Συσκευασία για τον καιρό στο Tallahassee της Φλόριντα

Μηνιαίες μέσες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για την περιοχή

Με τη θέση της Βορειοανατολικής Φλώριδας, η οποία βρίσκεται πιο κοντά στην Ατλάντα από το Μαϊάμι, το Tallahassee απολαμβάνει τέσσερις ξεχωριστές εποχές. Επειδή είναι μια από τις βόρειες πόλεις της Φλόριντα, το Tallahassee έχει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία μόλις 79 βαθμούς και ένα μέσο χαμηλό μόνο 56 μοίρες, καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό διακοπών όλο το χρόνο.

Αν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε για τις διακοπές σας, την απόδραση ή το επαγγελματικό ταξίδι σας στο Tallahassee, η καλύτερη συμβουλή είναι να ελέγξετε την τρέχουσα πρόγνωση καιρού και να συσκευάσετε τα κατάλληλα ρούχα για τις θερμοκρασίες και τις προγραμματισμένες σας δραστηριότητες. για την επίσκεψή σας στη νότια πόλη.

Να θυμάστε ότι το καλοκαίρι και η πτώση είναι η εποχή των βασικών τυφώνων για ολόκληρη την πολιτεία της Φλόριντα καθώς η εποχή του Ατλαντικού τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Τα τελευταία χρόνια, όμως, μόνο μερικοί τυφώνες έχουν βουρτσίσει το Tallahassee με τις εξωτερικές ζώνες βροχής και ανέμου. Ο τελευταίος τυφώνας που έπληξε τον Ταλαχάσι ήταν ο τυφώνας Irma του 2017.

Ενώ οι θερμοκρασίες είναι συνήθως συγκρίσιμες με αυτές σε άλλες πόλεις της Φλώριδας, το 1932 ο Tallahassee κατέγραψε την υψηλή θερμοκρασία των 104 μοιρών και παρά τη θέση του στη Βόρεια Φλόριντα, ο πάγος και το χιόνι είναι σπανιότατο στο Tallahassee. Αν χρειάζεστε απόδειξη, ήταν πίσω το 1899 ότι η πόλη κατέγραψε τη χαμηλότερη θερμοκρασία της, μια κατάψυξη 2 μοίρες.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .

Άνοιξη του καιρού στο Ταλαχάσι

Τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταίνονται στο Tallahassee τον Μάρτιο και τον Απρίλιο με μέσες κορυφές φτάνοντας στους 74 και 80 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ από τον Μάιο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στις αρχές της δεκαετίας του '80 ενώ τα χαμηλά επίπεδα φτάνουν στα 62 βαθμούς μέσος όρος.

Οι ντους από την άνοιξη ξεκινούν επίσης την εποχή, ενώ ο Μάρτιος λαμβάνει έξι και μισή εκατοστά βροχής κατά μέσο όρο, αλλά ο Απρίλιος είναι ένας μικρός ξηραντής με τρία και μισό, ενώ ο Μάιος παίρνει πίσω με σχεδόν πέντε ίντσες βροχής. Ακόμα, δεν είναι τόσο υγρό μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την καταπιεστική ζέστη ακόμα, κάνοντας αργά την άνοιξη έναν εξαιρετικό χρόνο για να επισκεφτείτε.

Η νωρίς την άνοιξη ίσως απαιτήσει ένα ελαφρύ σακάκι, αλλά μέχρι τα μέσα Απριλίου θα πρέπει να είστε καλά σε ένα μπλουζάκι και τζιν με μακριά μανίκια και μέχρι τον Μάιο μπορείτε να σπάσετε τα σορτς, τα μπλουζάκια και τα σαγιονάρες το τέλος της άνοιξης πραγματικά θερμαίνεται στο Tallahassee.

Καλοκαιρινός Καιρός στο Ταλαχάσι

Κατά μέσον όρο, ο θερμότερος μήνας του Tallahassee είναι ο Ιούλιος, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 73 έως 92 μοίρες, αλλά είναι και η βρεγμένη με περίπου οκτώ ίντσες βροχής κατά μέσο όρο κάθε χρόνο, καθιστώντας όλη την περιοχή αρκετά υγρή ημέρες μετά την βροχή.

