Τι να περιμένετε από τα ξενοδοχεία Westin

Πληροφορίες για το Westin Hotels

Με την Susan Breslow Sardone

Περίπου 200 ξενοδοχεία και θέρετρα σε 40 χώρες φέρουν το όνομα Westin, ένα εμπορικό σήμα Starwood που είναι συνώνυμο με ευρύχωρα καταλύματα, ευρύ φάσμα ανέσεων και την υπογραφή Heavenly Bath και Heavenly Bed. Το κρεβάτι, ένα σκούρο στρώμα με επένδυση με μαξιλάρι και ένα πετσέτα, τρία τραπεζομάντιλα και πέντε μαξιλάρια έδωσε ανυπολόγιστες βραδιές γλυκών ονείρων στα Westin Hotels.

Westin Ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση:

Westin Kierland Resort & Spa στην Αριζόνα
Αυτή η ιδιοκτησία ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν και έχει ήδη αναγνωριστεί για την αξία, την τραπεζαρία και την τοποθεσία της από το AAA. Κάθε ένα από τα 735 δωμάτια, 63 σουίτες και 32 μονάδες casita προσφέρουν θέα στο απέραντο γήπεδο του γκολφ ή στον κήπο με κάκτους (27 τρύπες), πεζοδρόμους με μπουκαμβίλιες και χαλαρωτικές βρύσες. Οι μονάδες ρομαντικής βίλας περιλαμβάνουν σαλόνι με κέντρο διασκέδασης και η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει μπανιέρα υδρομασάζ και θέα στο βουνό ή στην έρημο στον κήπο.

Westin St. John Resort & Villas στην USVI
Το Westin St John Resort & Villas, που καλύπτει έκταση 34 στρεμμάτων στον κόλπο του Great Cruz, είναι ένα ξενοδοχείο μεγάλης αλυσίδας θέρετρο σε ένα μικρό νησί που είναι δημοφιλές στις οικογένειες καθώς και στα ζευγάρια του μέλιτος. Περιλαμβάνει μια παραλία με λευκή άμμο μήκους 1.200 ποδών, ελκυστικά κτίρια και καταπράσινους, καλά περιποιημένους κήπους. Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πισίνα και υπαίθριο υδρομασάζ, καταδυτικό κατάστημα, Westin Fitness Club & Spa, γήπεδα τένις, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και εξοπλισμό νερού για να απολαύσετε την παραλία.

Το Glitzy Westin St. John Resort & Villas δεν είναι απολύτως συμβατό με το πνεύμα του Αγίου Ιωάννη, ενός μικρού, σε μεγάλο βαθμό ανεπτυγμένου νησιού που άλλωστε υπερηφανεύεται για τη δέσμευσή του να διατηρήσει και να εκτιμήσει τη φύση.

Westin Ξενοδοχεία Ιστοσελίδα: Westin.com

Westin Hotels Αριθμός Κρατήσεων: 800-937-8461

Οι συλλογές πολυτελείας και spa από τα ξενοδοχεία Westin

Οι επισκέπτες δοκιμάζουν την ηρεμία και την αποτελεσματικότητα των ξενοδοχείων Westin σε ξενοδοχεία της πόλης Westin που βρίσκονται στο σταυροδρόμι του πολιτισμού και του εμπορίου, στα Westin golf resorts par excellence και σε εξαιρετικές ιδιότητες του Westin Hotels Luxury Collection.

Εκείνοι που αναζητούν απόλυτη χαλάρωση βρίσκουν στα ξενοδοχεία Westin στη συλλογή Spa του Starwood. Κάθε ασυνήθιστη όαση προσφέρει μοναδικές θεραπείες σε ήρεμες συνθήκες. Για παράδειγμα:

Ξενοδοχεία Westin στο διαδίκτυο

Όταν τα ξενοδοχεία Westin θα επαρκέσουν για το επόμενο ταξίδι σας, θα βρείτε όχι μόνο ειδικές προσφορές και αποκλειστικές τιμές Internet στο Westin, αλλά και αυτό το Westin Hotels Best Rate Guarantee: Εάν βρείτε χαμηλότερη τιμή μέσα σε μια ημέρα κράτησης, το Westin παρέχει ένα δωμάτιο για δέκα τοις εκατό λιγότερο.

Η κάρτα δώρων Westin, διαθέσιμη σε ονομαστική αξία $ 25 έως $ 1.000, είναι ένα στοχαστικό δώρο για μια νύφη και γαμπρό που μπορεί να μην είναι σε θέση να αντέξει ένα μήνα του μέλιτος. Είναι επίσης ένα ωραίο δώρο για ένα ζευγάρι που γιορτάζει μια επέτειο ή δύο άτομα που χρειάζονται μόνο ένα διάλειμμα. Η κάρτα δώρων Westin μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο.

Οι επισκέπτες της Westin μπορούν επίσης να αποκτήσουν ένα "μικρό κομμάτι του ουρανού" στον Westin Heavenly Online Catalog. Προϊόντα από τα ξενοδοχεία κυμαίνονται από το Heavenly Bed έως τα υποδήματα Westin και τα αξεσουάρ μπάνιου, δώρων και αξεσουάρ.

Ξενοδοχεία Westin Frequent Guest Rewards

Το Starwood Preferred Guest, που έχει ονομαστεί "Πρόγραμμα της Χρονιάς" αρκετές συνεχόμενες χρονιές από τα βραβεία Freddie, δεν έχει καθόλου χρονοτριβή, τα σημεία δεν λήγουν και τα μέλη μπορούν να εξαργυρώσουν βραβεία σε περισσότερα από 700 ξενοδοχεία σε περίπου 80 χώρες.

Όπως συμβαίνει με τα πιο συχνά προγράμματα επισκέψεων, όσο περισσότερο διανυκτερεύεστε, τόσο περισσότεροι πόντοι συγκεντρώνετε - και όσο πιο γρήγορα θα είστε σε θέση να επιστρέψετε σε ένα άλλο από τα ουράνια ξενοδοχεία Westin.

Πληρώστε λιγότερο για δωμάτια στα ξενοδοχεία >>>

Κάντε κράτηση για πολυτελή ξενοδοχεία για λιγότερα >>>