Θα κερδίσετε χρήματα με διανυκτέρευση;

Μέρος της σειράς φύλλων εργασίας για τους υποψήφιους ερασιτέχνες

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι τα οικονομικά οφέλη είναι ένας από τους λόγους που θέλουν να ανοίξουν ένα bed and breakfast.

Δεν είναι πιθανόν να είναι ρεαλιστικό να περιμένετε να κερδίσετε το σύνολο του σπιτιού σας από τη λειτουργία ενός μικρού (τεσσάρων δωματίων ή λιγότερο) διανυκτέρευσης. Από την άλλη πλευρά, εάν ψάχνετε έναν τρόπο για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας, ένα κρεβάτι και πρωινό στο σπίτι σας μπορεί να προσφέρει κάποια άλλα οικονομικά οφέλη.

Στις ΗΠΑ, οι φορείς εκμετάλλευσης κρεβατιού και πρωινού μπορούν να αφαιρούν ορισμένες δαπάνες κατά την προετοιμασία των φόρων.

(Οι κανόνες του IRS αλλάζουν πάντα, οπότε θα πρέπει να λάβετε επαγγελματικές συμβουλές σε φορολογικά θέματα.)

Πόσο μπορώ να κάνω;

Ας δούμε ένα παράδειγμα με τέσσερα δωμάτια διαθέσιμα στα $ 85 τη νύχτα.

Σημειώσεις:

Ποιά είναι η παγίδα?

Οι πιθανότητες να κάνετε κράτηση κάθε νύχτα του έτους είναι εξαιρετικά λεπτή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τι κάνετε για να αυξήσετε τα ποσοστά πληρότητας.

Ποια θα ήταν η επιτυχία για το κρεβάτι και το πρωινό σας; Πολλοί άνθρωποι θα πίστευαν ότι τα δωμάτια πλήρωσης 100 νύχτες από το έτος θα ήταν καλό, ενώ για άλλους θα ήταν μια καταστροφή.

Σύμφωνα με μία έρευνα για τις υπηρεσίες διανυκτέρευσης και πρωινού, ο μέσος όρος των νυχτερινών διανυκτερεύσεων είναι 362 (αυτό είναι συνολικό ανά νύχτα, όχι 362 διανυκτερεύσεις ανά δωμάτιο), και αυτό μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας. Αν υπολογίσετε 362 διανυκτερεύσεις κατά μέσο όρο 60 δολάρια τη νύχτα, αυτό είναι ένα ακαθάριστο εισόδημα περίπου 20.000 δολαρίων.

Όπως μπορείτε να δείτε, η λειτουργία ενός πανδοχείου δεν είναι ένα get-rich-γρήγορο σχέδιο.

Μην περιμένετε πάρα πολύ από τον πρώτο σας χρόνο, εκτός εάν βρίσκεστε σε μια πολύ δημοφιλή τουριστική περιοχή ή σε μια περιοχή με μεγάλη ζήτηση, με λίγα καταλύματα. Εάν θέλετε να κάνετε μια πλήρη απασχόληση ως κωμόπολη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πανδοχείο πλήρους εξυπηρέτησης με περισσότερα δωμάτια.

Προσδιορισμός τιμών

Πόσο πρέπει να χρεώνετε; Δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανόνες, αλλά υπάρχουν κάποιες οδηγίες.

Εξακολουθεί να εκπλήσσει μερικοί για να ανακαλύψουν ότι πολλά κρεβάτια και πρωινό δεν είναι φθηνότερα από ένα ξενοδοχείο ή μοτέλ. Αυτή ήταν η περίπτωση εδώ και χρόνια, αλλά όχι τώρα. Οι περισσότεροι επισκέπτες που μένουν σε ένα B & B ψάχνουν για κάτι ιδιαίτερο και είναι συνήθως πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτό.

Δεν θέλετε να χρεώνετε πολύ ή πολύ. (Η χρέωση πολύ λίγο μπορεί να οδηγήσει πιθανούς επισκέπτες να πιστεύουν ότι το πανδοχείο σας δεν είναι μέχρι την ποιότητα που επιθυμούν, ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει.)

Ο συντελεστής πρέπει να είναι συνάρτηση του άμεσου και έμμεσου κόστους συν ένα ποσό κέρδους.

Εξετάστε ποια συγκρίσιμα καταλύματα στην περιοχή χρεώνουν και εξετάστε αυτά τα σημεία:

Όσο περισσότερο πρέπει να προσφέρετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να χρεώσετε. Μην χρεώνετε τόσο πολύ που κρατάτε τους επισκέπτες μακριά, αλλά μην χρεώνετε τόσο πολύ που δίνετε μακριά τον χρόνο σας.

Έχοντας υπερβολικά πολλές ή ελάχιστες επιφυλάξεις μπορεί να υποδηλώνει ότι απαιτείται αλλαγή του επιτοκίου. Θυμηθείτε, για παράδειγμα, 10 κρατήσεις από 100 δολάρια το καθένα θα καθαρίσουν περισσότερα έσοδα ($ 1.000) από 15 κρατήσεις στα 65 δολάρια το καθένα (975 δολάρια).

Διάρκεια της παραμονής

Ο τυπικός ξενώνας για διανυκτέρευση μένει για λίγο. Μια έρευνα έδειξε ότι περίπου το 60% των επισκεπτών παραμένουν μία νύχτα, το 25% διαμένουν δύο νύχτες και περίπου το 8% διαμένουν τρεις νύχτες.

Η διάρκεια της διαμονής εξαρτάται από τον λόγο που επισκέπτεται ο επισκέπτης.

Αν πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι ή αν ζείτε σε μια περιοχή με πολλά τουριστικά αξιοθέατα, ένας επισκέπτης μπορεί να μείνει περισσότερο. Εάν ο επισκέπτης σταματήσει στο δρόμο σε άλλη τοποθεσία, η διαμονή θα είναι μικρότερη.

Έσοδα προβολής

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον τύπο για να προβάλετε το εκτιμώμενο μεικτό εισόδημά σας (100 μέρες χρησιμοποιείται ως μέσο όρο. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτόν τον αριθμό.)

# δίκλινα δωμάτια (φορές) κόστος ανά δωμάτιο (φορές) 100 διανυκτερεύσεις
(συν)
# μονόκλινα δωμάτια (φορές) κόστος ανά δωμάτιο (φορές) 100 διανυκτερεύσεις
(συν)
# σουίτες (φορές) κόστος ανά δωμάτιο (φορές) 100 διανυκτερεύσεις

Προσθέστε τους τρεις αριθμούς για να φτάσετε στο προβλεπόμενο ακαθάριστο εισόδημά σας για ένα έτος: $ ________

Αυτή η σειρά των φύλλων εργασίας και των πληροφοριών γράφτηκε αρχικά από την Eleanor Ames, πιστοποιημένη επαγγελματική επιστήμη των καταναλωτών των καταναλωτών και μέλος της σχολής στο Ohio State University για 28 χρόνια. Με τον σύζυγό της, έτρεξε στο Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια, μέχρι να αποσυρθεί από το κυνήγι. Πολλές ευχαριστίες προς την Eleanor για την ευγενική της άδεια να τις ανατυπώσει εδώ. Κάποιο περιεχόμενο έχει επεξεργαστεί και έχουν προστεθεί σύνδεσμοι σε σχετικές λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο στο αρχικό κείμενο της Eleanor.