Πραγματικά, η υγρή περίοδος στο Tallahassee είναι από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, με τους Ιούνιο και Αύγουστο να φτάνουν περίπου επτά ίντσες, ενώ ο Ιούλιος παίρνει οκτώ και το Σεπτέμβριο παίρνει πέντε. Οι θερμοκρασίες αυτής της εποχής σπάνια πέφτουν κάτω από τους 70 βαθμούς και οι μέσες κορυφές παραμένουν μεταξύ 89 και 92 μοίρες όλο το καλοκαίρι.

Θα θελήσετε να συσκευάσετε φως για να ταξιδεύετε στο Tallahassee αυτή τη φορά του χρόνου, φροντίζοντας να φέρετε πολλά αναπνεύσιμα βαμβακερά ή άλλα ελαφριά υφάσματα. τα σορτς και οι κορυφές των δεξαμενών είναι οι καλύτερες για τις φωτεινές και ηλιόλουστες μέρες στο Tallahassee, αλλά θα θελήσετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε παγώσει μια συμπαγή ομπρέλα ελαφρού βάρους για να πραγματοποιήσετε την εμφάνιση ξαφνικών εμφανίσεων .

Πτώση Καιρός στο Ταλαχάσι

Εκτός από τη μη-τόσο-λεπτή παρουσία της κρατικής κυβέρνησης ως πρωτεύουσα του κράτους , Tallahassee είναι επίσης μια πόλη κολλεγίων και το σπίτι των Florida Seminoles κράτος.

Εάν παρακολουθείτε ένα παιχνίδι βράδυ στο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου ή του Νοεμβρίου στο στάδιο Doak Campbell, θα θελήσετε να φέρετε ένα ζεστό σακάκι. Οι νυχτερινές θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν τόσο χαμηλά όσο τα υψηλά 40 έως τα μέσα της δεκαετίας του '50 κατά τους μήνες αυτούς.

Ο Ταλαχάσις αρχίζει να κρυώνει στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες τον Οκτώβριο παραμένουν στη χαμηλότερη δεκαετία του '80, προτού δροσιστούν στους 73 βαθμούς για το Νοέμβριο. Οι μέσες χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους ακολουθούν επίσης παρόμοιο μοτίβο, μειώνοντας από μηνιαίο μέσο όρο 57 τον Οκτώβριο σε 48 το Νοέμβριο, δηλαδή για πιο δροσερές μέρες και ακόμη πιο κρύες νύχτες καθώς η πτώση εξελίσσεται.

Θα θελήσετε να συσκευάσετε ένα ελαφρύ σακάκι ή hoodie για βράδια το βράδυ και μια ποικιλία ρούχων για τις μέρες του φθινοπώρου, οι οποίες μπορεί να ποικίλουν από αρκετά ψυχρή έως ασυνήθιστα ζεστή. Ακόμα, η πτώση μπορεί να είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Tallahassee καθώς το φύλλωμα είναι γεμάτο χρώμα και η θερμοκρασία είναι μεγάλη για να εξερευνήσετε αυτή την παλιά πόλη της Φλόριντα.

Χειμερινός καιρός στο Ταλαχάσι

Αν και ο χειμώνας είναι πράγματι η πιο κρύα εποχή στην πόλη, το Tallahassee ποτέ δεν πέφτει ποτέ κάτω από μια μέση θερμοκρασία 40 βαθμών τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και οι θερμοκρασίες παραμένουν κατά μέσο όρο πάνω από 64 μοίρες, επομένως σπάνια καταψύχονται. την ημέρα.

Το χιόνι είναι επίσης μια εξαιρετική σπανιότητα στο Tallahassee, οπότε αν σκοπεύετε να γιορτάσετε ένα λευκό Χριστούγεννα στην πόλη, θα πρέπει να κατευθυνθείτε πιο βόρεια. Παρ 'όλα αυτά, βροχή και μερικές φορές χιονίζει και πάγο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, με μέση βροχόπτωση που κυμαίνεται από τέσσερις ίντσες το Δεκέμβριο σε πέντε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Πρέπει να συσκευάσετε τα πουλόβερ, τα μακρύ παντελόνια, το σακάκι βαρέως-μέσου βάρους και ίσως ακόμη και τα μακρύ εσώρουχα για τις διακοπές σας στο Tallahassee το χειμώνα, αλλά και με το layering στο μυαλό καθώς πιθανότατα θα συναντήσετε λίγες ζεστές μέρες έξω στην πόλη.