Περιφερειακό πάρκο Camp Blythe Island - Brunswick, Γεωργία

Campground Review Υποβλήθηκε από Ed

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Κατασκήνωση: Περιφερειακό πάρκο Camp Blythe Island
Τοποθεσία: Brunswick, Γεωργία
Τελευταία επίσκεψη: Δεκέμβριος, 2012 Πώς κατασκήνωση: RV Πώς βρέθηκαν: Διαδίκτυο, αναζήτηση Google

Περιγραφή:

Οι χώροι κάμπινγκ είναι ευρείς και πολλοί είναι τραβήξτε μέσα. μπορεί να φιλοξενήσει πολύ μεγάλους αυτοκινητόδρομους και πέμπτους τροχούς (το δικό μας είναι ένα ρυμουλκό 19 ποδιών). Κάθε περιοχή διαθέτει ένα μικρό σκυρόδεμα που χρησιμεύει ως τραπέζι αίθριο και πικ-νικ. Οι τοποθεσίες χωρίζονται από δασική περιοχή δίνοντας σε κάθε χώρο λογική ιδιωτικότητα. Όλες οι τοποθεσίες έχουν πλήρεις συνδέσεις, καθώς και καλωδιακή τηλεόραση και Wi-Fi. Το κάμπινγκ είναι μέρος του μεγαλύτερου πάρκου, με δύο λίμνες και πολλά μικρά κανάλια. Πρόκειται για μια βαριά δασωμένη συνολικά δίπλα σε ένα αλμυρό έλος. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας εκτός δρόμου για άσκηση. Το πάρκο διαθέτει επίσης μια εξαιρετική εκτόξευση σκάφους και μια αποβάθρα αλιείας στο αλμυρό έλος. Το πάρκο προσφέρει καγιάκ και ιπτάμενα σκάφη για ενοικίαση (ήταν πολύ κρύο / θυελλώδες ενώ ήμασταν εκεί).

Πλεονεκτήματα, Μειονεκτήματα, Αξιοθέατα και Πρόσθετα σχόλια

Πλεονεκτήματα: Τοποθεσία, ευκαιρίες για πεζοπορία, ψάρεμα και περιοδεία σε ιστορικούς ιστοτόπους. Βολικό για τα νησιά St Simons και Jekyll. Νεόδμητο λουτρό.

Μειονεκτήματα: Μερικά διαλείποντα θέματα TV / wifi. Οι μυρωδιές από το κοντινό χαρτοποιείο θα μπορούσαν να είναι ένα πρόβλημα αν ο άνεμος φυσάει λάθος κατεύθυνση. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι σκνίπες και τα κουνούπια μπορεί να είναι κακές.

Θελγήτρα:

Από το πάρκο είναι μια γρήγορη οδήγηση στο Brunswick για ψώνια και εστιατόρια. Hofwyl-Broadfield Plantation Historic Site - 15 μίλια με το αυτοκίνητο, ένα από τα κρατικά πάρκα της Γεωργίας.

Πριν από τους εμφύλιους πολέμους οι δούλοι εργάστηκαν στα πεδία ρύζι με φυτεία και παρέμειναν φυτεία ρυζιού μέχρι τη δεκαετία του 1910 όταν έγινε γαλακτοπαραγωγικό αγρόκτημα. Πέντε γενιές της ίδιας οικογένειας ανήκαν στην φυτεία έως ότου δώρισε στη Γεωργία τη δεκαετία του 1970. Δεν πρέπει να χάσετε είναι μια ξενάγηση στο οικογενειακό σπίτι με απίστευτη επίπλωση εποχής. Το νησί St Simons - 10 μιλίων, περιλαμβάνει τις παραλίες και το Fort Frederica, εθνικό μνημείο των ΗΠΑ. Το Φρούριο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο πριν από την αμερικανική επανάσταση στο νότο καθώς χρησίμευε να ορίσει την περιοχή ως μέρος των βρετανικών αποικιών καθώς οι Βρετανοί και οι Ισπανοί πολέμησαν πάνω από την επικράτεια. Jekyll Island - 15 μίλια - δεν επισκέφθηκε αυτό το ταξίδι, ίσως την επόμενη φορά? παρόμοια με τον St Simons.

Εκτίμηση:

Περισσότερες πληροφορίες από το Campground του νησιού Blythe Island: " Το Campground Blythe Island έχει οχηματαγωγούς και ομαδικά κάμπινγκ. Όλα τα σημεία έχουν νερό, ηλεκτρικό, αποχέτευση και καλωδιακή τηλεόραση.Όλα τα σπίτια είναι θερμαινόμενα και διαθέτουν ζεστό ντους.Υπάρχουν πλυντήρια που λειτουργούν με κέρματα το πάρκο διαθέτει κάμερες ασφαλείας τοποθετημένες σε διάφορες περιοχές του πάρκου για ασφάλεια.Οι πύλες ασφαλείας του πάρκου θα παραμείνουν ανοικτές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα κλειδώνουν αυτόματα το βράδυ.

"

"Οι κρατήσεις γίνονται δεκτές με βάση την αρχή της πρώτης παραλαβής, για πρώτη φορά. Για να κάνετε κράτηση σε έναν ιστότοπο, απαιτείται πιστωτική κάρτα ή προκαταβολή μιας διανυκτέρευσης κατά την εγγραφή, η οποία θα εφαρμόζεται στο συνολικό κόστος και δεν επιστρέφεται. (912) 279.2812 ή (800) 343.7855 "Για να κάνετε κράτηση, τηλεφωνήστε στο περιφερειακό πάρκο του νησιού Blythe.

Σχετικά με τις Κριτικές Campground

Τα σχόλια Campground σχετικά με το Camping υποβάλλονται από τους αναγνώστες.

Οι αναγνώστες που υποβάλλουν κριτικές campground βεβαιώνουν ότι είναι ο συγγραφέας ή ο μοναδικός ιδιοκτήτης του υλικού που υποβάλλουν στο About.com.

Υπάρχει κάτι περισσότερο από ένας μόνο τρόπος να παραμείνετε ενημερωμένοι με τις ανασκοπήσεις κάμπινγκ και τις υπαίθριες ειδήσεις. Μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους κατασκηνωτές στο online φόρουμ του About Camping, να εγγραφείτε για να λάβετε ένα δωρεάν εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο και να συνεισφέρετε σε σχόλια σε campground.

Περισσότερες μέθοδοι σύνδεσης:

Περισσότερα για το Georgia Campgrounds και τη Georgia Travel:

Ψάχνετε για περισσότερες αξιολογήσεις κάμπινγκ στη Γεωργία; Δοκιμάστε το Campground σχετικά με το campground σχόλια από το κράτος .

Σχεδιάζοντας ταξίδι στρατοπέδου στη Γεωργία; Αναζήτηση Σχετικά με την κατάσταση του Camping από κρατικό ταξιδιωτικό οδηγό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους