Συλλογή επικίνδυνων αποβλήτων στην πόλη της Οκλαχόμα

Μερικές φορές δεν είναι τόσο απλό όσο απλά το ρίχνουμε στο δοχείο απορριμμάτων. Ορισμένα απορρίμματα θεωρούνται επικίνδυνα και δεν πρέπει να απορρίπτονται. Λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον, είναι σημαντικό να εξετάσετε πιθανές καταστάσεις επικίνδυνων αποβλήτων, καθώς σχεδιάζετε την αποκομιδή απορριμμάτων και την ανακύκλωση στην Oklahoma City. Η πόλη παρέχει υπηρεσίες επικίνδυνων αποβλήτων και εδώ δίνονται μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο απόρριψης αυτών των επιβλαβών ή / και επικίνδυνων υλικών.

Ποια υλικά θεωρούνται ως "επικίνδυνα απόβλητα";

Μιλάμε για οποιοδήποτε υγρό ή στοιχείο που μπορεί να είναι επιβλαβές για το περιβάλλον ή επικίνδυνο για τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, η πόλη δεν τους θέλει σε εγκαταστάσεις αποβλήτων. Αντ 'αυτού, αυτά τα επικίνδυνα υλικά πρέπει να απορρίπτονται και να ανακυκλώνονται με ασφαλή τρόπο. Ο Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) καταστρέφει τα επικίνδυνα απόβλητα κατά κατηγορίες, αλλά τα κοινά είδη οικιακής χρήσης περιλαμβάνουν μπαταρίες , παρασιτοκτόνα , χρώματα , λαμπτήρες και διαβρωτικά καθαριστικά .

Τι πρέπει να κάνω με αυτά τα επικίνδυνα υλικά;

Κατ 'αρχάς, η EPA συνιστά να μειωθεί η χρήση αυτών των ειδών. Συχνά, υπάρχουν ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις για να εξερευνήσετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε δυνατό, φυσικά, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε επικίνδυνο υλικό με υπεύθυνο τρόπο. Ορισμένα καταστήματα αυτοκινήτων μπορεί να ανακυκλώνουν πράγματα όπως το λάδι κινητήρα , το αντιψυκτικό και το υγρό φρένων, ενώ τα καταστήματα εγχώριας βελτίωσης ενδέχεται να δέχονται παρασιτοκτόνα , βαφές και καθαριστικά .

Οι κάτοικοι της OKC μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη μονάδα συλλογής επικίνδυνων αποβλήτων του Τμήματος Ποιότητας του Stormwater στο 1621 Σ. Πόρτλαντ, ακριβώς νότια της SW 15ης.

Η εγκατάσταση είναι ανοιχτή από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 9:30 π.μ. έως τις 18:00 και το Σάββατο από τις 8:30 έως τις 11:30 π.μ. Εκτός από όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία, η πόλη δέχεται:

Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε τα χημικά προϊόντα στις αρχικές συσκευασίες τους. Μην τα αναμιγνύετε μαζί, ίσως χύνοντας χημικές ουσίες σε ένα μόνο δοχείο.

Ποιο είναι το κόστος για την υπηρεσία;

Η διάθεση επικίνδυνων υλικών είναι δωρεάν για τους κατοίκους της Οκλαχόμα Σίτι. Απλά φέρετε το λογαριασμό σας για νερό ως απόδειξη της διαμονής. Επιπλέον, οι κάτοικοι της Bethany, Edmond , El Reno, Moore, Shawnee, Tinker Air Force Base, The Village , Warr Acres και Yukon μπορούν να ανακυκλώσουν τα απόβλητα στην εγκατάσταση, αλλά σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πόλης, δήμου τους. "

Υπάρχει κάτι που η εγκατάσταση δεν μπορεί να πάρει;

Ναί. Η εγκατάσταση είναι σχεδιασμένη για οικιακά επικίνδυνα απόβλητα, επομένως οι εμπορικοί φορείς δεν μπορούν να ανακυκλώσουν τα επικίνδυνα απόβλητα εκεί. Δεν είναι μέρος για ραδιενεργά υλικά, ούτε μπορούν να δεχθούν ψυκτικά ή ιατρικά απορρίμματα. Για τα ελαστικά, επικοινωνήστε με μία από τις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης ελαστικών του κράτους ή αναζητήστε ένα τοπικό γεγονός συλλογής ελαστικών.