Νότια Όρεγκον Gay Pride στο Ashland

Το Ashland είναι μία από αυτές τις μικρές πόλεις (πραγματικά αισθάνεται σαν μια μεγάλη πόλη) που οι άνθρωποι εξισορροπούνται με μια υψηλή ποιότητα ζωής - αυτή η κοινότητα περίπου 21.000 βρίσκεται στο νότιο Oregon's Rogue River Valley, κάτω από το ύψωμα Mt. Ashland και περίπου 10 μίλια βόρεια του συνόρου της Καλιφόρνιας off I-5. Η πόλη έχει μια πολύ καλά παρευρεθεί Gay Pride εκδήλωση, το Νότιο Όρεγκον Pride Φεστιβάλ, στις αρχές Οκτωβρίου.

Το Pride της Νότιας Όρεγκον ξεκινάει με την Παρέλαση Ομοφυλοφιλούς Νότιας Όρεγκον, που πραγματοποιείται στην Main Street και τελειώνει στο καταπράσινο Λίθια Πάρκο όπου διοργανώνεται το φεστιβάλ - διασκέδαση, πωλητές, κοινοτικές οργανώσεις - το απόγευμα. Το βράδυ η διασκέδαση συνεχίζεται με το "Pride Hopping" σε εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη λεπτομέρειες για το τρέχον έτος, αλλά τελευταία φορά υπήρξαν εκδηλώσεις στο Taroko Pan-Pacific Bistro, το Black Sheep Pub και το Granite Taphouse. Εδώ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα των γεγονότων Νότια Όρεγκον Pride.

Τι να δείτε και να κάνετε στο Ashland

Είναι μια όμορφη εποχή του χρόνου για μια επίσκεψη σε αυτήν την περιοχή, η οποία είναι γενικά ηλιόλουστη και ήπια το φθινόπωρο, και - φυσικά - το φεστιβάλ είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Αυτή η πράσινη, φιλελεύθερη πόλη έχει μια διασκεδαστική ακαδημαϊκή ατμόσφαιρα χάρη στην πατρίδα της στο Πανεπιστήμιο του Νότου του Όρεγκον και - το πιο διάσημο από την άποψη της δημοτικότητάς της ως τουριστικού προορισμού - το Φεστιβάλ του Όρεγκον Σαίξπηρ, ένα από τα πιο καθιερωμένα και σεβαστά θεατρικά φεστιβάλ Χώρα.

Το φεστιβάλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1935, διαρκεί από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου και αντλεί χιλιάδες θεατρικούς θεατές σε όλη αυτή την περίοδο (παρουσιάζει περίπου δώδεκα θεατρικά έργα κάθε χρόνο, κάποιοι Σαίξπηρ αλλά και πολλά σύγχρονα και κλασικά παίζει, από το Shaw και το Ibsen μέχρι το Tennessee Williams σε αξιόλογους θεατρικούς συγγραφείς του σήμερα).

Το Φεστιβάλ Σαίξπηρ είναι μια από τις πολλές άλλες εκτροπές της περιοχής (υπέροχα εστιατόρια, καταξιωμένα οινοποιεία, τόνοι υπαίθριων δραστηριοτήτων - είναι ακόμη μια λειτουργική βάση για να επισκεφθείτε το National Park Crater Lake, που είναι δυο ώρες βορειοανατολικά. ως χώρος εργασίας και διαβίωσης μεταξύ ομοφυλόφιλων και λεσβιών.

Μόλις φτάσετε στην περιοχή, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, όπως η περίεργη πόλη του Τζάκσονβιλ στην Παλιά Δύση (η οποία έχει μερικά εξαιρετικά εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και ένα όμορφο φιλόξενο B & B, το Touvelle House B & B), τα πολλά κοντινά οινοποιεία, το φυλλώδες και ιστορικό πάρκο Lithia του Ashland (ωραίο για ένα πικ-νικ ή μια jog), το Μουσείο Τέχνης Schneider (στην πανεπιστημιούπολη Southern Oregon University), το Morning Glory πολλά άλλα υπέροχα μπαρ και εστιατόρια γύρω από την πόλη. Εάν έχετε ένα γλυκό δόντι, σταματήστε από την έδρα της Ashland Dagoba Σοκολάτες - μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν δείγματα.

Να φτάσετε στο Ashland

Αν πετάτε στην Ashland, θεωρήστε το Διεθνές Αεροδρόμιο Rogue Valley, στο Medford, μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια της πόλης - εξυπηρετείται από αρκετούς αερομεταφορείς και παρέχει πτήσεις χωρίς πτήσεις από το Ντένβερ , το Φοίνιξ, το Πόρτλαντ, το Σαλτ Λέικ, το Λας Βέγκας, το Σιάτλ, το Σαν Φρανσίσκο και άλλοι.

Από το Πόρτλαντ , είναι 300 μιλίων και από το Σαν Φρανσίσκο υπάρχουν 350 χιλιόμετρα, αλλά αρκετά γραφικές περιπέτειες.

Φιλικό στους ομοφυλόφιλους ξενοδοχεία σε Ashland

Το Ashland δεν έχει έλλειψη ξεχωριστών, φιλόξενων και φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους καταλυμάτων - το ιστορικό, 70 δωματίων Ashland Springs Hotel, το οποίο διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο, το Larks, είναι ένα καλό στοίχημα. Το B & B Inn Country House B & B, το Shrew's House B & B και το Belle Cowslip, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Arden Forest Inn (το οποίο ανήκει σε γκέι), το boutique ξενοδοχείο Peerless (και με ένα υπέροχο εστιατόριο και μπαρ) .

Ashland Όρεγκον ομοφυλόφιλοι πόροι

Για πληροφορίες σχετικά με τον τουρισμό στην περιοχή, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο του Chamber of Commerce του Ashland Oregon, ο οποίος είναι ένας μεγάλος ενισχυτής της υπερηφάνειας και έχει τόνο εξαιρετικής πληροφόρησης και - ειδικά αν σχεδιάζετε να ελέγξετε κάποιες από τις άλλες ελκυστικές πόλεις της περιοχής , την ιστοσελίδα του Συλλόγου Επισκεπτών του Νότου του Όρεγκον.