια και στα δυτικά.