Εθνικό πάρκο Everglades της Φλόριντα με παιδιά

Το εικονικό Everglades είναι η μεγαλύτερη υποτροπική άγρια ​​φύση στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, κάποτε φτάνοντας σε όλη τη διαδρομή από την περιοχή του Ορλάντο στην Κεντρική Φλόριντα μέχρι το Florida Bay. Ήταν μια τεράστια έρημο υγροβιότοπων που περιείχαν έλη από ελαιόδεντρα, γλυκό νερό, μαργαριτάρια, πευκοδάσους και αιώρες από σκληρό ξύλο.

Οι ντόπιοι Αμερικανοί που ζούσαν εκεί το ονόμαζαν Pa-hay-Okee, που σημαίνει "χορτώδεις νερές". Η λέξη Everglades προέρχεται από τη λέξη "forever" και "glades", μια παλιά αγγλική λέξη που σημαίνει "ένα χορτώδες, ανοιχτό μέρος". Το 1947, η κυβέρνηση διέθεσε 1,5 εκατομμύρια στρέμματα, ένα μικρό τμήμα του Everglades, για προστασία ως Εθνικό Πάρκο Everglades .

Επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Everglades

Το πάρκο είναι απέραντο και χρειάζονται αρκετές ώρες για να οδηγηθεί από άκρο σε άκρο. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να αρχίσουμε, καθώς τόσο μεγάλο μέρος του πάρκου είναι βάλτο και απρόσιτο με το αυτοκίνητο. Ξεκινήστε σε ένα από τα κέντρα επισκεπτών του πάρκου:

Το Ernest Coe Visitor Centre βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του πάρκου στο Homestead. Το κέντρο προσφέρει εκπαιδευτικές οθόνες, ταινίες προσανατολισμού, ενημερωτικά φυλλάδια και βιβλιοπωλείο. Μια σειρά δημοφιλών μονοπατιών πεζοπορίας ξεκινούν σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. (Βρίσκεται στο 40001 State Road 9336 στο Homestead)

Το Κέντρο Επισκεπτών Shark Valley βρίσκεται στο Μαϊάμι και προσφέρει εκπαιδευτικές οθόνες, βίντεο πάρκο, ενημερωτικά φυλλάδια και κατάστημα δώρων. Διατίθενται εκδρομές με τραμ, ενοικιάσεις ποδηλάτων, σνακ και αναψυκτικά από το Shark Valley Tram Tours και δύο σύντομα μονοπάτια πεζοπορίας βρίσκονται έξω από το κύριο μονοπάτι. (Βρίσκεται στο 36000 SW 8th Street, στο Μαϊάμι, στο Tamiami Trail / ΗΠΑ 41, 25 μίλια δυτικά του Florida Turnpike / Rte 821)

Το Flamingo Visitor Centre προσφέρει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, ενημερωτικά φυλλάδια, εγκαταστάσεις campground, καφετέρια, ράμπα δημόσιων σκαφών, καταστήματα μαρινών και μονοπάτια πεζοπορίας και κανό, που βρίσκονται κοντά στο κέντρο επισκεπτών. (Βρίσκεται 38 μίλια νότια από την κύρια είσοδο, έξω από τη Φλόριντα Turnpike / Rte 821, κοντά στην πόλη της Φλόριντα)

Το κέντρο επισκεπτών του κόλπου του κόλπου στην πόλη Everglades είναι η πύλη για να εξερευνήσετε τα νησιά των δέκα χιλιάδων, ένα λαβύρινθο νησιών μαγκρόβιων και πλωτών οδών που εκτείνεται στο Flamingo και τον κόλπο της Φλόριντα. Το κέντρο προσφέρει εκπαιδευτικές εκθέσεις, ταινίες προσανατολισμού, ενημερωτικά φυλλάδια, εκδρομές με σκάφος και ενοικιάσεις καγιάκ. (Βρίσκεται στην οδό 815 Oyster Bar στην πόλη Everglades)

Εθνικό Πάρκο Everglades

Ranger-Led προγράμματα: Καθένα από τα τέσσερα κέντρα επισκεπτών προσφέρει ranger-led προγράμματα που κυμαίνονται από ξεναγήσεις σε συνομιλίες για συγκεκριμένα είδη ζώων.

