Ο παλιός μύλος του North Little Rock (ο παλιός μύλος του Pugh)

Ιστορία δεν έφτασε με τον άνεμο

Ο παλιός Νότος δεν έχει φύγει εντελώς με τον άνεμο στο North Little Rock. Μια μικρή απόσταση από το εμπορικό κέντρο McCain θα σας φέρει σε ένα ήσυχο, ήσυχο μέρος που μοιάζει με κάτι από μια παλιά ταινία. Στην πραγματικότητα, παρουσιάστηκε στις πιστώσεις ανοίγματος του "Gone With the Wind". Πιστεύεται ότι είναι η μόνη δομή που απομένει από την ταινία.

Ωστόσο, η τοποθεσία δεν βρίσκεται στην ταινία. Σύμφωνα με το Τμήμα Τουρισμού του Αρκάνσας, ο Cary Bradburn με την Επιτροπή Ιστορίας του North Little Rock προσφέρει αυτή την εξήγηση για τον λόγο που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία:

Ο James P. Faucette, ο τρίτος δήμαρχος του North Little Rock, έζησε στο Δυτικό Χόλιγουντ στη νότια Καλιφόρνια από το 1917 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1930. Ο Faucette ήταν φίλος του Justin Matthews [οικοδόμος του μύλου] και οι δύο άνδρες ανταποκρίνονταν σε τακτική βάση. Ωστόσο, δεν έχω βρει τίποτα σχετικά με την ερώτησή σας στα έγγραφα Faucette στο Κέντρο Butler. Τα περισσότερα προσωπικά γράμματα προέρχονται από τους έφηβους. Υποψιάζομαι ότι η σύνδεση Faucette είχε κάτι να κάνει με αυτό. Έτσι λοιπόν, υποθέτουμε ότι έχουμε ακόμα ένα «μυστήριο ιστορίας», αλλά απλώς προσθέτει στο ρομαντισμό που περιβάλλει τον μύλο ».

Γι 'αυτό, πιάστε το στεφάνι του χεριού σας, πιάστε την ομπρέλα σας και τη στάση σας "twiddly dee" και έρθετε για μια επίσκεψη για να μάθετε περισσότερα για αυτό το ιστορικό μυστήριο.

Πού και πότε

Ο Παλαιός Μύλος βρίσκεται στην περιοχή Lakewood με το αυτοκίνητο Lakeshore. Πάρτε McCain Boulevard Ανατολή και θα δείτε Lakeshore που έχει σημάδια που δείχνουν προς το Mill. Η είσοδος στο Μύλο είναι δωρεάν και οι επισκέπτες μπορούν να περιοδεύσουν με το δικό τους ρυθμό.

Είναι ανοιχτό από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Πρόκειται για μια αρκετά ασφαλή γειτονιά, αλλά ακολουθήστε τις συνήθεις προφυλάξεις αν έρθετε μόνοι σας.

Χρήσεις

Οι Αρκάνσες χρησιμοποιούν τον Παλαιό Μύλο, γνωστό και ως Παλαιό Μύλο του Pugh, για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Σε μια ωραία ανοιξιάτικη μέρα, είστε αναγκασμένοι να βρούμε ανθρώπους πικ-νικ, τα παιδιά να βάζουν στο χορτάρι ή να παίζουν στο νερό και ίσως ακόμη και γάμους ή βλαστούς.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τον Παλαιό Μύλο ως μέρος για να δηλώσουν τους γάμους τους και πολλά σχολεία γύρω από το North Little Rock έχουν τραβήξει τις σχολικές φωτογραφίες τους εκεί. Ποιος χρειάζεται ένα πλαστό σκηνικό όταν έχετε την αληθινή νότια κληρονομιά πίσω από σας;

Καθοδηγούμενες περιηγήσεις 30 λεπτών είναι διαθέσιμες για ομάδες 10 ή περισσότερων ατόμων, με κρατήσεις προκαταβολών και διεξάγονται από εκπαιδευμένους εθελοντές καλώντας το 501-758-1424.

Ιστορία

Ο Παλαιός Μύλος δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο παλαιός όσο εμφανίζεται. Το 1933, ο Justin Matthews υπέγραψε σύμβαση για την κατασκευή ενός αντιγράφου ενός παλιού μύλου με παλιό νερό. Δεν έφτασε να αντιγράψει κανένα προϋπάρχον μύλο, αλλά επέλεξε να σχεδιάσει κάτι που θα ταιριάζει στο περίγραμμα της περιοχής. Ήθελε το μύλο να εμφανιστεί σαν να ανήκε στο Αρκάνσας και ήταν εδώ από το 1800. Ο Μύλος πρόκειται να εμφανιστεί παραμελημένος, όπως και τα παλιά μύλοι που λειτουργούσαν στις αρχές του 1800 είχαν γίνει μέχρι τη δεκαετία του 1930.

Παρόλο που το πάρκο φαίνεται φυσικό και όπως κατασκευάστηκε με αμπέλια και φλοιό, οι περισσότερες από τις διακοσμήσεις είναι σκυρόδετες. Το πάρκο είναι διακοσμημένο με γλυπτά χαντρών, δέντρα και μια γεμάτη από κλαδιά δέντρο γεφυρών που συνδέει τον μύλο με το υπόλοιπο πάρκο. Ο γερουσιαστής Dionico Rodriguez, γλύπτης και καλλιτέχνης της πόλης του Μεξικού, ήταν υπεύθυνος για όλες τις λεπτομέρειες κάθε έργου από σκυρόδεμα που κατασκευάστηκε για να αντιπροσωπεύσει το ξύλο, το σίδερο ή την πέτρα, καθώς και το σχεδιασμό των πεζογέφυρων και των ρουστίκ καθισμάτων.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1991, το έργο του Rodriguez στο παλιό μύλο ανακαινίστηκε από τον μεγάλο ανιψιό του αρχικού καλλιτέχνη Carlos Cortes.

Ο παλαιός μύλος αναγνωρίστηκε σε εθνικό επίπεδο το 1986 με την τοποθέτηση στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.