Σκανδιναβία τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μεγάλος μήνας για χειμερινές διακοπές σε μια από τις σκανδιναβικές χώρες , είτε πρόκειται για τη Νορβηγία τον Δεκέμβριο, τη Δανία, είτε ίσως για τη Σουηδία. Όταν οι χειμερινές δραστηριότητες είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι ταξιδιώτες θα βιώσουν πολλές εποχιακές γιορτές και εορτασμούς διακοπών, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων, σε σκανδιναβικό στιλ. Τα ζεστά βράδια που συνδυάζονται με μια εορταστική διάθεση σίγουρα θα αντισταθμίσουν τις λιγότερες ώρες ημέρας για τους ταξιδιώτες.

Στη χειμερινή περίοδο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε μια τυπική γιορτή των Χριστουγέννων στη Σκανδιναβία και να παρατηρήσετε τα μυστήρια Northern Lights . Οι ταξιδιώτες πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η επίσκεψη στη Σκανδιναβία τον Δεκέμβριο είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής μήνας για χειμερινά ταξίδια. Έτσι, οι ταξιδιώτες πρέπει να φροντίσουν να προγραμματίσουν και να κλείσουν το χειμωνιάτικο χειμώνα τους νωρίς.

Σκανδιναβικός Καιρός τον Δεκέμβριο

Ανάλογα με το πόσο βόρεια βρίσκονται οι ταξιδιώτες της Σκανδιναβίας , μια τυπική μέρα του Δεκεμβρίου είναι περίπου 28-36 βαθμούς Φαρενάιτ. Μείνετε ενημερωμένοι με ακριβείς θερμοκρασίες αναβαθμίζοντας τον καιρό όταν ταξιδεύετε στη Σκανδιναβία .

Η ίδια παραλλαγή ισχύει για τις ώρες του φωτός ημέρας. Ενώ το νότιο τμήμα διαρκεί έξι έως επτά ώρες, μπορεί να είναι μόνο δύο με τέσσερις ώρες στα βόρεια της Σκανδιναβίας. Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιοχές του Αρκτικού Κύκλου, δεν υπάρχει καθόλου ήλιος για μια χρονική περίοδο. Οι ταξιδιώτες θα εκπλαγούν για να δουν πόσο καλά έχουν προσαρμοστεί οι ντόπιοι σε αυτό.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται περαιτέρω να μάθουν περισσότερα για τα τρία φυσικά φαινόμενα της Σκανδιναβίας, όπως τα βόρεια φώτα, για να προετοιμαστούν σωστά.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Δεκέμβριο

Με την περίοδο των διακοπών έρχεται μια ποικιλία μοναδικών εκδηλώσεων, εορτασμών και φεστιβάλ τον Δεκέμβριο. Επιπλέον, υπάρχουν τοπικές δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες, όπως:

Το πάρτι παίζει σημαντικό ρόλο και στα σκανδιναβικά χειμερινά σπορ. Εν μέρει, αυτό γεννάται αναγκαστικά λόγω των μικρότερων ημερών. Οι επισκέπτες θα πρέπει να ελέγξουν κατά πόσο οι Σκανδιναβικές εθνικές αργίες βρίσκονται στη χώρα της επιλογής τους, καθώς θα υπάρχουν επιπλέον εορτασμοί και γιορτές διακοπών .

Συμβουλές συσκευασίας για ταξίδια Δεκεμβρίου

Οι ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τον Κύκλο της Αρκτικής ενθαρρύνονται να φτιάξουν ανθεκτικές μπότες για το περπάτημα στο χιόνι και τον πάγο, ένα γεμάτο κάτω αδιάβροχο ρούχο και ένα κλασικό σύνολο καπέλων, γαντιών και κασκόλ. Μακριά εσωρούχων συνιστάται επίσης και είναι ένα τέλειο στοιχείο για να φορέσει κάτω από τα ρούχα κάθε μέρα.

Για ταξίδια στις πόλεις, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν ένα κάτω μπουφάν και ένα μάλλινο παλτό, μόνο σε περίπτωση κρύου καιρού. Ανεξάρτητα από τον προορισμό, ένα μονωμένο παλτό μαζί με το προαναφερθέν σύνολο γαντιών, καπέλων και κασκόλ είναι το ελάχιστο για τους ταξιδιώτες τον Δεκέμβριο. Η συμπλήρωση είναι υποχρεωτική.

Εκδηλώσεις και Διακοπές τον Δεκέμβριο