Αποφάσεις της Disney: Είναι το πάρκο Hopper Pass αξίζει τα έξοδα;

Όταν σχεδιάζετε τις οικογενειακές σας διακοπές στην Disney World, το πάρκο προσφέρει μια ποικιλία επιλογών έκδοσης εισιτηρίων για να ταιριάζει καλύτερα στις ατομικές προτιμήσεις σας. Αυτό το πρόγραμμα εισιτηρίων "Magic Your Way" επιτρέπει στους επισκέπτες να αγοράσουν ένα βασικό εισιτήριο και να προσθέσουν επιπλέον επιλογές, όπως το Park Hopper, το Water Park Fun και More και τα πακέτα FastPass +.

Το εισιτήριο βάσης της Disney World επιτρέπει σε κάθε επισκέπτη να εισέλθει σε ένα πάρκο την ημέρα, αλλά με το Park Hoppers, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα στο Magic Kingdom και στη συνέχεια να "χτυπήσουν" σε άλλο πάρκο, όπως το Epcot για δείπνο και Illuminations χωρίς να αγοράσουν δεύτερο εισιτήριο. Ακόμα, με επιπλέον $ 55 έως $ 69 ανά εισιτήριο, είναι το Park Hopper αξίζει τον κόπο για την οικογένειά σας;

Ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του εκτεταμένου δελτίου θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να προσφέρετε μια καλύτερη εμπειρία για εσάς και την οικογένειά σας συνολικά, ανάλογα με τα σχέδια σας για τις διακοπές σας Disney World.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα