Ζυγίστε την τσάντα σας και φορτίστε το τηλέφωνό σας με το Oaxis AirScale

Θεωρητικά, όταν πρόκειται για αξεσουάρ ταξιδιού, τα πολυχρηστικά gadgets είναι μια μεγάλη ιδέα. Συνδυάστε δύο ή περισσότερα χρήσιμα χαρακτηριστικά σε μια ενιαία συσκευή, για λιγότερο χύμα στη βαλίτσα σας και λιγότερα πράγματα που χάνετε.

Όμως, δεν λειτουργεί κάθε συνδυασμός. Θα καταλήξετε συχνά σε ένα gadget που κάνει πολλά πράγματα άσχημα αντί για ένα πράγμα καλά, ζυγίζει πάρα πολύ, και κόβει γωνίες στην κατασκευή για να προσπαθήσει να χωρέσει σε όλα αυτά τα extras σε λογική τιμή.

Oaxis έχει λάβει δύο πολύ διαφορετικά ταξιδιωτικά προβλήματα - τα όρια βάρους των αποσκευών και τα gadgets που εξαντλούνται από το χυμό - και τα συνδυάσαμε στην AirScale. Είναι πραγματικά χρήσιμο για τους ταξιδιώτες ή μια άλλη από αυτές τις καλές ιδέες που δεν το κόβει στην πραγματικότητα;

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Η μονάδα είναι ένας συμπαγής μαύρος κύλινδρος, ζυγίζοντας λίγο περισσότερο από 5oz, και μετρώντας πέντε ίντσες μακρύ, μια ίντσα υψηλή και 1,7 ίντσες πλάτος. Τα χειριστήρια είναι απλά - ένα κουμπί ενεργοποιεί την κλίμακα και αλλάζει μεταξύ μετρικών και αυτοκρατορικών μονάδων, ενώ το άλλο δείχνει την ποσότητα της φόρτισης που απομένει στη μπαταρία.

Μια τυπική υποδοχή USB κάθεται στο ένα άκρο, βαθμολογείται σε 2,4amps για γρήγορη φόρτιση των περισσότερων τηλεφώνων και tablet. Παράλληλα υπάρχει μια υποδοχή μικρο-USB, που χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο καλώδιο (ή οποιοδήποτε άλλο που έχετε βάλει) για να φορτίσετε την εσωτερική μπαταρία 6500mAh.

Μια ψηφιακή ένδειξη εμφανίζει είτε την υπόλοιπη χρέωση ως ποσοστό είτε το βάρος των αποσκευών που μετράτε.

Η οθόνη είναι αόρατη όταν δεν είναι σε χρήση, μια ωραία πινελιά που κάνει την Aircase να φαίνεται πιο κομψή.

Το κάτω μέρος της μονάδας διαθέτει ένα μικρό τμήμα με επένδυση, το οποίο χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του ιμάντα ζύγισης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε έως και 88 κιλά / 40 κιλά, πολύ πάνω από το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό για κάθε αεροπορική εταιρεία.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Η αποσυσκευασία της Airscale χρειάστηκε μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Εκτός από την κλίμακα και τον ιμάντα, υπήρχε μια μαλακή τσάντα για να κρατάτε μαζί τα δύο μέρη. Η εσωτερική μπαταρία καθόταν λίγο πάνω από το 80% όταν έφτασε.

Το μέγεθος και το βάρος της μονάδας είναι συγκρίσιμα με τις φορητές μπαταρίες παρόμοιας χωρητικότητας. Είναι αρκετά μικρό για να γλιστρήσει στην μπροστινή τσέπη ενός ζευγαριού τζιν, παράλληλα με ένα καλώδιο φόρτισης, εάν ξεκινάτε για την ημέρα.

Κατά τη φόρτιση ενός τηλεφώνου ή tablet, ένα μέρος της ενδεικτικής λυχνίας μπαταρίας αναβοσβήνει για να σας ενημερώσει ότι λειτουργεί. Ο Oaxis επέλεξε λογικά σχετικά σχετικά κόκκινα φωτοκύτταρα, αντί για τα λευκά ή τα μπλε χρώματα που κάνουν τα πολλά παρόμοια gadgets άχρηστα στα σκοτεινά δωμάτια. Όταν το καλώδιο είναι συνδεδεμένο, η συσκευή ανάβει και ξεκινά αυτόματα τη φόρτιση.

Χρειάστηκαν πέντε ώρες για να φορτιστεί ένα tablet Android από νεκρό επίπεδο έως 80% πλήρες και χρησιμοποίησε εξήντα τοις εκατό της μπαταρίας της Airscale για να το κάνει. Όταν τροφοδοτούσα ένα τηλέφωνο, πήρα δύο πλήρεις χρεώσεις, με περίπου 15% να παραμείνει στο αποθεματικό.

Οι ζυγαριές ήρθαν στην δική τους πριν από μια διεθνή πτήση, όπου είχα επιλέξει να πάρει μόνο ένα carry-on τσάντα και ήξερε ότι ήμουν κοντά στο όριο βάρους μου. Ο μηχανισμός ιμάντα λειτούργησε εκπληκτικά καλά.

Ένα τμήμα που μοιάζει με άγκιστρο ενσφηνώθηκε στο ένθετο στο κάτω μέρος, με το κύριο μέρος του ιμάντα στη συνέχεια βρόχο μέσα από μια από τις λαβές της θήκης και αποκοπή πίσω στην ίδια.

Παρά την περίπτωση που ζυγίζει περίπου 20 λίβρες, δεν είχα κανένα πρόβλημα να το σηκώσω από το έδαφος, να ανασταλεί από την AirScale. Η ψηφιακή ανάγνωση χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια να κλειδωθεί σε μια ακριβή ανάγνωση.

Για να δούμε πώς θα χειριζόταν τα βαρύτερα φορτία, το έλεγξα με ένα σακίδιο γεμιστό εντελώς γεμάτο από ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρονικά. Η τσάντα ζύγιζε κοντά σε σαράντα κιλά, αλλά όσο αναρτήθηκε από κάπου κοντά στο κέντρο της, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας το AirScale για να το σηκώσετε λίγα εκατοστά από το έδαφος.

Ετυμηγορία

Δεν ήμουν εντυπωσιασμένος από πολλά gadgets πολλαπλών χρήσεων στο παρελθόν, αλλά ο Oaxis βρίσκεται σε νικητή με αυτό.

Καθώς οι αεροπορικές εταιρίες μειώνουν τα δικαιώματα αποσκευών και σφίγγουν τις τσάντες με υπερβολικό βάρος όπως ποτέ άλλοτε, οι προσωπικές κλίμακες αποσκευών καθίστανται μια όλο και πιο αξιόλογη επένδυση. Με ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, η αποφυγή ενός ενιαίου τέλους ελεγμένης τσάντας θα μπορούσε να πληρώσει για την Airscale από μόνη της.

Είναι κομψό και καλά σχεδιασμένο, φορτίζοντας ηλεκτρονικά και ζυγούς σακούλες εξίσου καλά με μια ειδική μπαταρία ή κλίμακα. Αρκετά μικρό για να πέσει σε μια τσάντα ημέρας ή κάτι σε μια τσέπη και αρκετά χρήσιμο για να δικαιολογήσει τη λήψη οποιουδήποτε ταξιδιού, είναι ένα αξιόλογο ταξιδιωτικό εξάρτημα που έχει αντικαταστήσει τώρα τη συνηθισμένη φορητή μπαταρία όταν ταξιδεύει. Συνιστάται.

Ελέγξτε τις βαθμολογίες στο Amazon.