Shark Valley Tram Tour: Αυτή η εξαιρετική διήμερη περιήγηση τραμ αφήνει πολλές φορές κάθε μέρα και ολοκληρώνει έναν βρόχο 15 μιλίων όπου μπορείτε να δείτε αλλιγάτορες και πολλά είδη ζώων και πουλιών.

Anhinga Trail: Αυτό το αυτοδιαχειριζόμενο μονοπάτι στρώνει μέσα από ένα ερημοδάσος, όπου μπορείτε να δείτε αλιγάτορες, χελώνες και πολλά είδη πτηνών, συμπεριλαμβανομένων των anhingas, των ερωδιών, των egrets και άλλων, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μονοπάτια στο πάρκο, λόγω της αφθονίας της άγριας ζωής. (4 μίλια από το κέντρο επισκεπτών Ernest Coe)

Mangrove Wildderness Boat Tour: Αυτή η ιδιωτική περιήγηση με πλοιοκτήτες με φυσιολάτρες περνάει από το πυκνό, βαλτώδες τμήμα του Everglades όπου το νερό είναι υφάλμυρο.

Μπορείτε να εντοπίσετε αλλιγάτορα, ρακούν, γάτα bob, μαγκρόβια αλεπούδων και μια ποικιλία ειδών πουλιών συμπεριλαμβανομένης της κούκος μαγκρόβια. Η περιοδεία διαρκεί μία ώρα και 45 λεπτά και το μικρό σκάφος φιλοξενεί μέχρι έξι επισκέπτες. (Κέντρο Επισκεπτών Ακτής του Κόλπου)

Pahayokee Boardwalk και Overlook: Αυτή η ανυψωμένη πλατφόρμα περιπάτου και παρατήρησης σε έναν εύκολο βρόχο πεζοπορίας προσφέρει σαρωτικές προβολές του περίφημου "ποταμού χόρτου". (13 χλμ. Από το κέντρο επισκεπτών Ernest Coe)

West Lake Trail: Αυτό το μισό μίλι αυτοδιευθυνόμενο μονοπάτι περιπάτου περιπλανιέται μέσα από ένα δάσος από μαύρο μαγγρόβιο, μαύρο μαγγρόβιο, κόκκινο μαγγρόβιο, και δέντρα κουμπιά στην άκρη της δυτικής λίμνης. (7 μίλια βόρεια του Κέντρου Επισκεπτών Flamingo)

Bobcat Walkwalk Trail: Αυτό το μισό μίλι αυτοδιαχειριζόμενη διαδρομή μονοπατιού περνάει μέσα από τα ξύλα του δάσους και τα τροπικά δάση σκληρού ξύλου.

(Ακριβώς έξω από το δρόμο του τραμ πίσω από το κέντρο επισκεπτών Shark Valley)

Διαδρομή μονοπατιού μωσαϊκού: Αυτό το μισό μίλι αυτο-οδηγημένο μονοπάτι περιπάτου περιστρέφεται μέσα από μια πυκνή, ζούγκλα-όπως "αιώρας" της βλάστησης συμπεριλαμβανομένων gumbo-limbo δέντρα, τα φυτά αέρα, και το μεγαλύτερο ζωντανό δέντρο μαόνι στις Ηνωμένες Πολιτείες. (20 μίλια από το κέντρο επισκεπτών Ernest Coe)

Κρουαζιέρα δέκα χιλιάδων νησιών: Αυτή η ιδιωτική κρουαζιέρα με φυσιογνωμία ταξιδεύει μέσα από το τμήμα του θαλάσσιου νερού του Everglades και το μεγαλύτερο δάσος μαγκρόβιων στον κόσμο. Στην κρουαζιέρα των 90 λεπτών μπορείτε να κατασκοπεύσετε φανατικούς, φαλακρούς αετούς, ψαροκόκαλα, τριανταφυλλιές και δελφίνια. (Κέντρο Επισκεπτών Ακτής του Κόλπου)

Airboat Rides: Δεδομένου ότι η πλειοψηφία του Everglades National Park διοικείται ως περιοχή άγριας φύσης, τα airboats απαγορεύονται στα περισσότερα σύνορα. Η εξαίρεση είναι ένα νεότερο τμήμα στη βόρεια περιοχή που προστέθηκε ως πάρκο γης το 1989. Ιδιωτική αερομεταφορείς επιτρέπεται να προσφέρουν περιηγήσεις σε αυτόν τον τομέα. Βρίσκονται μακριά από το US 41 / Tamiami Trail μεταξύ Νάπολης και Μαϊάμι.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!