Αναθεώρηση: SHAPL Έξυπνα ντουζιέρες

Μια απλή, φορητή και φιλική προς το TSA επιλογή

Ενημέρωση: Φεβρουάριος 2017. Τα εμπορευματοκιβώτια SHAPL Smart Shower που αναφέρονται σε αυτήν την κριτική δεν είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά. Εναλλακτικά, θεωρήστε αυτό το τεσσάρων πακέτων παρόμοιων δοχείων που αναφέρονται στον Amazon.

Αν είστε κανονικός ταξιδιώτης, θα γνωρίζετε ήδη ότι μια από τις πιο ενοχλητικές πτυχές της απόστασης από το σπίτι έρχεται τόσο πολύ όταν πηδάτε στο ντους.

Μεγάλα μπουκάλια σαμπουάν, κοντίσιονερ και αφρόλουτρο μπορούν πραγματικά να χτυπήσουν το επίδομα βάρους σας σκληρά, για να μην αναφέρουμε καθιστώντας αδύνατο να πετάξετε μόνο με αποσκευές.

Καλή τύχη να πάρει αυτό το δοχείο 16oz μέσω του σαρωτή ασφαλείας.

Για να το πετύχετε, μπορείτε να αγοράσετε μερικά μικρά δοχεία κάτω από το όριο των 3,4 oz TSA και να τα γεμίσετε με τα αγαπημένα σας προϊόντα μπάνιου. Υπάρχουν δεκάδες παραλλαγές στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευματοκιβωτίων SHAPL Smart Shower που έστειλα πρόσφατα για να δοκιμάσω. Δείτε πώς πήγαν.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Τα Smart Containers ήρθαν ως ένα πακέτο τριών κυλινδρικών σωλήνων, το καθένα περίπου 5 "υψηλό και κατέχει 65ml (2.2 oz) υγρού. Αυτό είναι πολύ κάτω από το μέγιστο επιτρεπόμενο από την TSA, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τα πάρει στο σας -επί.

Κάθε δοχείο είχε μια διαφορετική χρωματική βεντούζα κοντά στην κορυφή, επιτρέποντάς σας να κολλήσετε σε πλακάκια ντους ή στον τοίχο του θαλάμου και εύκολα να διαφοροποιήσετε τι είναι μέσα. Έρχονται επίσης σε διάφορα σχέδια χρωμάτων και επώνυμα σχέδια, αν προτιμάτε να σας θυμίζουν Starbucks ή LA Dodgers ενώ παράλληλα ντους.

Τα εμπορευματοκιβώτια κρέμονται ανάποδα, με λευκό καπάκι στο κάτω μέρος. Κάθε καπάκι ξεβιδώνεται και σβήνει για επαναπλήρωση, με μια ορθογώνια εγκοπή στη μία πλευρά και ένα αντίστοιχο «κομμάτι» στην άλλη. Αυτά σας επιτρέπουν να κόβετε μαζί τα δοχεία για ευκολότερη μεταφορά.

Υπάρχει επίσης ένας μικρός χώρος για να κολλήσετε μία από τις ετικέτες που περιέχονται στη συσκευασία - περιλαμβάνουν σαμπουάν, αφρόλουτρο, λοσιόν, μαλακτικό και μερικές κενές.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Χρησιμοποίησα τα δοχεία SHAPL σε ένα ταξίδι πέντε ημερών στη Νορβηγία . Η πλήρωσή τους έλαβε κάτω από ένα λεπτό, με το άνοιγμα να είναι αρκετά μεγάλο για να ολοκληρώσει την εργασία χωρίς να κάνει ένα χάος σε όλο το νιπτήρα.

Αρχικά ανησυχούσα από το σχετικά μικρό μέγεθος κάθε δοχείου, αλλά βρήκα τον συνδυασμό της μικρής τρύπας εξόδου στο καπάκι και που χρειαζόταν να πιέσω τις πλευρές για να βγάλω τα πράγματα σημαίνει ότι χρησιμοποιούσα λιγότερο προϊόν από το συνηθισμένο.

Το ντους μια φορά την ημέρα, τα δοχεία ήταν περίπου μισά γεμάτα μέχρι το τέλος του ταξιδιού. Σημειώστε ότι έχω κοντά μαλλιά - η διανυόμενη απόσταση μπορεί και θα διαφέρει.

Οι βεντούζες λειτουργούσαν καλά, χρειάζονταν μόνο μια γρήγορη εκτόξευση κάτω από την κεφαλή του ντους πριν κολλήσουν σταθερά σε γυαλί και πλακάκια και αποκολλώντας εύκολα χωρίς να αφήνουν ένα σημάδι. Ήταν απλό να συμπιέσω ένα μικρό ποσό προϊόντος στο χέρι μου χωρίς να το πάω παντού, αν και χρειάστηκε να χρειαστούν δύο χέρια για να το κάνει.

Κατά την εκκένωση του σαμπουάν και του πηκτώματος αφρού πίσω στα κύρια μπουκάλια μετά το ταξίδι, ήμουν σε θέση να πάρει σχεδόν όλο το περιεχόμενο έξω και να αφήσει μόνο ένα μικρό υπόλειμμα.

Η εταιρεία υποδεικνύει ότι λόγω του σφιχτού σχεδιασμού και του στεγανωτικού καπακιού, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διαρροές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Βρήκα ότι αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αλήθεια, αν και βρήκε λίγο αφρόλουτρο γύρω από τις άκρες του δοχείου μετά από μία πτήση.

Αυτό οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός ότι δεν έκλεισα σωστά το καπάκι και όχι ένα σφάλμα στο προϊόν, καθώς δεν συνέβη ξανά για το υπόλοιπο ταξίδι.

Τελικό Λόγο

Τα εμπορευματοκιβώτια SHAPL Smart Shower προσθέτουν μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά σε μια κοσμική πτυχή του ταξιδιού. Μου άρεσαν οι βεντούζες και τα καπάκια σφιχτά, και θα έπαιρνα ευτυχώς τα εμπορευματοκιβώτια σε μικρές και μεσαίες διαδρομές, ειδικά αν ταξίδευα μόνο με σακούλες μεταφοράς.

Το μοναδικό μυστικό μου θα ήταν με την τιμή. Σε $ 15,99 για τρία δοχεία των 65ml (ή $ 5,99 το καθένα), είναι κάπως ακριβό για διακριτικά στοιχεία όπως αυτά. Ακόμα, αν ψάχνετε για ένα δώρο για έναν ταξιδιώτη φίλο ή ξοδεύετε πολύ χρόνο μακριά από το σπίτι και θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας να χρησιμοποιείτε τακτικά από τα Smart Ντους Containers, αξίζει τα χρήματα.