Εξωτερικές συναυλίες στο Μέμφις

Χάρη στο ευχάριστο κλίμα του Μέμφις, μπορούμε να απολαύσουμε υπαίθριες δραστηριότητες για τους περισσότερους μήνες από το χρόνο. Ως πόλη με πλούσια μουσική κληρονομιά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Μέμφεις αγαπούν τις υπαίθριες συναυλίες. Εδώ είναι μια λίστα των υπαίθριων συναυλιών σειρά που συμβαίνουν ετησίως ή semi-annually.

Συναυλία σειράς Laurelwood:

Η νεώτερη σειρά συναυλιών που θα έρθει στο Μέμφις, Laurelwood Unplugged διαθέτει ένα μείγμα καθιερωμένων και επερχόμενων καλλιτεχνών.

Η σειρά πραγματοποιείται κάθε χρόνο αργά την άνοιξη στο εμπορικό κέντρο Laurelwood στο East Memphis.

Levitt Shell Συναυλίες:

Το Levitt Shell είναι μια υπαίθρια σκηνή στο Overton Park. Η σκηνή ανακαινίστηκε πλήρως το 2008. Η Levitt Shell φιλοξενεί κάθε άνοιξη και το φθινόπωρο 50 ελεύθερες συναυλίες σε ένα ευρύ φάσμα ειδών, όπως παγκόσμια μουσική, ροκ, ψυχή και παιδική μουσική.

Ζήστε στον Κήπο:

Το Botanic Gardens Memphis είναι το σκηνικό για την ετήσια σειρά Live at the Concert. Η σειρά συνήθως τρέχει από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο και διαθέτει τίτλους από διάφορες εποχές της μουσικής.

Νυχτερινή Συναυλίες:

Το αμφιθέατρο της Mud Island βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή. Κάθε καλοκαίρι, αυτός ο μικρός χώρος φιλοξενεί μια ποικιλία μεγάλων ονομάτων στη μουσική. Οι προηγούμενες ερμηνείες περιλαμβάνουν το Sheryl Crow, το Maroon 5, τον Bob Dylan και πολλούς άλλους.

Σειρά ποταμών στο λιμάνι:

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου, κατευθυνθείτε στο αμφιθέατρο της λιμνοθάλασσας στην πανεπιστημιούπολη Maria Montessori School για μια σειρά υπαίθριων συναυλιών με αγαπημένα του Μέμφις.

Οι προηγούμενες παρατάξεις συμπεριλάμβαναν τον Jack Oblivian, τον Mark Edgar Stuart, τον. Οι συναυλίες είναι δωρεάν για παιδιά και $ 5 για ενήλικες. Παρέχονται τρόφιμα και τοπική μπύρα, ενώ οι παρευρισκόμενοι είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν ψύκτες.

Peabody Rooftop Μέρη:

Μια παράδοση στο Μέμφις για περισσότερα από 70 χρόνια, τα πάρτι Peabody Rooftop είναι τα περίφημα γεγονότα του καλοκαιριού.

Κάθε βράδυ της Πέμπτης από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο, το ιστορικό ξενοδοχείο Peabody προσκαλεί εθνικές και τοπικές εκδηλώσεις για να αποδώσει σε πλήθος εκατοντάδων. Παρακολουθήστε τον ήλιο να κατεβαίνει καθώς τρώτε κοκτέιλ από διάφορα μπαρ στον τελευταίο όροφο και σνακ στο μπουφέ. Οι ντόπιοι όλων των ηλικιών φορούν να εντυπωσιάσουν στο πίστα για αυτά τα γεγονότα.

Collierville Ηλιοβασίλεμα στην πλατεία:

Εάν βρίσκεστε στα προάστια, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε υπαίθρια ζωντανή μουσική όταν ο καιρός είναι καλός. Κάθε Πέμπτη μέχρι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ο Collierville φιλοξενεί μικρότερες εκδηλώσεις στην ιστορική πλατεία Towne. Οι συναυλίες είναι ελεύθερες και φιλικές προς την οικογένεια, ενώ οι πωλητές τροφίμων βρίσκονται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις:

Δεν είναι ένα φεστιβάλ του Μέμφις χωρίς κάποια εξαιρετικά ζωντανή μουσική. Σχεδόν κάθε γεγονός - από το φεστιβάλ Crawfish της πλατείας Overton έως το Cooper Young Fest έως το Mid-South Fair - διαθέτει κάποια μορφή ζωντανής μουσικής ψυχαγωγίας. Συγκεκριμένα, το διεθνές φεστιβάλ Memphis In May περιλαμβάνει το Beale Street Music Fest , τρεις ημέρες εθνικών εκδρομών σε τέσσερις σκηνές στο Tom Lee Park κατά το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου, καθώς και το 901Fest στα τέλη Μαΐου, ένα γεγονός επικεντρωμένο στα καλύτερα πράγματα Memphis, συμπεριλαμβανομένων τοπικών μουσικών και συγκροτημάτων.